icon

Strach byť sama v byte

29. jan 2023

Ahojte mám taký menší problém...byvame s priateľom v byte normálne fungujeme ale našla som si novú prácu a smeny nám nesedia rovnako a on ma nočnú vtedy keď mám ja napríklad poobednú...mám z toho stres bojím sa že nebudem môcť zaspať a k tomu ešte táto doba keď sa takmer každý deň dejú nejaké tragédie bojím sa mám vtieravé myšlienky že sa mi niečo stane že sa niekto vláme do bytu a potom a mám problém sa prekonať a skúsiť spať sama a namiesto toho musím dochádzať autobusom od našich do práce a z práce pretože chodím k rodičom namiesto toho aby som prespala na byte ktorý mám asi 10 minút pešo od práce...poraďte mi nejako čo mám robiť s tým je to len týždeň ale nedokážem to a veľmi ma to trápi 😕 ďakujem

Strana
z3
caroline_
30. jan 2023

Kym sme byvali v byte,mala som to podobne,teraz som v dome,a ked si to tak predstavim,v byte mas vsade susedov,tam keby kricis ci uz v byte alebo z okna alebo vo vchode,tak ta isto niekto bude pocut,navyse v noci je tichsie,vseto viac pocut. Mozes si nechat zapnute svetlo,pripadne TV a postupne si zvyknes,neboj.

pipistrel13
30. jan 2023

necitaj a nepozeraj vsetky tie negativne veci,do mesiaca budes mat krajsi zivot v kazdej oblasti,ja len nadpisy ked vidim uz mam stres,nieto este to citat a zaoberat sa tym

macekovam
30. jan 2023

Kúp si toto..

babulkomale
30. jan 2023

@karolinakr to je kompresor v chladnicke, dokonca v navode uvadzaju zvuky ktore moze vydavat.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
pink_lady
30. jan 2023

@ysseba nepocula si o Rigovi? 🤣

Ja chapem tvoj strach ale skus sa prekonat, hoc na zaciatok si necháš zasvietene a tak. cokolvek co ti pomoze.

danieladeley
30. jan 2023

Ja zas tieto stavy nemam, odkedy som sa prestahovala z domu do bytu 🙂 V dome to bol des, velky dom, susedia daleko... Ved v byte mas vsade naokolo niekeho, zamknes bezpecnostne dvere a hotovo. Asi by som si na tvojom mieste kupila paralizer a nechavala rozsvietene.

petedea
1. feb 2023

Neber to v zlom, ale mozno by to chcelo psychiatra, lebo to moze byt paranoja.
V kazdom pripade prestan pozerat a citat spravy.

Strana
z3