icon

Stretko so ženatým

21. nov 2022

Spoznala som cez zoznamku jedného muža, ale je "papierovo" ešte ženatý. S manželkou spolu nežijú niečo cez dva roky.
Stretli by ste sa s ním aj tak? Alebo trvali na tom, že až po rozvode?

autor
1. dec 2022

On mi povedal, keď som sa ho pýtala ako by to vyzeralo medzi nami, že by sme sa museli dohodnúť na spoločnom čase. Že je často s jeho dieťaťom. A že či by mi vadilo, keby sme spolu napríklad pár dní neboli.

kp7333
1. dec 2022

Cize je jasne, ze on ta chce len na vyplnenie volneho casu, ked nie je so synom alebo v praci. A ty si s tym v pohode? Netuzis po normalnom vztahu na full time, spolocnej domacnosti, neskor rodine? Daj pozor, aby ti neusiel vlak.

autor
1. dec 2022

@kp7333 Samozrejme že chcem viac. Chcem normálny plnohodnotný vzťah. On mi povedal, že chce časom spoločnú domácnosť a aj deti. Že chce aby som sa presťahovala k nemu, do jeho mesta.

panelacikova
1. dec 2022

autorka, vieš čo mi je záhadou? že 22.11. si napísala, že ti ten kamarát povedal, že so synom je každý druhý víkend a dva dni v týždni. a tuším včera si písala, že kamarát chodí do zahraničia na týždňovky. ako môže mať potom syna dva dni v týždni? toto mi tu nesedí

autor
1. dec 2022

@panelacikova Tak mi to povedal on. Niekedy má viacej voľna, tak si malého berie aj cez týždeň. Teraz je doma a do práce ide až 14teho. Takto mi to povedal, ja nemám dôvod si vymýšľať.
Teraz má syna, idú kupovať chladničku k nemu do bytu, aj fotku z obchodu mi poslal.

sono2
1. dec 2022

Ved nech ťa pozve k sebe frajer. Na papieri nežiju večer nedvíha že

katkami123
1. dec 2022

A si si istá, že naozaj chodí na týždňovky? Či vtedy zas inú nerieši.

autor
1. dec 2022

@sono2 Ja mu ani večer nevolám. Ale keď som mu volala, tak normálne zdvihol.

autor
1. dec 2022

@katkami123 Jeho pracovnú zmluvu som nevidela, takže mi nezostáva iné než mu veriť. Ale posielal mi aj foto z práce, takže si nemyslím, že v tomto klame.

katkami123
1. dec 2022

@90909
Nie každá rozmýšľa rozumom. Poniektoré sú celé splašené z chlapa, že si ten život dobrovoľne dobabrú. Za mňa vešať sa ako slobodná, bez záväzkov na nerozvedeneho chlapa s dieťaťom je zúfalstvo. Nech si už trepe čokoľvek a maľuje budúcnosť na ružovo, veď nie som debil, vidím fakty. Raz, keď rozvedený nie je, tak ten vzťah nikdy plnohodnotný nebude a ja som len taký ľavoboček v tom vzťahu. Ale tak mnohym zenam stacia sladké reči.

autor
1. dec 2022

@katkami123 Pokiaľ sa rozvedie, tak nemám problém.

autor
1. dec 2022

Teraz mi tiež poslal foto, že sú u neho. Aj to tam vyzerá, že žije sám, lebo domov kde je žena vyzerá inak.

pallacinka29
1. dec 2022

boze, a tieto utzkovite vety, ktore sem prides, aby sme Ti uverili 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ale komu niet rady… dievca, budes si hlavu buchat, aka si len bola sprosta a naivna

autor
1. dec 2022

@pallacinka29 Aby ste mi uverili čo? Veď ja píšem pravdu, ako to je. Ja si nevymýšľam, sama v tom mám guláš. Chcela som len poradiť. Ale rady som už dostala.

katkami123
1. dec 2022

Keby sa naozaj chcel rozviesť, rozvedený je už dávno. Aj tak si urobíš podľa svojho. Len neplač, sama mozes napísať o rok či sme mali alebo nemali pravdu.

autor
1. dec 2022

@katkami123 Ale veď ja sama neviem čo hovorí pravdu alebo klame. Netvrdím, že pravdu mám len ja. Je možné, že je to tak ako píšete vy, ja to neviem. Mňa zaskočili tie foto čo mi poslal, byt ako typický byt kde žije len chlap a ďalšie. To s tým rozvodom zasa svedčí o opaku to je fakt.

panelacikova
1. dec 2022

autorka, spomínala si, že ste sa stretli. kde ste sa stretli, kedy, na ako dlho?

autor
1. dec 2022

@panelacikova Tak prvýkrát sme sa stretli a išli sme na kávu, prišiel on za mnou. Hravá hokej, to je jeho koníček a mal zápas zrovna v mojom meste, tak sme sa stretli, boli sme na prechádzke, na káve a pozval ma na večeru.

autor
1. dec 2022

@panelacikova Chcel prísť aj ku mne, ale to som nedovolila.

panelacikova
1. dec 2022

čaká vás krásny víkend, navrhni, že tentokrát prídeš ty do jeho mesta....

katkami123
2. dec 2022

“ Chcel prísť aj ku mne, ale to som nedovolila.” 😂😂 no… o čo mu asi ide 🤔 rodinu už má, aj ženu…. “ prišiel on za mnou”😂

autor
2. dec 2022

@katkami123 Tak prečo žije sám?

autor
3. dec 2022

Asi ste mali pravdu. Žije sám, ale nevyzerá to, že by mu išlo o vážny vzťah. Píšeme si, ale nezavolal. Celý víkend má syna u seba.

lindusss2016
3. dec 2022

No pockaj a ty sa mu cudujes? Ved sa s jednou este ani nerozviedol a uz sa ma zaviazat inej? Podla mna je to celkom normalna reakcia.

autor
3. dec 2022

@lindusss2016 Teraz nerozumiem. No čudujem sa, že ani nezavolal.

autor
3. dec 2022

@lindusss2016 Čo je normálna reakcia?

ysseba
3. dec 2022

Jasneeee, s manželkou spolu nežijú niečo cez dva roky a zrovna sa rozvádzajú keď teba volá na stretnutie. Čo ti na to poviem? Že papier (v tomto prípade monitor) znesie veľa, takže natárať môže čokoľvek. Hľadá si len milenku alebo jednorazovku, to je môj názor. A keď sa fakt rozvádzajú (čo ale pochybujem), tak sa rozvedie a potom môžete randiť. Ak chceš byť len milenka, tak nech sa páči, stretnite sa aj hneď.

pallacinka29
3. dec 2022

lebo isto sedi doma so zenou a nemoze volat…

autor
3. dec 2022

@ysseba Tak nežijú spolu. Furt mi posiela fotky z toho jeho bytu, fotky so synom. Ale ak by chcel vážny vzťah, asi by sa viac snažil si myslím. Je so synom a nezavolá mi. Mohol aspoň na chvíľu.

autor
3. dec 2022

@pallacinka29 Nie, nesedí. To viem. Každopádne sa mi to takto nepáči.