icon

Stretko so ženatým

21. nov 2022

Spoznala som cez zoznamku jedného muža, ale je "papierovo" ešte ženatý. S manželkou spolu nežijú niečo cez dva roky.
Stretli by ste sa s ním aj tak? Alebo trvali na tom, že až po rozvode?

Strana
z7
autor
4. dec 2022

@pallacinka29 Prečo by mi mali byť divné fotky?

autor
4. dec 2022

@dadis Ja som slobodná.

autor
4. dec 2022

Ešte sa pýtal, že či ho vezmem na vianočné trhy cez víkend.

dadis
4. dec 2022
autor
4. dec 2022

Teda cez týždeň

autor
4. dec 2022

@dadis Tak môžeš začať.

dadis
4. dec 2022

@autorka ...jasne rovnako stary syn, na FB manzelka nema niekolko rokov spolocne fotky, robi v zahranici posiela fotky so synom, aby si verila, ze je s nim, aktualna manzelka si vyborne rozumie so svokrou, tiez si hlada byt..a nehovorim o tvojich reakciach, ktore su uplne rovnake, ta naivita sa len tak nevidi, ale mozno sa mylim aten konretmy pan nasiel 2 take naivky..tak by ma fakt zaujimalo, ci tvoj muz vie, ze toto riesis, alebo si uz poziadala o rozvod..

pallacinka29
4. dec 2022

vies co, nema zmysel Ti nic pisat… si jedna zufala zena, ktora chnapne po prvom chujovi…

autor
4. dec 2022

@pallacinka29 Ako myslíš.

vsicka036
4. dec 2022

@dadis si dobra. Chcela by som mat tolko casu vymyslat na konovi fejkovej temy. 🙈

dennissa16
4. dec 2022

@dadis ja som to písala hneď na začiatku, ze je to ona... Neverím, ze existuju 2 rovnako hlúpe ženy...

dadis
4. dec 2022

@dennissa16 Ja som si to precitala, az ked si tu dala link, len uz sa mi nepodarilo najst tvoj prispevok a odpovedat ti. A ano, mas pravdu, je to urcite ona..

kp7333
4. dec 2022

@dadis link na tuto temu som sem dala uz niekde na 4. strane, ale nepohlo to s nou. Cisto teoreticky moze ist o dve rozne naivky, ale zvodca vyzera byt ten isty. Bohvie kolko ich ma rozrobenych... Ale co je na nom take neodolatelne???

dadis
4. dec 2022

@kp7333 Mne sa nezda, ze ide o dve rozne zeny, styl pisania a rozmyslania je ten isty

pallacinka29
4. dec 2022

@kp7333 ved to… asi ho ma zo zlata… 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

panelacikova
5. dec 2022

@pallacinka29 odhryznúť, speňažiť a fungovať aj naďalej bez neho 😀

pallacinka29
5. dec 2022

@panelacikova zjavne niektorym zenam je uuuuplne jedno, co su zavesia na krk… hlavne, ze tento cely den priebezne fotky posiela… 🤦🏼‍♀️😂🤦🏼‍♀️😂

Strana
z7