icon

Ste žiarlivé?

trish31
10. feb 2013

Ahojte,zaujimalo by ma,do akej miery ste ziarlive na svojich partnerov,ci mate vo zvyku im kontrolovat mobil,facebook a podobne,do akej miery tolerujete kontakt s kamaratkami,popripade expartnerkami,a tak dalej 😉

Strana
z3
anos18
12. feb 2013

@zoretka79 A ako si na to prisla, ze Ta s nou podviedol? Priznal sa Ti? A jemu by nevadilo, keby si spala som svojim ex v jednej posteli?

zoretka79
12. feb 2013

@anos18 Dozvedela som sa to úplne náhodou od nej...ale on sa prezradil, tým, že jej povedal, že už so mou nieje lebo som sa o nich dozvedela, a pritom sme sa pohádali, kvôli niečomu úplne inému...o tomto som ani netušila..a pravda bola na svete..🙂 .... a nie určite by sa mu to nepáčilo , on je veľmi žiarlivý... 😒

ritusuk
12. feb 2013

@zoretka79 a si spokojna v takom vztahu?

digysa
12. feb 2013

@zoretka79 A ty sa ho opytaj, ci by sa mu to pacilo, keby si chodila spavat s otcom tvojich dvoch deti.... Spytaj sa ho, ci v tom vidi on problem...... A nie retoricky, ale uplne vazne....

A potom ho kopni do riti! Dcerku predsa moze vodit aj k vam a som si ista, ze ty by si bola pre nu dobra nevlastna mama. Ved uz 2 deti mas....

On ti toto robi a este aj ziarli na teba..myslim, ze je cas ho pustit k vode. 😔

Ake stare mas ty deti?

anos18
12. feb 2013

@zoretka79 No vidis. Tak mu povedz, ze aj Ty budes spavat s byvalym muzom v jednej izbe.

andrejka1983
12. feb 2013

Som žiarlivá, ale myslím že som ešte v norme 😀 ....a moj manžel to vie, rešpektuje to a podla toho sa aj správa 😉 😉 😎

zoretka79
12. feb 2013

@digysa ahoj..ja mám už 10 a 8ročných synov...oni ho berú v pohode..ale ja pomaly ani vysloviť meno jeho dcérky nemôžem,lebo už je oheň na streche..mňa do ich rodiny nič nieje...už si nemyslím, že je to kvôli dcérke, aj keď viem, že ju nadovšetko ľúbi..nie som si istá, či je schopný byť bez jej matky...

zoretka79
12. feb 2013

@anos18 on vie veľmi dobre, že to nespravím...ja svoju minulosť neťahám do terajšieho vzťahu..a určite by som to nedokázala...nemienim blázniť a pliesť ani deti, ani ich otca ani svojho priateľa..

digysa
12. feb 2013

@zoretka79 Vies co? Skutocne to nema vyznam. Jedoducho pre neho si Ty, co mu robis problemy so stykom s vlastnou dcerou (aj ked to nie je pravda). A nejake ultimatum mu davat, to by tiez asi nepreslo.

Podla mna by si mu mala s kludom povedat, ze toto sa ti nepaci a ze bude lepsie ak sa rozijdete.
Myslim, ze si zasluzis lepsie....fakt.

mimika77
12. feb 2013

@zoretka79 no tak to si ani v zlom sne neviem predstaviť. Ste spolu rok a už si mu prišla 2x na neveru s jeho ex? A ešte koľko x sa to zopakuje? Ja by som sa išla zblaznit zakaždým, keď je s ňou. Ako mu toto môžeš dovoliť ? Nech si ide liečiť vzťah so svojou bývalou, pretože jemu je evidentne jedno, že ti ubližuje.

zoretka79
13. feb 2013

@digysa povedala som, že sa mi to nepáči..nie raz, nie dvakrát...aj tak si urobí po svojom...asi bude treba urobiť rázny krok .. ☹

zoretka79
13. feb 2013

@mimika77 tiež si myslím, že takto sa fungovať už nedá...som z toho stále podráždenejšia a nervóznejšia...a jemu je to smiešne..

Strana
z3