icon

Správanie priateľa

sarindel2222
30. apr 2023

Dobrý deň mam problém poslednú dobu sa moj priateľ správa čudne lebo vždy rozprával ako sa vezmeme to sme spolu 5 rokov mame 3rocnu dcérou. No len od rozvodu mojich rodičov mam pocit ako keby sa niečo zmenilo je to cca rok dozadu čo sa rozviedli moj priateľ od vtedy o svadbe nerozpráva a neviem prečo viackrát som sa na to pýtala no žiaľbohu neúspešne. Aby ste ma pochopili tak to poviem tak na svadbe je netrvam ani na neho netlačím mam pocit ako keby ku mne nič necítil aspoň z jeho strany.Mám pocit že jemu som dobrá iba na starostlivosť o dcéru varenie a upratovanie,žehlenie . Veď aj milú povedal že ked sa naučí žehliť a variť tak mu budem na nič. Tak som si povedala že v ten deň nenavarim a čo on urobil zobral malú a šli sa do mesta najesť mna nezobral vraj ja ísť nemôžem. Ako mam na to reagovať prosím porade niekto stalo sa vám niečo podrobne Mimochodom dcérka mala navarené ale on vývar nemá rad čiže toto robí

simona20201309
30. apr 2023

Ty sa ho bojíš? Bije ta?
Ako sa musí správať žena submisivne, aby si chlap dovolil rozhodovať, čo môže a co nemôže jeho žena/ frajerka?
Ako ste sa vôbec dopracovali k takému vzťahu? To ti nevadí, že pred tvojou dcérou ta totálne zhodí?
Bojíš sa, že o neho prídeš, však? Budeš skakat Ako on píska, len nech je za dobré. Dáš mu 2x za tyzden, len nech si nevrzne inde, však?
On ten tvoj strach veľmi dobre vbima a to je presne to, prečo si k tebe dovoľuje.
Je si úplne vedomý toho, že bez neho si v prdeli (aj keď nie si, len ty si to myslis)
Ak chceš aby si ta muž vážil, musíš si v prvom rade vážiť samu seba.
Daj mu pocítiť, že sa ho nebojis, a nebudeš robiť to, ako si on piska. Prestaň sa ho báť, začni si vážiť samu seba. Co by bolo, keby si vtedy povedala NIE, dcéru na obed neberies? Alebo keby si sa obliekla a išla s nimi? Sotil by ta? Udrel?
Ako s ním dokážeš spávať, keď sa k tebe správa ako hovado? Alebo ma takéto správanie len občas? Píšeš, že ti neprejavuje lásku, tak ako spolu spíte? Ako pasak a jeho ... ? Naozaj fungujete veľmi zvláštne.

sarindel2222
autor
30. apr 2023

@simona20201309 tak v prvom rade brzdí dievča nie to násilník to určite nie to že ja si nechem skákať po hlave aby bol kľud to je už iná kapitola ale toto sú váze obvinenia neviem či si to uvedomuješ takto funguje viac ľudí na SK len si to neuvedomujeme lebo do vnútra nevidíme

tykat
30. apr 2023

@sarindel2222
"vraj ja ísť nemôžem"
👀👀👀 akoze NEMOZES?

majlo1234
30. apr 2023

Vec sa ma tak, ze si k tebe dovoluje lwn tolko, kolko ho nechas. A pokial mu podvedome stale ustupujes, lebo sa bojis, ze ta opusti, nezmeni sa nic

simona20201309
30. apr 2023

@sarindel2222 prečo tak nevyskocis na drahého? Brzdí drahy, idem s vami, alebo nejdete vôbec...?

janickacrazy
30. apr 2023

@sarindel2222 Nájdi si prácu a jemu daj kufor pred dvere, ak budeš pracovať, určite to zvládneš finančne, školu možeš prípadne na čas prerušiť, ak by si všetko nestíhala, rodičia ti nevedia pomôcť s malou? On si ťa neváži vôbec a to sa len tak nezmení. Výživné stanovuje súd, nie tvoj priateľ. Silné reči má, takých už bolo. Kolegynin ex tiež jej povedal, že bude platiť minimum, vyhrážal sa, no bohužiaľ , sudca tiež nie je mechom udretý, dal mu platiť 240 eur na jedno dieťa.

sarindel2222
autor
30. apr 2023

@simona20201309
Ne neho to neplatí

simona20201309
30. apr 2023

@sarindel2222 to ci ta bije bola OTAZKA.... nie obvinenia. Pýtala som sa ta, nič viac. Takže kľud.
Nie, nefunguje tak veľa domácnosti. To ako fungujete vy, nie je v poriadku.
Tak ak sa ho nebojis, prečo mu dovolíš správať sa tak, ze ta to zranuje a ubližuje ti to?
Prosím neber moje príspevky útočne. Naozaj by som rada spol9cne s ostatnými nasla nejaké riešenie a možno prišla na niečo, co sama nevidíš.

mikadooo
30. apr 2023

@sarindel2222 no asi vaša láska skočila... 🤷 A tvoje pocity sú správne. Má ťa na to, aby si navarila, upratala, postarala sa o dcéru, prípadne s ním posexovala keď má chuť. Vôbec to s rozvodom tvojich rodičov nemusí súvisieť. Aha ozaj a ako máš reagovať - otázka je, či máš kam odísť alebo nie. Ak si na ňom závislá - držať hubu a krok... maximálne mu tak povedať, že ste rodina a neželáš si aby ju takto delil (ide na obec LEN s dcérou). Ak máš kam ísť - všetko si dobre premysli a potom jeden večer si ho posaď a povedz mu, že váš vzťah končí, nakoľko on sa rozhodol, že si mu nie dosť dobrá ako partnerka, že si mu dobrá len ako gazdiná, opatrovateľka a upratovačka, pričom ty to takto nechceš. Zároveň ťa oddeľuje od seba a dcéry, robí z vás dve jednotky, nie rodinu. A ako si to predstavuje do budúcnosti, čo sa týka starostlivosti o dieťa a výživného. Povedz mu, ako si budúcnosť predstavuješ ty (odsťahuješ sa k rodičom / budeš mu robiť bezplatný servis, kým si nenájdeš podnájom,... toto by som si samozrejme najskôr dopredu premyslela, aké mám vôbec možnosti). Samozrejme mu oznám, že so sexom je koniec, vybavíš si to sama. Alebo môžete mať vzťah "kamarát s výhodami", to už nechám na teba, ako veľmi ti je sex s ním potrebný k životu. Žiadne slzy, žiadne výčitky, jasná a presná dohoda ako ďalej, alebo len oznámenie, ako ďalej z tvojej strany, ak nezmení svoj prístup.

sarindel2222
autor
30. apr 2023

@janickacrazy
Pri sebe mám len jedného rodiča oca mama ta býva 100km ďalej

mamula20
Odpoveď bola odstránená
januska12323
30. apr 2023

S takým človekom chceš svadbu? Bývanie nie je ani jedneho z vás, ty ešte študuješ, stihli ste do toho dieťa ale na vzťah ste za ten čas nestihli vyrásť. Ty zo seba robíš slúžku a dostaneš za to zaplatený nákup. Chceš takto žiť ďalších 30 rokov?

sarindel2222
autor
30. apr 2023

@januska12323 dedičov viac nieje chvalabohu 😂 to že mame dieťa je jedna vec povedala som že študujem externe
A nikde som nenapísal že trvám na svadbe 😂 zaujímala by ma v ako dome bývaš ty keď tak múdro píšeš prípade čo si dosiahla
ale mňa dokáže uraziť iba vzdelaný a inteligentný človek. To že som stihl dieťa je hádam moja vec nie ?
Študujem a o dieťa sa riadne starám!

zmrzlinka2021
30. apr 2023

@sarindel2222
Treba si uvedomit jednu vec - manzelstvo je zavazaok na cely zivot. A nie zavazok pre kazdu frajerku. Tam pre chlapa musi byt ta zena fakt natolko vynimocna, ze je rozdhonuty s nou prezit cely zivot a niest s nou aj zavazky, ze je ochotny pracovat na vztahu a proste mu stoji za to, aby sa stala jeho zenou.

Ak to muz tak nevnima a rata s potencialnym rozchodom, nepojde do manzelstva. A hlavne, ked ma vsetky vyhody uz teraz a ked sa rozhodne zo vztahu odist, tak proste sa s tebou rozide do 5 minut a uz riesite len to, ze asi ty sa odstahujes.

A ano, si dobra pre neho na starostlivost o dieta, upratovanie a sex.

zmrzlinka2021
30. apr 2023

@sarindel2222

Ako mate riesené bývanie?

rony2255
30. apr 2023

@zmrzlinka2021 písala, že bývajú v dome, ktorý vlastnia jej starí rodičia

rony2255
30. apr 2023

@sarindel2222 autorka, prečo si s mužom, ktorý si ťa ako ženu a partnerku neváži? Aký príklad tým dávaš dcére? ....

ahhola
30. apr 2023

Teda co ešte ti chlapi chcú... Býva defacto v tvojom, neviem koľko komu platíte, ale asi výhodnejšie, ako komerčný nájom, 30.tnik ma mladú žabu, dieťa... Co len tak môže špekulovať, prečo ho páli dobre bydlo... .. Nestihol sa vyburit a cnie sa mu za barovým životom, nepocestoval všetko čo chcel???
Daj mu slobodu, blbovi, nech si ujasniť, co chce. Lepšie mu už nebude, ale musí na to prísť sam. Keď by mu vadil vašich rozvod, ti jeho sú vzorom všetkých cnosti??? 🤩

sarindel2222
autor
30. apr 2023

@ahhola platíme energie a plyn ale býva s nami ešte aj moj otec ale on chodí na dve týždne preč týždeň doma pracuje v zahraničí čo to 100 eur dáva on a 100 eur môj priateľ starým rodičom mame veľký dom čiže súkromia mame až veľa

simka1454
30. apr 2023

@sarindel2222 no trošku ma prekvapuje ako reaguješ. Každá žienka sa ti tu snaží poradiť, povzbudiť ťa, ani jeden komentár nie je písaný v zlom. Prečo tak nereaguješ pri rozhovore s priateľom? Myslím, že ty si do neho ešte veľmi zaľúbená aj keď on už do teba nie. Nenechaj sa využívať, zvládneš to aj finančne. Dcéru daj do škôlky, ty chod do prace. Študuješ externe, to sa dá zvládnuť.

liv1
30. apr 2023

Si velmi mladunka a nemas este tolko skusenosti. Muzi su divne tvory 😅 a zeny rokmi a skusenostami vacsinou v tomto ohlade zmudreju a vedia si s nimi neskor lepsie poradit. Povedal ti vlastne to, ze si sa mu zunovala.
V prvom rade ak by mne toto povedal chlap, akoze nie zo srandy ale s plnou vaznostou, jaaj to by bolo rosambo😁. Ale ziadna hysteria. Ja by som svoje dieta s nim do mesta nepustila, navarene predsa mala. Nemavar mu, neozehli, neuprac jeho veci. Ziadny sex. Nebud neprijemna, bud v pohode, ale prestan tieto veci robit. Uplne. Porob len po sebe a po dcerke. Nahod sa a vyraz si niekam. Zacni robit aj ine veci ako len okolo dietata a domacnosti, vrat sa k nejakym konickom. Kludne sa chod o tom vsetkom aj s kamoskou porozpravat, mozno ti da nejaky iny pohlad ako to co ty vidis. A neboj sa, v dnesnej dobe uz aj nepriznany prijem sa zaratava do vyzivneho, urcite by to nebolo 100 eur. A snad za tie obcasne nakupy a peniaze zo seba nenechas robit chuderu. Vaz si sama seba, porozmyslaj co by si ty kamaratke poradila. Drzim palce

taminka1986
30. apr 2023

@sarindel2222 no to je tak ked si s magorom urobis dieta skor ako prides na to ze je to magor🤨

som_realistka
30. apr 2023

@sarindel2222 len pre ujasnenie, 100E platí tvoj priateľ a sem tam zaplatí nákup?

tanyag
30. apr 2023

Ty si tu už písala však? anonymne...vek teba aj partnera sedí, dokonca aj to, že bývate v dome starých rodičov, aj to, že máte dieťa a otec s vami býva...

Veď keď otec ti robí v zahraničí, tak určite zarobí lepšie ako na Slovensku...takže on by ti finančne pomôcť mohol...teda ak to nie je ten otec, z anonymného príspevku, ktorý všetky peniaze minie na alkohol ...

pragmaticka
1. máj 2023

Taky debil by letel z domu. On je na tebe závislý, nie opačne. A depta ta lebo si to uvedomuje a bojí sá aby si mu raz neodišla resp nevyhodila ho.tak z teba robí psychicku trosku a takto si ta vycvicuje🤮ja sa len čudujem, ze ako s ním môžeš mať po tomto sex. Fuj, ja by s nemohla. Neváži si ta ani trosku.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nikyball
1. máj 2023

A vy dvaja by ste sa ako naco brali¿?? Tu uz to dlho nepotrva, skor akoby si vybavila svadbu sa aj tak rozidete.
Ja fakt nechapem myslienkove pochody niektorych zien

sarindel2222
autor
1. máj 2023

@tanyag ahoj píšem tému prvýkrát ešte som tu take veci ani nepísala 😂

sarindel2222
autor
1. máj 2023

Neviem prečo každý reaguje na svadbu keď ja som povedala že ja teraz svadbu neriešim a myslím si že ani on sa ženiť nechce povedala som prečo nepracujem veď som ešte na RD preto nie po skončení sa samozrejme chystám sa do prace

elizabet173
Autor odpoveď zmazal