icon

Ste aktívna v sexe?

zahradkarka
7. máj 2015

Ste aktivna v sexe vy, alebo vas partner? Ja som to nechavala na manzela, ale po mensej kritike som sa zacala viac snazit.

Strana
z2
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
natalym
7. máj 2015

@zahradkarka Ako myslíš, že keď sme snaživé tak by sme došli ku Vám domov, alebo ako?

zahradkarka
autor
7. máj 2015

@natalym nie 🙂
skor ja som mala doma pripomienky na mojho nech je v posteli aktivnejsi, nech ma niecim prekvapi ...
on to otocil, ze aby som ho ja niekedy poriadne ... 🙂

natalym
7. máj 2015

@zahradkarka Tak ja budem úprimná. U nás doma je aktívnejší môj muž ja som tá, ktorá sa nechá prehovárať. A raz za čas aby sa nepovedalo, mu urobím poriadne divadlo. A to je potom u nás doma kľuuuuuuuuuuud dosť dlho. 😉

volo_richard
7. máj 2015

🙂 Slečny vy ste vždy komplikované pre muža, raz chcete to raz to... U nás je to vzájomné aj keď sa priznám že som kreatívnejši, ale ja si myslím že to je individuálne. Mňa osobne baví skúšať nové veci, partnerka s tým nemá problém. Je to však aj otázka konverzácie, stačí sa o tom porozprávať, poprípade si povedať svoje úchylky a o to je sex zaujímavejší/vzrušujúcejší/silnejší/lepší/dlhší...

zahradkarka
autor
7. máj 2015

@natalym sme na tom podobne 🙂 . ja mam predstavenie raz za cas, ale ked uz tak poriadne 🙂

zahradkarka
autor
7. máj 2015

@volo_richard ja sa dam nahovorit na skoro vsetko, len neprichadzam s napadmi ja.

volo_richard
7. máj 2015

@zahradkarka Neviem ako je na tom tvoj partner, či má rád zmeny/novinky v sexe. Podľa mňa je dobre si plniť "sexuálne sny", treba skúšať, aj keď to možno prvý/druhý krát bude čudné možno trošku komplikovanejšie a vzniknú nepredvídateľné situácie, obohatí vás to. Postupne si na to zvyknete, nájdete spoločnú cestu a budete si lietať v oblakoch. Mňa osobne rutina nebaví (aj keď tak niekedy jednuduchšie dosiahnem vyvrcholenie ) ale skúšať nové veci je dobré jednak tým že spoznáte sami seba+partnera a zblíži vás to... Niekedy rutina môže viesť aj ku zlým vzťahom a vlastne ostanete na jednom bode=váš vzťah nebude rásť...

mihula
7. máj 2015

@zahradkarka kolko stoji listok? 😀

malabiba
7. máj 2015

@zahradkarka a ako to dopadlo?
u nás - aktívnejší je mm, ale mám doma alfa samca 🙂....no občas mu to spestrím...

mimka11111
7. máj 2015

@zahradkarka mňa musí partner trochu krotiť 😀

oli18
7. máj 2015

Nechváli sa tu niekto? 🙂

bonaqa2013
8. máj 2015

no zbohom, my sme radi keď naše 4 deti zaspia ešte skôr ako my. Aby nám pri spaní nebehali po hlavách.... Že sex....

adri266
8. máj 2015

@bonaqa2013 😀 😀 😀

mk22
8. máj 2015

@bonaqa2013 aj taky kvalitny spanok potesi viac ako suchy sex 😝

volo_richard
8. máj 2015

@mk22 :D poteší aj spánok, ale sex je sex :p...

sasa1310
8. máj 2015

@volo_richard presne. ja som s mojim 18 rokov a stále fungujeme ako sa má. Raz je aktívny on, raz ja. Aj nové veci aj komunikujeme kto čo ako chce. Aj prekvápko počas spánku býva z obidvoch strán. 😀

sense
8. máj 2015

u nas je to tak kto ma momentalne vacsiu chut je aktivnejsi....

zahradkarka
autor
22. jún 2015

musim sa pochvalit 🙂 spravila som manzelovi poriadne "predstavenie". sama som bola prekvapene, kde sa to vo mne zobralo 🙂

zuzulos1
22. jún 2015

Ja stale neviem, co tu myslite pod tym "predstavenim" :D pre niekoho to moze znamenat aj zhodit zo seba po tme perinu :D :D :D konkretizujte trosku :D

zahradkarka
autor
30. júl 2015

@zuzulos1 pradielko, tanecky, oral a potom vysadnem na konika a ... 🙂

maria1989
31. júl 2015

@zuzulos1 😀 😀 😀

leanax
31. júl 2015

@zahradkarka som si živo predstavila samu seba a rehocem sa zo seba 😀 ale toto skúsim, keď budú deti spať, lebo nám sa už stalo, že nás dcérka prichytila... jáj hanbila som saaaaaaaaa 😝

cmulinko
31. júl 2015

pri tejto teme ma napadol jeden velmi znamy vtip,ked otec pride za synom a vravi mu '' syncek je cas porozpravat sa o sexe ''.....syn na to odpovie '' dobre ocko a co konkretne chces vediet? '' 😀 😀 😀
Tiez som tak prisla sem ci sa nieco nove nenaucim 😀 😀 ale spomenute pradielko,tanceky,oral,konik a urcite budu aj nejake slahackovo jahodkove predstavenia su uz po x rokoch davno vyskusane resp zabehnute a stali sa klasikou v nie jednej spalni 😀

mufka1
31. júl 2015

Nounas sne aktivny obaja chvala bozku 🙂🙂

jahodka8
31. júl 2015

@volo_richard že vraj niekedy zblíži partnerov aj to ked partnerka vyskúša niekoho iného. No vieš vyskúšate všetko a potom si poviete, že no super, už nám chýba iba vymeniť partnerov.

zahradkarka
autor
31. júl 2015

@cmulinko klasika, ale manzela to vzdy potesi 🙂
ak mate nejake novinky sme s nimi 🙂

neviem ci je to novinka, pre nas ano. manzel mi masiruje bod G a klitoris sucasne a to je nieco uzasne.

amadora
31. júl 2015

už máš dve témy kde sa chváliš so sexom, ako to máš ty často a čo robíte... teraz neviem či sa snažíš tu na to baliť chlapov alebo máš nejaké úchylku, každopádne ťa to určite baví 😀

zahradkarka
autor
31. júl 2015

@amadora neboj sa ziadneho chlapa nebalim a sex ma bavi 🙂

amadora
31. júl 2015

@zahradkarka hej a musíš to dať verejne najavo 🙂 založ ešte zo 3-4 témy, už vieme ako, ako často, možno sa dozvieme ešte niečo viac 🙂

Strana
z2