Staráte sa o svokrovcov?
Ahojte..už dávnejšie som tu zverejňovala svoj diskusiu ohľadom svojho vzťahu ,.musím uznať, že sa nám podarilo ukončiť naše partnerské problémy a ďakujem aj niektorým dievčatám, ktoré mi pomohli. Teraz by ma zaujímala vaša situacia ohľadom toho ako riešite peniaze a svokrovcov..sú tu nejaké ženy, ktoré sa starajú aj o svokrovcov? Pretože my s mojim partnerom zarába celkom slušne, ba asi až nadprimerne na Slovensko (6000€ mesačne), ale každý mesiac sme na nule, pretože živýme aj svokrovcov aj keď oni majú mesačný príjem 900€. Dom, hypotéku, leasing aj všetky účty im platíme my. Ja mám vyšší plat ako môj partner, takže z môjho tam ide oveľa viac. Pracujem každý deň od 5:00 do 20:00, často nemám peniaze si ani skočiť ku kaderníčke alebo na nechty. Veľmi by som to chcela zastaviť, ale vždy keď doma spomeniem túto tému, tak mi partner iba povie, že mám pravdu, ale sú to jeho rodičia a musí sa o nich starať. Ako by ste to riešili vy?
Ďakujem za odpovede
@bombulka1987
To je hlavný dôvod podľa mna, prečo aj autorka tak otročí s 12-tkami vo firme. Keby mala normálny pracovný čas, tak by už nemohla dotovať priatelovych rodičov, platiť im hypotéku, lízing, upratovačku a kto vie čo všetko ešte. Oni si žijú vdaka nej ako nejaka kráľovská rodina. Ja by som sa aj bála takej dcére raz zveriť rodinný podnik. Lebo išiel by okolo prvý trtko, ktorý by jej povedal pár pekných slov a zahral to na lásku, jej by sa hneď podlomili kolená a bolo by aj po rodinnom podniku, dievca by išlo aj celu majoritu zachraňovať.
@loginexistuje
Neboj, on ju bude hnať do roboty aj tehotnú a ani na materskej by sa dlho neohriala, išla by aj s kojencom v nosiči upratovať, variť… a šup šup čo najskôr do prace, až majú rodicia aj on opäť svoj štandard.
@katkami123 najde si inu taku hlupanu podla mna skor 😉
@loginexistuje
Inú takú už nenájde, ktorá by aj dobre zarábala a bola taka blbá, žeby cudzím peniaze tisla a ešte im upratovačku a slúžku robila. Zas dnes sú mladé zeny sebavedomé, vyžadujú lásku, pozornost, darčeky, výlety, každá druha ho akurát kopne niekam, ktorá potrebuje zbytočné problémy navyše. Ju si už za tie roky vycvičil k niečomu úplne submisívnemu.
@katkami123 presne tak dnes si už 20r diktuju majú predstavu očakávanie, autorka je jedna z milión naozaj.. Mne sa rozum zastavuje a stále si myslím ze tak hlúpa žena nemôže existovať.
To ju nejdem urážať.
Alebo kde ma rodičov?
Mne keby syn dcéra pracujú v rod firme, dám im zarobiť viem o príjme tak si sakra posvietim ci a ako gszduje s peniazmi a keby zistím ze ona, on púšťajú takmer celý príjem na parazitov a chudera nemá čas na kaderníka, by som si ju, jeho posadila na koberček veľmi rýchlo.
@mk22
Mňa by zaujimalo či ten jej priateľ ma súrodencov. A aj oni tak dávajú cely svoj príjem na rodičov a upratujú im tam celé dni? Chudáci rodicia, dajú zarobiť dcére, výplatu jej dávajú nadštandard, isto sa tešia, že má, odloží si a ona z nej živí cudzích ľudí. Toto je na psychiatra. Veď tí jeho rodicia sa z nej musia v duchu smiať aká je hlúpa, ešte ju tam u seba doma ako najposlednejsiu chuderu preháňajú s vysávačom a prachovkou. To takt ten jej priateľ už podobný exemplár nenájde. A baba s ním chce mať ešte dieťa. Chudáci jej rodicia, keby vedeli, čo vychovali…hanba.
@katkami123 mam 15r dcéru hádam sa tohoto nedozijem😃🙄 a 20r syna ten zatiaľ všetko čo sa dá, odkladá.. Až moc😃
Ja si to ani neviem predstaviť ako rodič nevedieť.. Véd rod firma je úzky denný kontakt rieši sa všetko kszdy o každom vie.. Neverím aby si rodicia nevšimli.. Neopytali sa.. Čokoľvek..
Ak je to cele pravda.. Lebo nebudem klamať dávať dcere príjem, nie malý, tak ja mam také vzťahy, ja sa zaujímam, pýtam.. Nie že starám, ale opýtam sa..
Tu by som sa určite pýtala, poradila kde investovať, čokoľvek.
A nie ze mi dcéra maká a nemá čas na kaderníka, by som hneď zbystrila.. Do riti plat kráľovský co to decko vbc robí kade chodí.
Toto je buď vymyslená téma alebo autorka je mega blbá už jej nič nepomôže iba padnúť na hubu. Však deti nemá,plat kráľovský,nič jej nebráni odísť a nájde si aj lepšieho chlapa. A aj keby majú deti, tak by to s nimi sama zvládla ľahko,keď robí v rodinnej firme,čas by si prispôsobila. Ale tam by zas mali kontakt s deťmi aj chlap a jeho rodičmi čo by som ja osobne neprežila
@katkami123 ja si tak nejako myslim, ze ten jej ocko, ktory je taky uzasny, az taky uzasny nie je. Ked dieta vychovavas s laskou, porozumenim, atd, nevychovas z neho cloveka bez stipky sebaucty.
Myslim si, ze je jedna z tych, kde su rodicia pri peniazoch, ale mozno si vsetko museli odmakat, tak to vyzaduju od malicka aj od dcery. Dievca muselo drzat hubu a krok, prirodzene sa to naucilo a preto si do zivota pritiahlo manipulatora. Lebo je na toto zvyknuta.
Su to samozrejme iba moje dohady, mozno pisem Pilcherovu. 🙂
@filipka250
Áno, mne tiež nejde do hlavy, aby taka mladá baba nemala žiadne sebavedomie, doslova sa nechá takto ponižovať cudími. Tiež neverím tej jej rozprávke o ich milujúcej rodine, to by z toho vzišlo potom sebavedome dieťa so sebaúctou. Ona nemá ani jedno, ani druhé a od parazita ešte žobre o prejav lásky a aby s ňou trávil čas.
@natalia876 kks tak takého by som kopla do riti... Moja mama si raz vypýtala od nás peniaze požičať, lebo išla ku zubárke a zdržala sa u nás a nestíhala vybrať cestou, za 3 hodiny sme ich mali naspäť ešte aj so sladkosťami, ovocím a jogurtikmi pre deti... Svokrovci nech si žijú tak aký majú príjem, nepoviem ze by im z času na čas nevyšlo tak im dáte 100-200e ale toto by som teda neznášala ich takto vydržiavat... Ty si nevydržiavas len milenca, ale celú jeho rodinu... Ak nechceš šetriť a chceš míňať všetky peniaze, tak radšej prispej niekomu na invalidný vozík, alebo kúp nejakej rodine s chorým dieťaťom auto... Ale im by som nedala nič, ruky majú zdravé, tak si zarobia
@mk22 Téma je určite vymyslená, lebo nikto nemôže byť taký sprostý, aby živil nejakých lenivých cigánov z "Hornej....Dolnej"
@mamusa123456789 😃😃
Dalo mi koment dvojmo tak zmazala a este raz posielam
@mk22 mne ukázalo len to ze si napísala ze ti dalo koment dvojmo, tak skus ešte raz 😀
@mamusa123456789 ja som na tvoj koment poslala smajlov 😃😃 týchto a neviem prečo poslalo mi to dva po sebe tak som to zmazala
Ja neverim že môže byt niekto tak blby makat od 5 do 20 živit cudzich ludi kedže ste partneri nie su to tvoji svokrovci a nemat prachy na kaderničku žeby ja som makala a nedopriala si niečo pre seba cele zle
vlastne okrádas svojich rodičov, firmu svojho otca
@natalia876 no pekne ta využívajú, jedna radost👌👌👌
Partner nech gazduje so svojim príjmom a ty si gazduj so svojim.
@mk22 aha tak to mi ukázalo... Ale musíš uznať ze mam pravdu... Len sa sťažujú ze co nemajú a keď aj majú ze majú zničené, nie ze by šli do roboty radšej budú nariekat a prizivovat sa... Samozrejme česť vynimkam
@natalia876 na postoji uverejnili sériu clankov o nefyzickom nasili a manipulátoroch https://www.postoj.sk/71251/serial-o-nefyzickom...
Precitaj si to cele, najmä tento clanok https://www.postoj.sk/70916/nezijete-vo-vztahu-...
@popocathepetl ďakujem
@popocathepetl veď toto úplne sedí na neho😮🥺
@natalia876 tvojim rodičom nevadi ze ty financujes uplne cudzích ludi??? Ze si z teba urobili sukromnu banku??? Co na to hovoria??? Vedia to vobec???
@popocathepetl prosím, môžem posunut linky do inej témy?
@natalia876 ten druhý rozhovor sedí na mňa. Lenže u nás to prešlo aj do silného fyzického týrania.
@eva8 to ma neskutočne mrzí
@eva8 samozrejme ❤️

@bombulka1987 presne preto to pred rodicmi taji lebo by zakrocili ale teda zjavne si neuvedomuje realne celu situaciu mozno sa boji ze ineho nenajde ze ju iny chciet nebude ktovie
je jasne ze rodicia ked to zistia budu na nu nahnevani ale tak proste inak ako s nimi to nevyriesi
este je riesenie ze s nim otehotnie a ked nebude robit tak sa na nu vykasle ale podla mna on s nou ani nespava