Sťahovanie sa a deti môjho muža
Zdravím všetkých
S priateľom sme spolu vyše roka, až teraz sme si našli byt co je super, ale...
Mám 5 ročne dievčatko a
On ma 2 deti 3 ročný a 7 ročná.
každé 2 týždne si ich berie k sebe na víkend (žije zatiaľ s rodičmi)
A momentálne riešime to, že on si deti naďalej chce takto bravat do nášho bytu 🙈 a poviem po pravde nepáči sa mi to.. On je doma len víkendy takže aj tak by sme spolu malo a ešte ak by tam aj spali jeho deti tak on musí spat sními, lebo chlapca musí uspať ten spi len s sním keď si u jeho rodičoch. Takze môj chlap príde domov po týždne a bude spať v druhej izbe si synom a kde som ja? Kedy sa venuje mne?
Ano ja viem ze sú to jeho deti,Stará sa fakt prikladne nech sú u nás ale nechcem proste aby tam prespavali ved byvaju 10 km od nás tak prečo by museli aj prespávať u nás? A môj chlap to proste nechce pochopiť
A jeho Dcéra na mňa žiarli, nemôže mi dat ani pusu pred nou alebo za ruku chytiť :/
Fakt neviem ci je chyba vo mne alebo v nom
A inak autorka nemate cely vztah porieseni, jeho dcera na teba ziarli, on je prec cely tyzden, ty ziarlis na deti. Na co sa idete stahovat do spolocnej domacnosti?
Niekedy som sa na podnet precitanych knih zamyslala, ako by dopadli moje deti, keby sa mi nieco stalo a muz by zostal s nimi sam.
Muzovi by som dopriala novy vztah, ved zivot ide dalej, ale presne tohto by som sa bala, nejakej cudzej zenskej, macochy, co ich bude trapit a bude rafinovana, ze im to nikto neuveri.
Zostava uz len jazdit bezpecne a starat sa o svoje zdravie 😃🤦
Ako by sa tebe páčilo, keby počas tých víkendov, keď on deti mať nebude, on by od teba vyžadoval, aby si dala svoju dcéru preč, aby ste mohli byť spolu. Ako by si sa cítila? No to za nedozvieme, keďže už nenapíšeš, lebo všetky sme ti napísali to, čo si čítať nechcela. Tak sa už radšej vyjadrovať nebudeš.
V tebe je chyba jednoznacne
Tvoja dcera ma aky vztah so svojim otcom? Pacilo by sa ti keby frajerka tvojho ex odmietala tvoju dceru a odstrkovala ju?
Mna by zaujimalo, kvoli comu si s tym muzom. Dava Ti istotu? Pocit kompletnej rodiny pre Teba a Tvoju dceru? Zabezpecuje Ta ? Aku predstavu o vasom spolocnom zivote si si predstavovala? Ako tu uz bolo napisane. Ty nemas plnohodnotneho priatela,nakolkk sa vidate iba cez vikend. Takyto vztah + tvoje maniere k byvaniu a jeho detom,tento vztah ak sa nezmenis skonci. A vies preco? Len deti su viac ako vikendova laska. Po tyzdni pride domov a chce sa venovat rodine, a ty mu pretlacas iba svoju rodinu,ktoru si ty oznacila ze si nou TY a Tvoja dcera,ktora mu je cudzia. Chapes,ze po kratkom roku co ste spolu mu tlacis cudzie dieta a odmietas jeho vlastne? Wtf zena? Nevidim nic dobre v tebe aby bol ochotny dat prednost tebe. Ved ten otec si vidi 4 dni v mesiaci deti! Ty by si svoju dceru chcela vidiet IBA 4 dni? a este z tych 4 dni ju poslat na noc PREC! lebo ved 10km. Je neuveritelne ako niektore zeny su sebecke a nedokazu sa pozriet dalej, vyjst z komfortnej zony na 4 dni! Keby si muzovi ukazala aka si laskava k JEHO detom, a staras sa,pocitas s nimi do buducnosti, zariadujes im spolocnu izbu aby sa vsetky hrali spolu a boli velka zmiesana rodina tak by Ta na rukach nosil. Ale toto co ty robis, ja by som pochopenie nemala a bud by som s tebou neratala a ostala rafsej byvat u rodicov alebo by som byvanie vyriesila tak,ze ked ma naseries letis z domu ty a nie moje deti.
Inak vazne..ved..by si mala byt rada ze sa deti budu spolu hrat..akurat by si dcerka mala rozumiet s obomi, super vek..
Ty si divná, máš dcéru...on tvoju ako vníma? Tiež chce, aby išla k otcovi, aby on ťa mohol j...t...s prepáčením?
Keby mi toto povedal môj priateľ, ťa ho kopnem do prdele a nech si ide odkiaľ prišiel.
Si sebecká ženská, dokonca matka, hanbím sa aj za teba.
Nuz áno, bratia Grimmovci sa tiež niekde inšpirovali... Žasnem, že sama máš dieťa a napriek tomu to vnímaš takto,ako popisujes.
Ty keď si s ním začala vedela si že má deti. Prídeš mi dosť sebecka, kde som ja?Moja zlatá aj keby nikde a deti boli prvé, tak si si vybrala, priateľa so záväzkami, tak sa teraz nesťažuj.
Predstav si, že toto isté by o tvojej dcére napísala súčasná partnerka otca tvojej dcéry. Páčilo by sa ti, že nechce aby dcéra u nej spala?
Čisté sebectvo od teba. Ale keby od neho odídeš spravíš mi veľkú láskavosť a pre neho to bude lepsie.
@markaterka parádna a trefna odpoveď.
Nie si ty nahodou dcera a nechces aby sa ti doma obsmietali otcimove deti leno toto dospely clovek z ust nevypusti pripadne ked vie, ze ma problem s detmi svojho partnera tak si bude hladat chlapa bez zavazkov 🤔
Jeho deti maju stastie, ze ich chce mat a dokaze si na ne najst cas. Myslim, ze by ste mali nadalej fungovat v rezime, ze on bude chodit na navstevu aj za tebou, bude to tak lepsie pre vsetkych. Dufam, ze cez vikend, ked nebude mat deti on, tak das k otcovi aj ty svoju, aby ste mohli byt spolu. Lebo pre neho je cudzia a tiez si moze povedat, ze mu vadi, ze nemozete byt kvoli nej poriadne spolu.
Chyba je v tebe.
Vstupovala si do vztahu s vedomim, ze ma deti - cakala si snad, ze sa s nimi prestane kvoli tebe stretavat?
Dam ti pohlad z opacnej strany - som rozvedena uz takmer 8 rokov, dcera mala 7.. ex na nu vzdy kaslal, raz prisiel neskoro, raz mal brigadu, raz musel byt dlhsie v praci.. vzdy nejake hlupe bla bla vyhovorky.. uz vyse dvoch rokov ma priatelku a odvtedy na dceru kasle este viac.. cez letne prazdniny s nou stravil az jeden vikend plus jednu nedelu.. na Vianoce sme sa zvykli striedat (na Stedry vecer bola kazdy druhy rok unho, na druhy den ju vzdy doniesol naspat), teraz bude uz tretie Vianoce so mnou. Vies si predstavit ako sa asi citi? bude mat 15 a jej otec na nu zvysoka ...💩...
Ak ti vadi, ze tvoj partner travi kazdy druhy vikend so svojimi detmi, tak si najdi ineho - bezdetneho 🤷🏻♀️
Chyba je v tebe... Vzala si si muža so záväzkami, a teraz ako co chceš? Sú to jeho deti, nie len "dajaká návšteva"
Tebe by sa páčilo, keby si bývalý vzal k sebe na návštevu dcéru a po pár hodinách ti ju dopravil domov, že "nemôže u mňa spat, lebo ja chcem se*** svoju terajšiu"?
Alebo tvoj partner ta požiadal, nech tvoja dcéra je u vás len "na návšteve" a spat ide inde?
To by si bola ok s tým? Skus si to predstaviť a potom hádam prehodnotis, čo si napísala...
Možno lepšie bude pre všetkých, ak si nájdeš niekoho bez záväzkov...
Chyba je v tebe. Nájdi si bezdetneho. Ten chlap bude svoje detičky ľúbiť vždy, tak sa nesnaž kazit mu vzťah s jeho deťmi. Keď sa ti to už teraz nepáči, tak do toho nechoď a nechaj ho ísť. Tak to bude najlepšie.
Ano, chyba je na tvojej strane. Si pinda. Bodka.
Predstav si, ze by tie deti boli tvoje, resp. Vase spoocne. Otec pride po tyzdni domov, vsetky deti sa na neho zavesia a vyzadovali by si ho, nech sa im venuje. Cez den ci v noci. To by si ziarlila aj na vlastne deti? Ze ti beru pozornost tvojho muza? Ci deti nemaju pravo stravit s otcom spolocne chvile, lebo si tu ty?
Nezabudaj, ze to tak maju pravdepodobne nariadene sudom.
A ano, chyba je v tebe. Da sa to poriesit aj inak ako vyhadzovom deti domov. Muz nech uspi deti a presunie sa k tebe.
Ale smutno mi ostalo, ked som si to precitala 😥
Začala by som tam, kde je napísana.dohoda o starostlivosti o maloleté deti. Co v nej je napísané? Odkedy dokedy a ako často ma mat deti on?
Úprimne...dva víkendy v mesiaci, je jediný čas, kedy ma jeho ex možnosť "oddýchnuť si" od detí a deti môžu tráviť čas so svojím otcom. To znamená aj večerné kúpanie, umývanie zubov a uspavanie. Pri tom by mal byť otec so svojimi deťmi aj cez týždeň...nie len dvakrát do mesiaca....
V momente, keď si si niečo začala so ženatým/ s deťmi, mala si s týmto počítať. Ja mam dve deti, ale keby som sa nedajbože rozviedla a môj muž mi ich chce (v čase stanovenom súdom) vrátiť na noc, lebo jeho frajerke sa to nepáči, tak by si odo mňa vypočuli obaja svoje...
Ste vcelku vhodný prípad pre mediátora. Všetci traja. Zvážte to.
Deti nemôžu za vaše vzťahy a nezhody. Nepokazte si to s nimi, lebo časom to bude len horšie.
Že ,,návšteva za svojím otcom,, ty si iná chudera. Ty keď chces priateľa s deťmi tak im máš byť taká istá mama ako ich vlastná. A nie že ,,návšteva,, teba by som ani nepozdravila keby ťa stretnem a spoznám. Tam rovno napíš že si nadržaná a dáke decká tá otravujú. Si iná opora. Sa nečudujem ze to dievčatko to cíti. Veď ty žiarlia na ňu a nie ona na teba. A ty ze si matka???? A kde máš empatiu.
rozmyslam, ci autorka povodneho prispevku bude mat dostatocne "gule", aby este reagovala.... ci take nastavenie zrkadla spracuje...
kazdopadne dufam, ze po precitani nazorov, sa nad nimi aj zamysli a zmeni svoj postoj.. nie kvoli nej, kvoli tym detom...
Ak to bude domov pre tvoju dcéru a teba, ale pre frajerove deti len miesto na návštevu, tak potom to nebude domov ani pre tvojho partnera, aj on bude len na návšteve- inak to zmysel nedáva. (Inak pri takom postoji k partnerovym deťom na teba existuje len jedno pomenovanie- macocha-taka z Popolusky).
A či to vôbec autorka číta , prečíta. Tu sa zhodnú všetky mamičky, bezdetné,aj tie veru,čo deti nechcú 😌. Podľa mňa,takto mamina nenapíše,nikdy! 😏
tebe dobre hrabe dievča. Odporúčam nájsť bezdetného, najlepšie aj takého ktorý je už sirota, nech ani svokru nemáš, nech si ho môžeš posadiť do svojej obývačky a nech kuká na teba celé dni.
Však tvoje 5 ročné dievčatko nech tiež nespí u vás
Nečudujem sa, že ta prvý chlap nechal a nebudem sa čudovať, keď to urobí aj tento.

To akokeby sa ho rovno opýtala ...,,A mohol by si si tie deti niekam odložiť,keď sme spolu? " Fakt úplne sebecké. Kebyže to povie niekto,kto deti nemá,nechce,z obrovskou dávkou ega,ale toto napíše mamička? Akože vážne?