Stretko so ženatým
Spoznala som cez zoznamku jedného muža, ale je "papierovo" ešte ženatý. S manželkou spolu nežijú niečo cez dva roky.
Stretli by ste sa s ním aj tak? Alebo trvali na tom, že až po rozvode?
@panelacikova On býva v prenájme. Neviem či byt v ktorom jeho manželka žije je ich spoločný, to som sa ani nepýtala.
takže sa nám to trošku už vyjasňuje. pani manželka má čo robiť, je doma sama, stará sa o syna. s mužom si volá nanajvýš 20 minút denne predpokladám. všetok zvyšný čas môže on namotávať teba (ber to ako teóriu). zrazu príde a má podstatne menej času. áno, môže byť, že sa venuje synovi. ale bola by som obozretná. a určite by som trvala na stretnutí. dokonca ideálne na stretnutí medzi ľuďmi, niekde v blízkosti bydliska jeho ženy. ozaj, vieš, predpokladám jeho meno a priezvisko?
@panelacikova Jeho meno aj priezvisko viem. Nebývame v jednom meste, on chce prísť za mnou.
autorka - tak veľký pozor. iné mesto, on pre ľudí cudzí... chce prísť za tebou. je možné, že doma žene natára, že ho nejaký kolega alebo spolužiak pozval na oslavu a že príde až na druhý deň.... toto by som mu nezhltla. ak by som sa ja vedela presunúť do "jeho mesta", celá šťastná by som súhlasila so stretnutím, ale s tým, že prídem ja. napokon, píše, že tam má prenajatý byt.... skús to takto, ak začne vymýšľať a vyhovárať sa, bude to patologický klamár, ktorý si chce vrznúť.
@panelacikova Ďakujem, tak ja mu to skúsim navrhnúť, že sa stretneme u neho. Že mám doma brata a nemôžeme u mňa.
Ja som trošku nervózna z tej obrúčky jeho ženy. Ktorá žena po rozchode nosí obrúčku?
Žiadna, namotáva ťa. Ešte sa chcem opýtať, dáš ruku do ohňa, že si jediná s ktorou takto píše? Že vás nemá rozdrobených viac? Nepríde ti divne, že keď je z týždňovky doma, tak ti už nevolá? Aby manželka nepočula? Však mu zavolaj, naschval, keď bude doma z týždňovky, tak o tej 6. večer , či ti zdvihne.
@katkami123 Zrovna mi písal, že si zajtra zavoláme. Poslal mi foto, že ide do Tesca niečo kúpiť k jedlu. To vyzerá že žije sám, žena by ho čakala s večerou. Alebo neviem.
A on zakazdym vola tebe? Čiže môže vyjsť von na záhradu natrepať ti somariny, aby žena nepočula. Teda vola výsostne on a kedy to jemu vyhovuje? Vola ti aj, keď je vyslovene doma? Alebo mu volas aj ty, kedy to tebe vyhovuje. No išiel na nakup, čo mu žena kázala nakúpiť, my tak fungujeme. Tak napis na fb jeho žene a jej sa opýtaj, či žijú oddelene, keď ti to nedá spať. Podľa mna si len dalsia hlúpa v poradí. Dalsia potencionalna milenka. Keď nevyjde, bude písať inej, čo podľa mna aj robí. A namotaná si až až už teraz. Čo dobre vidí aj on a tak pokračuje.
autorka, mne to pripadá divné. on ide do tesca, OK, ale priamo ti napíše, že si zavoláte zajtra? a prečo neprekecáte dnes celý večer? veď má byt, je sám, nežije so ženou, môžete mať aj videohovor.... takže podľa mňa je to tak, že ho žena nečaká s večerou, pretože žiadnu večeru nemá. požiadala ho, aby šiel nakúpiť, aby mohla niečo pripraviť a urobia si pekný večer. keďže nepotrebuje byť rušený, vy dvaja si zavoláte až zajtra...
@katkami123 no presne, zmýšľame podobne. písala som nezávisle od teba 😀
Divme to ze posiela fotku ze ide do Tesca to akokeby sam sebe dokazoval ze do tesca ide 🤷🏻♀️
@momoqui presne, chlap, ktorý nemá čo skrývať, by zavolal večer a poklábosil. alebo by pokojne volal aj cez videohovor. aj celú noc, veď čo ho "doma" čaká? podľa autorkinho nápadníka akurát tak prázdna posteľ.
autorka, môžem sa ťa opýtať, on má teraz syna u seba alebo ako? a ako dlho bol vlastne v zahraničí?
@panelacikova
Autorka je už dávno brutálne namotaná. Triezvy rozum a logika ide bokom. Hej, posiela na tajňáša hlasovky, keď nie je pri žene. Ja neviem či tie zeny sú už iba take zúfalé, neatraktívne pre rovesníkov alebo slobodných chlapov, že sa už ulakomia na hojicakého, aj ženáča, len nech je. Hlavne, ze uz prelustrovala pomaly cely jeho rodokmeň na fb, ale, že ju taha za nos asi potrebuje písomne aj s pečiatkou.
@katkami123 ja toto tiež akosi neviem pochopiť. ja som taká akčná, žeby som sadla do auta, šla k jeho bydlisku a sledovala ho 😀 ale to som ja. dávam ti za pravdu, že mnohé sadnú na lep chlapovi. neviem, či sú také zúfalé alebo také dôverčivé... ale mne by toto smrdelo už od podlahy. jednoducho on nemá čistý štít. a to píšeme o ňom, ak je toto celé reálne.... ALE, ako to už u mňa býva zvykom, predpokladám, že táto téma buď nie je reálna alebo autorka zámerne v niektorých veciach či už klamala alebo zavádzala, nenapísala úplnú pravdu... niektoré veci tu totiž nesedia 🙂
Nie. Pokial nie je rozvedeny, beriem to ako ze si nechava mozno zadne dvierka... bez rozdielu ci spolu ziju alebo nie, zena co si zacne so zenatym, VZDY dostane nelichotive pomenovanie. Aj ked niekedy za nic nemoze.
Včera mi poslal aj foto z bytu, konkrétne mi poslal toto z kuchyne a sprchu. Inak syna u seba teraz nemá, bol ho len pozrieť u manželky.
@panelacikova Čo Ti nesedí? Kľudne napíš, lebo ja neklamem, chcela som sa len poradiť a všetko píšem tak ako to je. Nevymýšľam si, prečo by som to robila?
Nechce zene robit stres pred Vianocami, tak ziadost najskor asi este nepodal. Ale povedal ti, ze uz jej povedal (teraz pred Vianocami), ze chce uz doriesit ten rozvod.
Hm.
Kym je v zahranici na tyzdnovke, ma na teba cas, casto ti pisat i volat. Ked sa vrati do svojho jednoizbaku (alebo uz dvojizbaku), kde zije sam, uz zrazu nema cas a prilezitost, uz su to len hlasovky a pisanie. Hoci syna zjavne teraz so sebou nema. To by ti asi napisal.
Hm.
Moze zit oddelene od zeny.
Ale na navsteve na noc moze byt teraz dalsia zena, ktoru tiez namotava. Aj do Tesca si mohli zabehnut nakupit, ked este len prisla a on nemal nic nachystane, lebo sa tiez teraz este len vratil.
Preto iba fotka (z Tesca sa ti totiz zavolat “neda”) a info, ze cas na teba bude az zajtra.
Je to len potencialna moznost. Nehovorim, ze to tak je.
Neviem, mne tento pan (z toho, co je o nom tu povedane) vychadza taky zvlastny.
btw, podoba s touto diskusiou cisto nahodna???
@moonlight1210 Neviem čo si myslieť, ja mu tiež koľkokrát poviem, že si zavoláme zajtra. Chodím do práce a večer už nemám chuť na dlhé rozhovory,.
ja si myslim, ze by si sa s nim stretnut mala. nie som zastanca toho, ze je klamar a ani toho, ze ti hovori pravdu. ajked, tie fotky, to mi skor pripada take, ze silou mocou potrebujem zdokumentovat nakup v Tescu. Je pravda, ze volat si vecer po praci je pekne, ale z vlastnej skusenosti viem, ze nie vzdy ma clovek na to energiu a najma s niekym, koho vlastne nepoznas. Poznam chlapov, ktori ziju oddelene od zeny, kazdy vo svojom byte a tvrdia, ze sa rozvadzaju, kedze su to znami tak viem, ze o rozvod este ani jeden z nich nepoziadal. Kazdy z nich si riesi milencov (chlap kazdej milenke tlaci do hlavy, ze sa chce rozviest) ale takym stylom, ze ten druhy o tom nevie, resp vie...Ja som toho znameho poslala hned do P-cka, lebo som vycitila, ze proste by som pri nom len trpela, lebo rozvod nechcel. ALE - z vlastnej skusenosti poznam aj par, kde naozaj nezili spolu 2-3 roky, rozvod realne prebiehal. ale naozaj, na to prides iba vtedy, ak sa stetnete a to nie 1-2x. urcite odporucam zachovat si chladnu hlavu a nekonat iba pudovo, chran najma seba. ale zas nebola by som hned nastavena tak, ze klame. ked nepreveris, nebudes vediet. my ti tu mozeme pisat hocico, tiez nevieme. urcite treba davat pozor. a prve rande by som urcite nesla za nim do jeho mesta, nech pride za tebou. prespat nemoze, lebo sa neda. urob tak, aby si do toho neinvestovala prilis vela casu a energie 🙂
Predstavme si, ze táto tema nie je vymyslená a podme si na chvíľu odmyslieť dilemu, ci zije so zenou, alebo nezije. Zaujimalo by ma aj bez toho, co autorku tak drží na tomto chlapovi. Je krásny az to bolí, alebo co. Lebo si neviem predstaviť byť mladá, bez záväzkov, zivot pred sebou, ze by som sa zrovna otravovala s takymto materiálom . Na tyzdnovkach, dieťa na krku, ktoré si budem musieť získať, v rozvodovom konaní 2 roky, z ineho mesta a to som ho este ani na zivo nestretla. Ja by som sa úprimne na to uz davno.... ale to som ja.
Na 1 000 000% sa nejde rozvádzať po Vianociach, po Novom roku, po Valentíne, proste nikdy. Jeho žena o tom ani nevie. Zbytočne zahodený čas pre teba.
@90909 Stretli sme sa. A áno, je fajn, je s ním zábava. Takže tak. To si chlap čo má dieťa už nemôže nikoho nájsť? Má zostať do smrti sám lebo má dieťa?
@acrobaleno Tak ale žije sám.
Nema byt sam. Ale ja by som sa vratila z kratsej cesty, hlavne ak by som hľadala nieco perspektivnejsie. Ty asi nehľadás, evidentne ta to s nim bavi, namotana si uz riadne, tak asi tu nie je o com. Ak je toto reálna tema, všakže.
Nie, nemusi zostat sam. Ma niekolko moznosti - moze sa nezavazne stretavat so zenami bez toho, aby s nimi planoval zalozit rodinu (poznam takych viac), moze si najst vazny vztah a zalozit si novu rodinu (ak sa predtym rozvedie), ale vzdy tu bude jeho syn z prveho manzelstva, na ktoreho bude prispievat a ktoremu bude venovat cast svojho casu. Ty mas moznosti viac ako on, preto sa velmi cudujem, preco si chces na krk zavesit nerozvedeneho chlapa s deckom, ktory sa ti bude venovat len vtedy, ked mu zvysi cas. A pri ktorom budes musiet strpiet komunikaciu s jeho ex (ktora je zatial mimochodom stale jeho zakonita manzelka).

Pracuje v zahraničí, chodí na týždňovky. Keď bol preč stále mi písal, volal. Dnes sa vrátil a síce napísal, ale moc nie. A hlavne posielal hlasové správy.