Starí rodičia neprídu na oslavu
Ako by ste zareagovali keby stary rodicia neprisli na oslavu narodenia ich jedineho vnuka.oslava je 350km, oni cestuju po celom svete. Oslava je u mojich rodicov, boli tam raz 2 hodiny. Sme spolu 6 rokov, manzelia rok. Odmietli uz prist na svadbu mojej sestry, na moju oslavu promocii a teraz toto. Vztahy su medzi nami a svokrovcami dobre. Navstevujeme sa, byvame blizsko, ale k mojim rodicom ist zrejme nechcu. Vraj ze to by bolo na otocku. Svokor nepracuje a svokra si moze vziat dovolenky kolko chce. Berie si ju ked jej ma pristnavsteva uz 2dni vopred aby prichystala veci. Co si myslite preco?
@januska12323 no nemam co robit len na 2 vsetko pripravovat lebo niekomu sa nechce niekam ist.. Oslava je jedna a vzdy bude.. Pridu pridu nepridu ich problem.. Skutocne ked vedia cestovat tisice km po dovolenkach mozu aj na oslavu vnuka
Aha to ma aj porom napadlo. Ja by som to asi neriešila,alebo im posledny krat povedz ze je to miesto krstín a chcete to osláviť.ak nechcu tak nechcu. Mozno to beru tak ze ved sa vidite casto 🤷🏻♀️
@viestta uz sme boli 2x a boli to pekne vilety..
@viestta bezne kazdy robi oslavy na 5x pre kazdeho inokedy
@viestta a nikde neprisem ze tam budem par hodin ja s malym tam idem na tyzden
Vieš, mne je to cele divne. Divne je mi to vypočítavanie kto kedy kam. Asi ja žijem v inej dimenzii a tieto veci nepochopím lebo takto nerozmýšľam.
budu ti na tej oslave chybat, ak tam nebudu? alebo ta iba zerie to, ze na oslavu narodenia tvojho dietata nepridu jeho stari rodicia? mozno sa im nechce robit veci iba preto, ze sa to patri.. dobre rodinne vztahy nie su o tom, ze sa kazdy povinne zucastnuje vsetkych oslav, ale hlavne o tom, ze sa maju clenovia rodiny uprimne radi a respektuju sa taki, aki su.. mne sa z tvojho opisu nezda, ze mas svojich svokrovcov rada, tak naco sa chces siloumocou hrat na dobre vztahy?
@evamarek77 vobec nechapes zmysel..
Rob ako myslíš len sa potom nezabudni oduť keď neprídu ani na oslavu narodenín.
@viestta ja nevypocitavam kto kedy kam.. Proste chceli sme aby prisli a oslavili s nami.. A nechcu
@reanda ano budu nam tam chybat.. Druha taka oslava nebude.. Neviem co sa patri na tom travit cas s rodinou.. Ked s niekym chcem byt tak som ak nie tak nie som.. Evidentne oni chcu byt s nami len ked je podla nich..
@evamarek77 tak nech to cely konik necita..na co sa zapajas ked ta to nezaujima?
Urobte malé posedenie na uvítanie do života u vás doma len so svokrovcami a ďalšie s tvojou rodinou podľa plánu. Nevidím na tom nič zlé. Moji rodičia sú v tomto úplne rovnakí. 😃💁
Nie sú Jehovovi svedkovia? Oni neoslavujú narodky
Sú to starí rodičia a 700km.Možno majú nejaké choroby,kvôli ktorým je lepšie tak veľa km nešoférovať.Napr.ja by som určite na jeden šup 350-400km nezvládla a aj oslava vie unaviť.Iné sú cesty lietadlom,keď nemusíš davať pozor na premávku.
@januska12323 ved nepojdeme ani my im.. To budu super vztahy.. Ja sa nebudem oduvat len syn a vnuk bude mat k nim taky vztah aky budu mat oni k nim
Pozri chcela si nazor, mas. Az prilis vela ludi ti tu klepe na celo. Vecer, s chladnou hlavou porozmyslaj preco tvoj nazor nezdielaju vsetci.
@babababka cestuju aj autom aj 800km do chorvacka
@evamarek77 ano ale je na ich strane asi..
@evaachesa nebudem to robit 2x.. Nikdy mebudem robit jednu oslavu dvojmo
Tak potom sa zmier s tým, že neprídu. Možno nemajú v láske tvoju stranu rodiny. Aj to je možnosť, či? 🙄
@beata_k nemam pocit aby mi tu niekto klepalna celo.. Skor su tu taky co necitaju vsetko a potom pisu ze svokrovci nemozu cestovat alebo ze vsetko je u nasich co vobec nie je pravda
no a ty by si ich chcela dotlacit k tomu, aby to chceli inak? ked to maju takto, tak to tak maju, co s tym chces urobit? alebo by bolo podla teba dobre, keby tam isli, aj ked nechcu, len kvoli tebe? to by boli dobre vztahy? dobre vztahy neutuzis vycitkami a tlacenim na pilu.. aby si si ich este viac nepokazila.. proste to akceptuj, ako to je, nemusis byt z toho nadsena, ale ani nemas pravo im nieco vycitat..oni nie su povinni sa chovat podla tvojich predstav..
a inak podla toho, co pises, ty tiez nie si nejak prisposobiva.. nikdy nebudes robit nijaku oslavu dvojmo.. tak nerob, ok.. ale aj oni si mozu povedat - nikdy nebudeme chodit na oslavy k svatovcom.. aky je v tom rozdiel?
Dobre. Ja ta ozaj chapem, si rozculena. Ale jednoznacny nazor tu nepanuje. Tak aby si vztahy v rodine nepokaslala. Lebo zeny co ti tu pisu mozu mat i pravdu. A ano, i nemusia proste to su sebci. Ale co ked....
My ti to tu nevyriešime.Podľa mňa,kvôli takejto oslave ničiť vzťahy v rodine je nonsens.Keď malý vyrastie aj mu budeš pripomínať,že starkí neboli na oslave jeho života?Aj manželovi?Ešte ich môžeš potrebovať pri opatrovaní malého apod.A s tou oslavou dvojmo,nikdy nehovor nikdy. Budú jubileá ,oslava pre rodinu,spolupracovníkov,kamošov a pod.
@evamarek77 ako co ma byt podla mojej predstavy? Robim oslavu.. Na ktoru odmietli prist.. Chcela som len vediet preco asi podla.. Proste iny nazor.. A citam dookola len to iste ze na co by chodili (ved na oslavu) alebo ze nemozu cestovat (no mozu) alebo ze chcem dary(nechcem mam vsetko co potrebujem) len sme ich tam chceli mat.. To skor mam pocit ze pokial to nie je u nich tak sa nezucastnia.. Teda pokial to nie je podla nich

Zbytočne to komplikuje. Oslavu narodenia soravta v úzkom kruhu so starými rodičmi. Keď sa chcete súrodenci stretnúť, tak sa stretnite u vašich hocikedy, neťahaj tam svokrovcov. Teraz robíš z toho drámu, a to ešte malý nemal ani jedny narodeniny. Kým bude mať promócie, tak budeš potrebovať excelovsku tabulku, aby si znacila kedy kto u koho a optimalizovala účasť.
Ináč uvažovala si o tom, že s polročným dieťaťom na otočku 700 km aj s oslavou nebude žiadny poschodový vyletí pre nikoho zo zúčastnených? Ze ci sa ti vôbec oplatí trepať sa tam pre tých pár hodín...