Stretávanie sa s bývalými priateľkami

3. sep 2020

Aký máte názor na stretavanie sa s bývalými priateľkami? Skúsenosti? Hlavne ak išlo o kratšie vzťahy, bez detí a pod. ale aj tak sa ďalej stretávajú. Alebo keď poznáte nejakých chlapov, čo sa takto stretávajú a povedali vám o tom niečo viac... Neostane tam vždy také to pokušenie? Ja osobne mám pred tým rešpekt, keďže si myslím, že kde už city boli, tak môžu vzniknúť ľahko znovu. A chcem vedieť aj názory iných báb, lebo mám z toho zmiešané pocity.

stanulienkat
3. sep 2020

Mne by to prislo cudne.

evkakozickova
3. sep 2020

Načo by to bolo akože dobre ?

jackie17
3. sep 2020

Moja starsia družička bola manzelova ex. Vychádzali sme spolu perfektne, len sme ďaleko od seba, plus mame dieťa. Tak už to nie je také ako kedysi.
No stále sa z toho vieme zasmiať.

jaskolka
3. sep 2020

A načo? Nechápem tie stretávky s bývalými, ani priateľmi, ani priateľkami, načo? Veď ak raz vzťah skončil, tak asi preto, že nemali si co povedať, alebo boli horšie problémy, tak akože o čom by sa mali baviť? Ale viem, že takí exoti sú, dokonca osobne poznám pár, čo šiel na spoločnú dovolenku s bývalým frajerom tej ženy, spali v jednej izbe, to už som vôbec nechápala.. Ako že trojku si dali, či čo? Nie, z priateľstva láska bude, ale opačne nie, nikdy.

panelacikova
3. sep 2020

ak v tom nie sú deti, nie je absolútne dôvod na stretávanie...

anita6666
3. sep 2020

Ja s tým problém nemám žiadny,stretnem sa s každým bývalým, absolútne ma nezaujímajú ako muži,nevidím v nich sexuálny objekt,ale že vôbec,no ako ľudia sú fajn,pokecať dokážeme vždy. Lenže aj k tomuto poznaniu potrebuješ dozriet. casom to prišlo samo a úplne spontánne. Ako to berú oni je mi jedno. Ak chces niečo viac,napíš mi do správy.

panelacikova
3. sep 2020

@anita6666 ale ty nemáš ani vážny vzťah ani rodinu, že?

autor
3. sep 2020

No ja píšem z toho pohľadu, že chlap sa s nimi stretáva. Máme všetci tak okolo 20. Ja sa s bývalými kamarátim, ale nestretávam, práve preto že vždy chcú niečo viac. Preto sa obávam, že aj on sa s nimi stretáva kvôli tomuto dôvodu. Ale to by sa asi nestretával so všetkými bývalými, ale len s jednou, či nie? Keď sa na to opýtam, tak povie len že sú kamaráti, dlho sa poznajú a kamaratsky si vyjdu niekam von sa trebárs najesť raz za čas. Že je to normálne.

autor
3. sep 2020

@anita6666 Ja radšej pokecam takto verejne, že na to môžu zareagovať aj iné ženy prípadne muži. 🙂 Osobne som na tom rovnako, že bývalí ma vôbec neberú, ale sem tam mi napíšu v takom zmysle, že sa im stále páčim. Preto trošku váham, či aj zo strany muža to tak vyhasne.

@panelacikova Ani ja nemám vážny vzťah, no časom určite chcem niečo vážnejšie a záväzné. Teraz som v takom štádiu, že sa poznáme nejakú tu dobu a spozorovala som to stretávanie s bývalými. Nebudeme si klamať, bliká mi kontrolka. 😁 Tak chcem vedieť, či má niekto s týmto skúsenosti. Že sa chlap vyslovene stretáva so všetkými svojimi bývalými. Dokonca sú kamarátky. Príde mi to divné. 😃

anita6666
3. sep 2020

Pre mňa to normálne je. Avšak názor z druhej strany sa asi nedozvies a keby aj áno,nemusí to byť pravda. Ja som napr. Volala raz bývalého na kávu aj s vtedajšou frajerkou, ja v tom rpblem fakt nevidím,ale možno preto,že všetkých som opustila ja,keby to bolo opačne asi by mi urazene ego nedovolilo nič viac.😁

paskolinka
3. sep 2020

podla mna ak sa stretavaju byvali, tak minimalne jeden z dvojice si od toho nieco slubuje alebo dufa. inak to nedava zmysel. ja na priatelstvo medzi muzom a zenou neverim (ak su obaja hetero), viac krat sa mi to potvrdilo v mojom okoli, ze akokolvek to vyzeralo nevinne, nikdy to nakoniec tak nebolo... ak sa teda ti dvaja stretavaju vo dvojici (nieco ine je, ak je nejake partia).

simuskaaa123
3. sep 2020

Ja som sa riešila s autobusarom jedným.. Oficiálne vzťah to nebol, len tak.. A teraz je môj dobrý kamarát. Môžem mu všetko napísať a spoľahnúť sa naňho. Takisto aj keď sa stretneme, že idem s nim na spoj, tak bez problémov. Práveže sme to v sebe obaja uzavreli, vášne vychladli..

petulda333
3. sep 2020

Asi s 3 ex frajermi sa stretavam, napiseme na fb a pod

evinea
3. sep 2020

@simuskaaa123 suhlasim, moze to byt aj takto, tiez mam jedneho takeho byvaleho s ktorym sme sa proste rozisli, lebo to zacalo byt nudne, stereotyp, proste viacej kamarati, surodenci a nie frajeri a ozaj je to, ze je to stale fajn kamarat.

anita6666
3. sep 2020

Jeden z týchto mojich bývalých mal po mne s odstupom rokov ešte 2 frajerky a tá najnovšia tiež žiarlila na tu,čo bola pred ňou (teda po mne 😁 ) lebo keď sa jej pokazilo niečo na aute,on hneď bežal a keď som sa ho pýtala prečo to teda robí,keď už má nový ďalší vzťah, povedal iba toľko,že ju predsa nenechá platiť v servise,keď jej vie s tým pomôcť,ale akosi mu už bolo jedno,že jeho aktuálnej to vadí,vraj on sa nenechá obmedzovať. Ja by som napr. od bývalych toto neocakavala,viem si poradiť sama a je iné pomoc a iné občasná káva na pokec v meste. Ľudia sú rôzni a ich motivácie tiež.

syslik81
3. sep 2020

ja som tie ostala s mojimi ex kamoska .. nie so vsetkymi ale nevidim dovod sa nadalej spolu nebavit -mame stale kopu spolocnych kamosov a rada s nim ipokecam a aj s ich sucasnymi ..

vilma7
3. sep 2020

Máte všetci okolo 20 a to mal tvoj priateľ už koľko vzťahov, keď píšeš v množnom čísle?
Neviem či by mi to vadilo, skôr by mi bolo ľúto že ten čas netravime spolu a nespoznavame sa. Píšeš že ste na začiatku vzťahu.
A stíhať to popri práci, či štúdiu? Ale asi m priateľ dobré organizačné schopnosti.

Ja som nikdy nevyhľadávala bývalých na stretávanie sa, na to som mala a mám kamarátov. Čo bolo, bolo.

lintu
3. sep 2020

Ano, je to divne. Ale niektorí dokazu po rozchode zostat naozaj len kamaratmi bez postrannych umyslov. Dokonca ani postranne umysly jedneho z dvojice nemusia znamenat este katastrofu. Vsetko je o pristupe, o prioritach. Ak niekto venuje viac pozornosti byvalemu partnerovi ako tomu sucasnemu, len tak to asi nebude.

lija22
3. sep 2020

vies co myslim, ze bude aj rozdiel ak ti napuseme pohlad vydate stare korcule s deckami. ja napr by som sa rada stretla s byvalymi, zo zvedavosti a nech ich slak trafi, lebo vyzeram lepsie ako ked som s nim "stracala cas" ale mam o sebe pochybnosti, ked si vypijem nemam mieru, takze nie.
keby som mala okolo 20 rokov ako ty som si 100% ista, ze moralka by tam nebola ziadna a nebola by to len kavicka. tvoje myslienky su na mieste, nuz ale nezrobus nic, len verit v zdravy rozum ;)

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akinom0077
3. sep 2020

@anita6666 presne

viki128
4. sep 2020

Ani ja ani priateľ sa stretávať s bývalými nemáme záujem.. Jeden druhého rešpektujeme, on vie že by mi to bolo nepríjemné, tak to nebude robiť a ja to isté.. Myslím že ak mu povieš ako sa kvôli tomu cítiš, mal by to rešpektovať.. My si jeden druhého vážime a nechceme spôsobovať zbytočné obavy a starosti tomu druhému.. No proste chcem tým povedať že si myslím že takto by to malo vyzerať.. Ak povieš normálne že s tým máš problém a trápi ťa to (nie ako hysterka ale normálne partnerka), mal by to chápať, je to normálna požiadavka
Ale každý vzťah je iný.. Ak vám to nevadí tak v tom nieje problém

zuzanka.zuzu
4. sep 2020

my máme s ex aj spoločný biznis, ktorý sme dali dokopy cca 6-7 rokov po rozchode 😀 ja k nemu absolútne nič necítim, on mi nikdy nezabudne pripomenúť, že by ma rád pretiahol, ale obaja vieme, že nikdy nič už nebude... tak ale my sme už vo veku, kedy riešime hlavne prachy, v 20 by sme tiež možno riešili sex s ex 😀

maruski99
4. sep 2020

tazko povedat, ako isto by som mala pochybnosti, no tie sa podla mna ovplyvnit nedaju. poznam pary, ktore po rozchode funguju ako priatelia v poriadku, no aj take, ktore sa k sebe vratili

sari24
6. sep 2020

Keď som mala niečo okolo 20tky tak som sa zvykla aj ja stretnúť s nejakým bývalým, prípadne on so svojou. Odstupom času keď som nabrala aj ďalšie skúsenosti mi to príde zbytočne. Netvrdím že musí za tým niečo byt ale ľudia postupne menia svoje myslenie, majú svoje starosti, príde svadba a dieťa atď, takže tam mi príde fakt irelevantné aby som sa stretla so svojím ex.
Minule som síce bývalého partnera stretla ale náhodne, takze samozrejme prehodili sme pár viet čo nové a potom si každý išiel svojou cestou.
Ako tu bolo spomenuté je rozdiel ak ste v takom veku a rozdiel keď ti na to odpovedia ženy ktoré sú už v manželstve prípadne v dlhoročnom vzťahu 🤷

kikuska111
30. sep 2020

@petulda333 to je normalne preco nie 🙂
Ja mam vztah čakam 4 te dieta s nim a on ma z byvalou 3 .. normalne sa navstevujeme kavu si dame pofajcime a pohoda 🙂 pokecame je nam fajn

petulda333
30. sep 2020

@kikuska111 aj mne to pride normalne, preco nie. Pokial sa pri rozchode neudialo nieco fakt zle, tak nevidim dovod na nenavist ci ignoraciu

kikuska111
30. sep 2020

@petulda333 presne

kikuska111
30. sep 2020

@petulda333 ked budeme nenavidiet aj tak sa budeme mat tak ze tak