Stretko so ženatým
Spoznala som cez zoznamku jedného muža, ale je "papierovo" ešte ženatý. S manželkou spolu nežijú niečo cez dva roky.
Stretli by ste sa s ním aj tak? Alebo trvali na tom, že až po rozvode?
@dadis Ja som slobodná.
Ešte sa pýtal, že či ho vezmem na vianočné trhy cez víkend.
@autorka vies komu hovor, ked toto nie je tvoj "rukopis", tak zhltnem kefu https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/som-vydata-a-milujem-ineho/?page=17&scrollto=first
Teda cez týždeň
@dadis Tak môžeš začať.
@autorka ...jasne rovnako stary syn, na FB manzelka nema niekolko rokov spolocne fotky, robi v zahranici posiela fotky so synom, aby si verila, ze je s nim, aktualna manzelka si vyborne rozumie so svokrou, tiez si hlada byt..a nehovorim o tvojich reakciach, ktore su uplne rovnake, ta naivita sa len tak nevidi, ale mozno sa mylim aten konretmy pan nasiel 2 take naivky..tak by ma fakt zaujimalo, ci tvoj muz vie, ze toto riesis, alebo si uz poziadala o rozvod..
vies co, nema zmysel Ti nic pisat… si jedna zufala zena, ktora chnapne po prvom chujovi…
@pallacinka29 Ako myslíš.
@dadis ja som to písala hneď na začiatku, ze je to ona... Neverím, ze existuju 2 rovnako hlúpe ženy...
@dennissa16 Ja som si to precitala, az ked si tu dala link, len uz sa mi nepodarilo najst tvoj prispevok a odpovedat ti. A ano, mas pravdu, je to urcite ona..
@kp7333 ved to… asi ho ma zo zlata… 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@pallacinka29 odhryznúť, speňažiť a fungovať aj naďalej bez neho 😀
@panelacikova zjavne niektorym zenam je uuuuplne jedno, co su zavesia na krk… hlavne, ze tento cely den priebezne fotky posiela… 🤦🏼♀️😂🤦🏼♀️😂

@pallacinka29 Prečo by mi mali byť divné fotky?