Ste žiarlivé?
Ahojte,zaujimalo by ma,do akej miery ste ziarlive na svojich partnerov,ci mate vo zvyku im kontrolovat mobil,facebook a podobne,do akej miery tolerujete kontakt s kamaratkami,popripade expartnerkami,a tak dalej 😉
@zoretka79 Ty vole! To co je???? 😲 Tak s byvalou spinka v jednom pelechu,uz Ta s nou aj podviedol....utekala by som. Nech si nazivaju vo svornosti aj nadalej....na co si Tvoj priatel hlada nove vztahy? To vazne caka, ze mu ine zeny zozeru jeho minulost s byvalkou a este ho aj podporia? A nie je on nahodou na hlavu? Raz uz nie su rodinka, dcerka to pochopi, ze ocko a mama nie su a nebudu viac v jendnej posteli, no tak priatel sa takto "obetovat" chudacik nemusi. Oj, normalne zasnem coho su ludia schopni....a toto vobec nie je otazkou ziarlivosti.
myslím si, že žiarlivosť do vzťahu nepatrí ani chorá ani vraj nejaká zdravá: Neviem čo je zdravá žiarlivosť. Nevlastním svojho partnera. On nežiarli na mňa a ani ja na neho. Nikdy som mu nedala dôvod a ani on mne. Podvod obaja pokladame za zdradu. Ja už 7 rokov poznám jeho najlepšieho kamráta a chodim sním von, aj tancovať. Ked nemam inu moznost ( ist s muzom, idem s nim). Vsetci sa cuduju- teda okolie vzdialnené. ten kto nás ale pozná vie, že sme prosto slobodomysleľní, ale nie zas nejakí extra liberali. A vo svojej podstate sme konzervatívni 🙂 Na mužove bývalky som nežiarlila a pár krat sme spolu aj víno otvorili, boli to ženy na úrovni. Vždy sa pozdravíme a je to fajn. Skôr on sa s nimi veĺmi už nebaví. Vraj, si nemajú už čo povedať, len tak pokecajú formálne.
Verím na to, že nieje ´pokrytec a keby sa zamiloval do druhej, tak mi nebude klamať do očí. Raz ma o tom presvedčil, keď sme slolu len chodili v čase keď bol v zahranicí 3 mesiace. Ked to spravil- teda bol s inou, tak na druhy den mi napisal, ze urobil hlupost a nevie to vratit spat.Ked sa vrátil, rozisiel sa somnou. Stále som ale nevedela dovod. Az nejako po 4 mesiacoch mi to povedal, ked prisiel za mnou. Boli to 4 mesiace bez neho. hrozné niečo. A odpustila som mu.
@trish31 ... ziarliva nie som ... aj ked manzela to mozno niekedy aj trochu hneva 🙂 jednoducho to neviem ..... urcite ho nekontrolujem ... pozeranie do phonu manzela sa mi zda dost ubohe a to uz nevravim o prezerani jeho posty alebo Facebooku .... ked ide von opytam sa maximalne kam (aby som vedela v pripade nejakej necakanej udalosti ci ho mam vobec volat) a ci sa mu dovolam 🙂 .... nie je to o tom ze mu slepo doverujem len mu staje hovorim ze je dospely a sam musi vediet co robi .... a niekedy sa aj zasmejem ze ked by uz ma aj chcel podviest nech to urobi tak aby som sa to nedozvedela 😀 moj nazor je taky ze ak raz jeden z partnerov chce toho druheho podviest alebo mu inak ublizit urobi to aj keby ten druhy sedel na opacnom konci miestnosti alebo mozno aj vedla neho 😀 .... tak naco sa zbytocne zatazovat nejakym "prenasledovanim" .... a nakoniec kolko vztahov skoncilo len nestastnym a zlym sppojenim si nespravnych udalosti lebo v tej sms v mobile to bolo napisene tak ..... 😀 😀 😀
dievcata ake ste vsetky tolerantne..neziarlim..nekontrolujem..ale takato vec by vam vadila?rano do prace brat kolegynu...a vozit ju autom, hmmm?
@mirkat73 tak taková situace je u nás často, manžel bere kolegyni každý den do práce autem. 😝 😝 Jenže k čemu mi bude, když se tím budu trápit, příležitostí má manžel hodně ( služební cesty, dlouho v práci), tak kdyby chtěl, tak mi může zahýbat kdykoliv. Takže tím, že ho budu kontrolovat tak ho jedině naštvu, ale nezabraním, když bude chtít tak to udělá kdykoliv.
@mirkat73 akoze sukromnym vozidlom? Co ma ziarlivost s tym, ze to zavana vyuzivanim az zneuzivanim kolegu? Osobne, vadilo by mi ak by muz robil niekomu taxikara. Mne tiez nikto nerobil ,trieskala som sa do prace ako so m vedela, bud preplnenou MHD alebo som si zacvakala z vlastneho vrecka taxik. Cize, ak by moj muz zaujal post samaritana, ktory pani vyvaza len tak, lebo kolegyna, mala by som vyhrady. Aj voci kolegovi, Je jedno co byt to malo medzi nohami. Altruizmus odtial potial. Najma teda ak by to malo byt na pravidelnej baze. Obcasne zvezenie ak to situacia vyzaduje, prosim. Pravidelnu linku robit, nie. Mam vyhrady. Ziarlivost sem nepletme.
žárlivá nejsem ani já, ani můj manžel. Náš vztah je založený na vzájemné důvěře a jsme zvyklí otevřeně mluvit o věcech, které nás štvou, i když mnohdy nejsou příjemné. Známe se vzájemně dokonale a nemáme důvody si nevěřit.
Nie som ziarliva. Podla mna je to nedostatok sebavedomia.
ja mam hesla manzelove ale nechodim tam.spociatku som tam lozila ale clovek ma tolko na praci,ze ani cas nemam a nemam dovod.doverujem mu.
som ziarliva vtedyked mam nato dovod ... no zase neprehanam to nejak ...... 🙂
Neviem... vravi sa: Kto neziarli, nemiluje. ( To nie je moj vyrok,aby som to tu hned upresnila, ale ja s nim trochu suhlasim)
Na otazku, ci som ziarliva by najlepsie vedel odpovedat moj manzel....
Telefon, email- nekontrolujem, FB nema....on ma rad svoje sukromie a mne ho tiez dava.
@zoretka79 podla mna je to divny chujo....rozvedie sa a spi dalej s manzelkou...co na to povedat? Nic pozitivne to neprinasa.
ja ziarlim..priatel chodi kazdy tyzden von,pride az rano o 9.a to som ja na rizikovom,..minule som krvacala asi tak v 3.mesiaci,a on isiel na mnam fest a tam s kolegynou stravil cely den,a ja som ani z postel nemohla vstat,bolo mi to luto,ze sa takto chova,..ja koli nasmu dietatu nikam nemozem,len aby som to v stastne porodila,a on potrebuje stale kamsi chodit,..
@trish31 Ak si si nie istá ,že si tá najlepšia a najúžasnejšia s ktorou má tvoj partner to "šťastie "žiť , tak kontrolovaním to nedosiahneš.
Môjho manžela sem tam , len podpichnem, že krásne vonia a "dúfam ,že sa nám nevytvoria rady pre domom....🙂, ale to pokladám za " korenenie" vzťahu.
Nikdy za celé roky som nemala dôvod pochybovať o sebe a manžel mi dáva evidentne na svoj centrálny záujem.....
Kde sa kontroluje , tak už je niečo narušené.... !!!
@zoretka79 😨 😨 😨 😨 😨 tak to me napada jen jedno, prerazila bych o nej nasadu od krumpace takovym fofrem, ze by chlapec nevedel, na kterou stranu mu patri kousavy. Tohle se mi zda uplne chory, pelesit se s byvalkou v posteli a jeste, abyste proti tomu nerekla slovo?! Kor jeste, kdyz vam s ni uz driv zahnul 😅 . Teda uprimne a bez urazek, bud mate na hlave svatozar, nebo neco uplne jinyho 😅 . Vypakujte ho, at si tahne tam, kde se mu dobre spi, jeho zduvodneni dcerkou je jen trapna vymluva 😔 😅. Hodne stesti, obavam se, ze s takovymhle vas ho moc neceka ☹
zvlastne je,ze mam kamaratku,ktora aboslutne neziarli a uz sa jej kvoli tomu rozpadol treti vztah.nemala problem ist na veceru s kamosom,sama na koncert,chlap sa zo zaciatku vzdy tvaril,ze mu to nevadi a casom mu to aj tak zacalo vadit,jej posledny partner mal dokonca pechtle mechtle s nejakou,ked bol pre zmenu na sluzobke a ona nic,iba sa spytala ze ci doslo aj na sex.rozpravali sme sa,skrelo ju to neskutocne,ale hrdost nepovoli.je to aj o jesitnosti,neviem si predstavit,ze by sme vobec na seba neziarlili,to je ako keby nam to bolo jedno.a so 100%doverou by som bola opatrna,niekedy narobi viacej zla ako uzitku.a tiez nemam rada tie psychoanalyzy o sebavedomi,ja ho mam v poriadku,verim mu,viem co znamenam v jeho zivote a predsa mam kusocek strach,co keby...
@tinushka13 veď toto...už som z toho na nervy...nikdy som nebola žiarlivá, ale teraz ma už ide šľaktrafiť...najskôr to bolo kvôli jej kojeniu, potom malá nevydrží od mami preč...a stále je nejaká výhovorka...už neviem ako mu to vysvetliť, že to nieje normálne..☹ ...stále počúvam len to isté:že mu bránim v tom aby bol s dcérkou..
@zoretka79 Zoretka, tak toto je už za hranicou zdravej tolerancie. Keďže si už mala zlú životnú skúsenosť a si rozvedená, zober rozum do hrsti a uvažuj,že tadeto cesta nevedie. Iba ak by si chcela ešte viac životného sklamania a komplikácie.
Tento chlap je mimo reality a so ženami to asi vie. Manipuluje s tebou a asi aj z ex... , ktorá ex asi ani nie je.
Čo od takéhoto vzťahu čakáš????????????? Uvažuj!
Asi som čakala veľkú zmenu z jeho strany, dávala som mu čas, kvôli dcére..a dnes z toho vychádzam ako obyčajná chudera...vystrčila som rôžky a chcem riešiť problémy, tak sa radšej mladý pán otočil a vykašľal na všetko...lebo som a egoistka v jeho očiach...haha..konečne sa mi otvorili poriadne oči, že komu som rok verila... ☹ ..nevadí všetko zlé je na niečo dobré...človek sa učí celý život..
@zoretka79 Co to ma spolocne s dcerou? On si ju nemoze zobrat sam, bez nej? Ja mam kamarata, ktory chodi na dovolenku s byvalou zenou, tiez kvoli dcere, a oni naozaj nic spolu nemaju, hoci spia v jednej izbe. Ale aj on si uvedomuje, ze keby mala ona partnera, alebo on partnerku, tak uz by to nebolo mozne, takto spolu chodit, lebo by to nebolo vhodne kvoli novym partnerom. Ten Tvoj priatel nema tolko "chochmesa", ze toto sa naozaj nehodi? Je to dobra hrubost od neho.

@trish31 ale ved kazdy ma svoju minulost...ta ma byt vsak v novom vztahu uzavreta. Potom nie je co riesit.
A pokial partneri nemaju zvlastne moresy, ktore davaju dovod k ziarlivosti, tak by ziarlivost nemala kazit vztah. Samozrejme aj za predpokladu, ze sme si nevzali patologickych kurevnikov a nasledne mame hlavybole z ich spravania. Ale to je chyba vo vybere partnera. Ak si takeho vezmem, nemozem sa cudovat a prezit zivot v obavach, ze ma niekto podvedie...no na co je to dobre? Sme slobodni ludia, ak si blbo zvolime, uz len na seba nadavat mozeme.