icon

Strácam ho. Čo robiť?

alala63
15. sep 2013

Ahojte, chodím na túto stránku často a čítam si tu rôzne diskusie. Dnes som sa však zaregistrovala a rozhodla sa, že napíšem aj svoj problém ... V skratke, mám 50 rokov, som rozvedena, mám dve dospelé a jedno ešte neplnoleté dieťa. Moj muž ma pred šiestimi rokmi nechal pre inú, rozviedli sme sa a odvtedy som nemala vážny vzťah, ak nerátam nejaké príležitostné známosti. v marci k nám do roboty nastúpil nový kolega, a ja som sa okamžite zamilovala ako pubertiačka. Je odo mňa o rok starší, má dve deti (dospelé) a veľmi ho ľúbim - mám pocit že každým dňom viac. keď nastúpil, riešil veľmi komplikovaný a bolestný (pre neho) rozchod so svojou manželkou (v poradí druhou svojou manželkou, bola od neho oveľa mladšia), ktorá si našla mladšieho frajera. V podstate rozvod rieši doteraz a veľmi sme sa zblížili, veľa sme sa rozprávali, vieme o sebe prakticky všetko, dokážeme spolu hovoriť celé hodiny ... ja ho vypočujem pretože presne viem čo to je, byť oklamaný, podvedený.Mali sme teda spoločnú tému a ja som sa zamilovala, hodne moc. Je to naozaj veľmi pekný aj šarmantný muž, bolo všetko na dobrej ceste, raz sme sa skoro aj pobozkali, teda aj sme sa pobozkali ale on mi potom povedal že nech sa nehnevám, ale ešte nie je na to pripravený. Lenže pred časom k nam do kolektívu prišla jedna mladá baba, a vtedy to začalo - zrejme mu začala motať hlavu, pretože on sa voči mne odvtedy otočil o 180 stupňou. Už akoby videl len ju, pritom ona má priatela s ktorým žije už niekoľko rokov... Cítim že ho strácam, odrazu nemá čas na naše rozhovory a mne strašne chýbajú ☹ Prečo ho ona namotáva keď má priateľa??? Samy úsmev pred ním, sladké slová, chodia spolu na kávu no mne je z toho na grc ...Aj som mu povedala, teda naznačila, že či sa niečo deje, on že nie, len si rozumejú, to je celé... Ale ja mám iný pocit on sa rúti zase do niečoho čo mu ublíži tá slečna je totiž zadaná a ešte sa poriadne nevymotal ani z predchádzajúceho vzťahu, a už si ide zase ubližovať ... neviem, ako si ho získať späť veľmi ho ľúbim, on to vie, predtým som mu to povedala, vtedy mi na to povedal, že potrebuje ešte čas. Ani do svojho ex a vlastne ani nikdy do nikoho som nebola viac zamilovaná ako do neho ... som nešťastná, neviem, čo mám robiť, chcem ho späť a chcem byť s ním. Konečne sa mi darilo ako-tak ho dať dokopy po rozchode s jeho bývalou, vždy som bola pre neho k dispozícii bola som mu oporou ... a teraz príde nejaká mladá koketa navyše zadaná a ja som zrazu pre neho akoby tie mesiace ani neexistovali ☹

anatalia77
15. sep 2013

@alala63 ja to nepopieram,len sa ti snažím z toho trápenie vytiahnuť pozitíva 🙂

haslerka27
15. sep 2013

nevsimaj si ho.nic lepssie urobit nemozes

juliana77
15. sep 2013

@alala63 Neviem do akého levelu si prebehla, ale otočiť sa o 360 stupnov a vrátiť sa k vlastnému životu, znamená zabudnúť na dotyčného a ísť dalej, tak ako predtým.

alala63
autor
15. sep 2013

@juliana77 asi som ťa špatne pochopila.

natsa
15. sep 2013

a ešte ti dám radu,nečakaj.smej sa,šrš pôvabom,čarom a čo ja viem čím ešte-to proste ženy vedia,nahod sa-nech vie o čo prišiel(ak sa to dá povedať ked ešte nič nezačalo)rozhod siete.Jednoducho povedané ŽI.netráp sa.Možno v tedy z jeho stany preletí iskra,pretože človek z ktorého je kopka neštastia a ešte ked ten dotyčný vie že máš o neho záujem tak tím menej ho priatahuješ.Prestan sa ním zapodievať,a či má konkurencia známosť tak na to sa v dnešnej dobe nepozerá,ved niesu zobratí.

sissy27
15. sep 2013

@alala63 kto chce kam, pomôžme mu tam... pánko zjavne nehľadá seberovnú partnerku, ale potrebuje si liečiť nejaký komplex menejcennosti mladšími krasotinkami, no tak nech sa páči, každá taká si z neho spraví akurát tak koreňa, toť vsjo, nech si to teda užije, čo riešiš? ty si mu bola dobrá len ako kamoška, bútľavá vŕba, psychická opora, barlička, terapia zdarma, využil tvoje služby, tak je pripravený nechať sa zas odrbať od nejakej pipiny, svoju úlohu si splnila dokonale... a teraz by bolo fajn nájsť niekoho, kto dá do poriadku teba 😔

alala63
autor
15. sep 2013

@sissy27 😢

alala63
autor
15. sep 2013

@natsa nie nie su zobratí, a nemajú ani deti. Otázne je aký je to charakter, keď jej nevadí, že má priateľa a namotáva popri tom ďalšieho a úplne očividne, a nemá s tým žiaden problém. on práveže povedal, že mladšiu už nechce a že mu je so mnou dobre 😖

sissy27
15. sep 2013

@alala63 ja viem, napísala som to kruto, ale myslím, že nepotrebuješ teraz falošné nádeje... potrebuješ sa dať dokopy ty a ísť ďalej... zamilovala si sa len do nejakej ilúzie, aké by to mohlo byť medzi vami krásne, ale sama vieš, že na vzťah treba dvoch... a je samozrejmé, že mu záujem (aj keď neúprimný) od tej kolegyne nekonečne lichotí a zdvíha mu ego (a asi aj nohavice), on tiež prežíva podobnú ilúziu ako ty s ním - tiež má dojem, že je atraktívny a neodolateľný pre mladšiu a zadanú... ozaj ti takýto chlap chýba ku šťastiu? 😅 veď chlapi sú do 40 v puberte a potom prichádza senilita 😉

anatalia77
15. sep 2013

@alala63 a možno ho ona nenamotáva!!možno mu ona poskytuje to,čo nenašiel u teba:ľahkosť bytia 😎

alala63
autor
15. sep 2013

@anatalia77 ako to myslíš?

natsa
15. sep 2013

@alala63 myslím že u nej našiel to čo hladal,nevieš čo mu dávaa nevieš ako ju berie,teda povie že su len kamoši ale možno on čaká viac,možno ho pritahuju sexy baby,sebavedomé,možno našiel inu duš,oporu.a či jej to nevadí že má další vztah?ako som písala dnes su mlade baby iné,nič neriešia,možno ju ten trvaly vztah nudí,potrebuje vzrušo,možno im to neklape tak sa mladá rozhoduje na tvojom mieste by som ich už neriešila,ako som spomínala,skus sa chovat inak(AK SA TO DA)

anatalia77
15. sep 2013

@alala63 natsa to opísala dobre

adri266
15. sep 2013

@alala63 bola si prenho , a on pre Teba, butlavou vrbou. On sa vdaka Tebe vyliecil, ale uz Ta nepotrebuje, no moze zacat zit svoj lubostny zivot s inou...ako tu pisu baby, srdcu nerozkazes. Mozes mu, ako dobremu kamosovi, povedat, aby si nezacinal so zadanou, nech si naprv mlada poriesi svoj vztah...

alala63
autor
15. sep 2013

@adri266 a toto by ste poradili aj vy človeku, na ktorom vám záleží? už bez ohľadu na to, či ste milenci alebo nie? keby ste vedeli o ňom doposiaľ to čo viete? to proste nejde

p.j.jacky
15. sep 2013

@alala63 poradit cloveku,ktory o tvoje rady uz nestoji?Je ocareny,nebude pocuvat teraz nikoho ani teba,ani kamosa,nikoho...nepomozes si.On si vybral ,on ponesie nasledky...

alala63
autor
15. sep 2013

ono by to bolo oveľa jednoduchšie, keby som ho každý deň nevidela

katka1981
15. sep 2013

@alala63, ja by som cuvla, radsej teraz, ako neskor. Este poriadne ani spolu nechodite, zmenil sa, podla mna ma asi oci pre tu novu kolegynu. Ak by ste si aj nahodou spolu zacali, ktovie, ci by casom nezacal nieco s tou mladsou. Ak enbol pripraveny na teba, preco sa zmenil, preco chodi na kavu s tou novou? Ja mam ozaj pocit, ze sa asi zamiloval do inej, inak nechapem preco by sa tak zmenil. Osobne by som sa stiahla a nedala si ublizovat. Lasku by som mu nevyznavala a nechala nech sa prejavi on sam.

1ivanka1
15. sep 2013

Po rozchode si vascinou clovek najde niekoho, kto mu to zle obdobie dokaze nejako pomoct prekonat. Ten clovek, ktory trpi porozchodovym obdobim vsak velmi dobre vie ze s tym clovekom vsak chodit nebude. Zial tysi bola tou osobou,ktora mu pomohla, a teraz je na rade osoba do ktorej sa zamiluje a vyzera to tak ze je to vasa mladsia kolegyna. Zial ty si bola len prestupnou stanicou. Urcite ta mal rad,ale dalej to zrejme nepostupilo. Myslim ze on si uvedomuje,ze s tebou by bol "stastny" ale kolegyna ho zrejme pritahuje viac....ty o nom vies prilis vela veci na to,aby sa do teba zamiloval.myslim ze ta bral celu dobu len ako kamaratku,... ☹ drzim palce aby si si niekoho nasla, pre koho nebudes len prestupnou ale konecnou stanicou.
Myslim ze kolegyna mu tak akurat poblazni rozum a on bude znovu nestastny a znovu plakat v tvojom naruci ale opat budes len prestupna stanica.

alala63
autor
15. sep 2013

@1ivanka1 .... niekde si uvedomujem že je to nejak tak musím v sebe nájsť silu aby som to prekonala a nemyslela na neho ale keď ho tak veľmi milujem, až príliš

sendy182
15. sep 2013

@alala63 ahoj.....ak môžem ......nechaj ho na chvíľu tak.....buď mu iba kamarátkou......zatiaľ......možno pauza.....všetko vyrieši......a uvidíš a hlavne on.......ja by som mu nevravela nič zlé o tej novej kolegyni......nie je malý chlapec....... 😉 ......ty nebuď piate koleso na voze........ 😉

mamavera
15. sep 2013

@alala63 ty sa stále správaš ako jeho mama alebo sestra. Tie by riešili, čo môže čakať od mladej pipky. Keď mu to budeš rozprávať ty, tak to zoberie tak, že žiarliš na to, že pozornosť, ktorú doteraz venoval tebe, venuje niekomu inému. A nezabúdaj, že všetko môže vypáliť ináč, je tu aj možnosť, že sa v živote oboch veľa zmení a budú spolu šťastní. Ty budeš potom vyzerať ako trúba....Ak by si ho varovala ako kamarátka, ktorá je zadaná, vyznelo by to ináč. Ty si si ale vysnívala s ním vzťah a je pochopiteľné, že trpíš. Ale vzťah v pravom slova zmysle to nebol. Boli ste kamaráti, ale neposunuli ste sa nikdy ďalej. Píšem to tvrdo, prepáč, chápem, že ťa to zraňuje, ale ak sa poznáte od marca a váš vzťah sa posunul len po prvú pusu, ten muž z teba nebol nikdy paf. Nerieš jeho budúcnosť, rieš svoju, baby ti tu dobre radia. Nebuď mužom bútľavou vŕbou, buď sabavedomou ženou, ktorú nezloží nezáujem jedného muža - radí ti stará korčuľa takmer v tvojom veku 😎 , ktorá sa tiež po štyridsiatke šialene zamilovala a tiež to nebol ten pravý. A po pár týždňoch som toho pravého našla a som s ním dodnes šťastná. Z celého srdca ti želám podobný scenár.

alala63
autor
15. sep 2013

@sendy182 ano ja viem, že ho musím nechať tak... piatym nechcem byť ani náhodou, len je to ťažké, stále ho vidieť a tak veľmi ho chcieť ... stojí ma to strašne veľa síl byť pred ním silná, hlavne ak si spomeniem čo mi rozprával a čo sme si povedali ... je to ťažke

alala63
autor
15. sep 2013

@mamavera ďakujem

anatalia77
15. sep 2013

@alala63 pane bože,nie je to ťažké,stačí si ho predstaviť trebárs na záchode,alebo ako mu asi vonia z pusy ráno,alebo ako grgá pri jedle,alebo ako je starý a nevrlý.Je to len obyčajný chlap!!!
A celkovo už vyšiluješ,ako keby sa mal budúcu sobotu ženiť.Bohvie aké kamarátstvo je medzi nimi,a ty hneď do vývrtky a červené súkno pred očami.
Kolko rokov má tá mladá??

sendy182
15. sep 2013

@alala63 áno je to určite ťažké....len si treba viac vážiť seba.....povzniesť sa nad zbytočnosťami čo nás trápia......sebavedomie a asertivita su v tvojom prípade na mieste.......držím palce.....falošné nádeje ti netreba a iba snívať o zlepšení čoho?.........vyskúšaj zmenu ty.......choď do kina.....do welnesu.....cukráreň čo kámošky?......týmto smerom by som sa obzerala......ty si nezaslúžiš aby si sa trápila......ty si máš život užívať tým myslím normálne žiť....a nie trápiť sa 😉 .......s mužom alebo bez neho............veď nikdy nevieš ....... 🙂

alala63
autor
16. sep 2013

@anatalia77 mladá mala teraz tridsiatku.

renca3
16. sep 2013

@alala63 - nuz, niektorym chlapom sa po 50-ke zapaluju lýtka a snažia sa este co najviac si uzit. 😉 on sa citi ako slobodny muz a tak sa sprava.

alala63
autor
16. sep 2013

@renca3 tak ano... on v podstate slobodný aj je nič ho nespútava jeho za chvíľku bývalá má iného a je s ním tehotná onedlho ich definitívne rozvedú a viem ja si to všetko uvedomujem len smola že ho lubim

tyssa
16. sep 2013

je to velmi tazke, ked je clovek zalubeny do nespravnej osoby, podla toho co si pisala si nemyslim zeby ti chcel ublizit, si pre neho kamaratka, to ze sa mohol vyrozpravat mu pomohlo a chcel ti to oplatit aspon pomocou,..vety co povedal ze spravite do buducna by som nebrala vazne,..bohuzial iskra preskocila len z tvojej strany, snaz sa ho aj ty brat ako kamarata,..co sa tyka mladej, to ze ma dlhorocneho priatela neznamena ze je spokojna so vztahom a mozno prave on jej pomoze to zmenit, z tvojho pisania mi to vychadza tak ze ta iskra preskocila medzi nimi a ty si to uvedomujes, preto ziarlis, mlada ho mozno lubi rovnako ako ty a vobec sa s nim nemusi zahravat /teraz sa jej nezastavam, mozno je to mrcha, ktora ho vyuzije a on padne na hubu-ale to bude jeho problem,..a aj riesit si ho bude sam/