icon

Stretnutie cez pokec

sookie1
22. feb 2017

Ahojte ženy.Viem,že je už dosť hodin ale neda mi to...Som slobodna mam 6 ročnu dceru,a chodim na pokec.Tam som si už asi mesiac pisala s jednym chlapom on ma tiež dve deti a je rozvedeny.Pisal mi čo sa stalo s ich manželstvom,chyba bola na oboch stranach.Taktiež mi pisal ze na pokec chodi preto ze si hlada ženu,a že by chcel taku čo ma dieta pretoze tie su podla neho viac zodpovedne,a že ženu s diskoteky nechce.Niekolko krat ma volal na stretko tak som sa s nim v pondelok nakoniec stretla on je s ineho mesta ako ja cca 100 km odomna.Boli sme na kave cez moju obednu prestavku pokec v pohode vyzeral dobre smiali sme sa na rozlucku ma pobozkal na lice.Od vtedy sa mi neozval.Su to tri dni.Mam sa mu ozvat? Alebo nie? Do teraz mi vzdy pisal on prvy na pokeci. Ps: Ospravedlnujem sa za pripadne gramaticke chyby.

tiper24
23. feb 2017

@sookie1 prepac ale hladat partnera na pokeci je podla mna zufalstvo 🙂

dharmasanata
23. feb 2017

Ja som si s mojim pisala asi týždeň z toho ma každý deň prehovaral na stretko a ja som odmietala až som sa nechala ukecať .. dobre sme sa porozprávali aj zasmiali a len som prišla domov už mi hneď písal aký bol zo mňa očarený 🙂 ale keby mi nenapíše ako prvý hneď ozvala by som sa mu aj ja 🙂 ale tretí deň a nič? To už asi nie...

luci74
23. feb 2017

pobozkal ťa na líce na rozlúčku..keďže sa neozval 🙂

tiper24
23. feb 2017

@sookie1 ozvat sa mu kludne mozes, niektorí muzi maju radsej ak zena napise prva, ja mam tiez radsej ked zena napise prva, ale viem napisat tiez prvy, zalezi od osoby 🙂

candii
23. feb 2017

Podla mna sa mu v klude ozvy..

zuzicek88
23. feb 2017

@sookie1 presne tak

katarinapekna
23. feb 2017

Je jedno ci sa ozves alebo nie,on na rozdiel od teba má v tom jasno.

joannita
23. feb 2017

@sookie1 skus amor.sk tam som sa zoznamila s manzelom a poznam dalsie 3 pary, ktore sa tam zoznamili a su bud zobrani, alebo sa idu brat. Co som postrehla, su tam taki normalnejsi chlapi, aspon vacsina.
Neni to sice taka interaktivna stranka ako pokec, je taka trosku zastaralejsia, ale mozno prave preto tam niesu taki ti klasicki frajerkovia a donchuani 🙂
A...hentomu by som sa neozyvala. Raz sa mi stalo to iste, dlhe pisacky s chlapikom, potom stretko, ktore podla mna bolo super, vela sme sa nasmiali a zabavili. A po stretku 2 dni nic, ziadne pisanie, tak som mu napisala prva ze halo, zijes? A on ano zijem, preco by som nemal? A ja aha tak ok :D a tak to aj skoncilo 🙂))) vtedy som si vlasy trhala, ze preco som mu napisala 🙂
To bude podobny typ, ktory ma stretko kady druhy den s inou.

sookie1
autor
23. feb 2017

@tiper24 ja to ako zufalstvo nevidim kedze som zamestnana robim od rana do vecera mam dieta a fakt inak nemam realne ako niekoho strestnut takze tak

pininka
23. feb 2017

Tiež si nemyslím,že je zúfalstvo chodiť na pokec. Ja mám odtiaľ kopec kamarátov, s ktorými som stále v kontakte ale hlavne už 16 rokov mám odtiaľ manžela. Dokonca aj moja sestra. Je však fakt,že kým pred rokmi tam ľudia chodili kecat alebo hľadali vážnejší vzťah,teraz väčšine ide iba o jedno. Mne sa vtedy môj muž ozval asi 5 minút po stretli, takže ak sa neozval tri dni, je to asi jasné. Ja by som však napísala niečo v štýle že ho viac otravovať nebudeš,len chceš vedieť na čom si. Ponižovať sa netreba. Slušných chlapov je dosť, len občas treba viac hľadať.

adika279
23. feb 2017

Ahojte ja som sa tiez zoznamila s manzelom cez pokec.sme spolu uz 11rokov a mame sa velmi radi.samozrejme treba byt opa

adika279
23. feb 2017

Nejak mi to zle pise🙂
len som chcela ze treba byt opatrny..ale tiez dat tomu aj sancu

evkakorcek
23. feb 2017

@sookie1 pravdupovediac.... ak by som s tým clovekom uz nikdy nechcela nic mat, neozvala by som sa. Ak si z cloveka uplne nadchnuty, paci sa ti, prva "kava" dopadla velmi dobre a clovcek vo mne zanechal pozitivny dojem, chcela by som sa snim urcite stretnut a nadviazala by som kontakt. Vacsinou muzi robia ten prvy krok, lebo su lovci. No ziavne to nebolo podla jeho predstav. Den ked sa neozve je este v pohode, ale tri dni.....

dharmasanata
23. feb 2017

Nieje to vôbec zúfalé...žena pokiaľ nechodieva často do spoločnosti nemá možnosť sa veľmi zoznámiť s normálnym mužom..ja osobne som chodievala často von ale v baroch som natrafila len na ožranov alebo kurevníkov...normálny chlap čo chodí do práce a čo nepije stretneš možno na nákupe či minieš ho niekde na ulici...nikto sa len tak k tebe neozve...je lepšie skúsiť takto ako doma čakať že ti princ na dvere zaklope...

nic0le
23. feb 2017

@sookie1 proste si ho nezaujala, nejak to tam na stretnutí ešte uhral, ale už vedel že z toho nič nebude. Nerieš 😉

simca06022011
23. feb 2017

Mozno len nema cas... kludne by som mu anpisala ako sa ma :D ved za to nic nedas... inak ja mam partnera z pokecu :DDDD sme spolu za chvilu 14 rokov.. su tam aj zufalci, ale aj nezufalci... staci sa pozriet do zrkadla a tak ;) S inymi som sa nestretla, ale proste tento ma nejak presvedcil :D A moze byt ze nema zaujem, a to da tiez vediet.. lepsie ako na to stale mysliet :D mozno aj on caka, ze preco sa mi ona neozve, ze asi nema zaujem :D

momi1_1
23. feb 2017

@sookie1 tak normálne by sa mal on ozvať ale veď v tejto dobe je to jedno. Ale skús mu napísať, že ako docestoval domov, akú mal cestu a tak a uvidíš čo ti napíše. Ale hneď mu nepíš, že prečo sa neozval. Začni takými otázkami, že sa zaujímaš.

deltaa
23. feb 2017

stretol som ta na pokeciiiiii 😉

cawes
23. feb 2017

@sookie1 ja byt tebou napisem, neriesila by som ziadne veci typu on je chlap atd, napisala by som ahoj ako sa mas co nove? Ak nebude chcuet napisat nenapise, mozno ma chore deti, mozno sa mu nieco stalo, nemas plusko nevidis ci bol online?

tiper24
23. feb 2017

niekedy nema vyznam sa ponizovat 🙂

sookie1
autor
23. feb 2017

@cawes nie nemam on ma ma v priateloch vidi ked aom tam a aj ma na mna cislo takze total ignoracia a ja som tiez e tvrdohlava v zivote som chlapovi nepisala prva takze tak :D

pink_lady
23. feb 2017

@sookie1 vypusti ho z hlavy, z pokecu mam xy kamosov...samozrejme boli taki, ktori sa po 1. stretku neozvali, z tych ostatnych su kamosi... ak sa chlap neozve este v ten den alebo na dalsi, tak sa zvycajne uz neozve (a je jedno ci mu ide o kamaratstvo alebo o nieco viac). Mojho terajsieho som spoznala tiez cez internet, (nie cez pokec) a ked som si pri inych povedala ze bleee, toto nikdy, alebo ako kamos fajn, a ktovie neskor, ...tak tuto mi prebleslo hlavou, ze ak sa chlapec posnazi, ma sancu...a on sa teda sakra snazil (az mi liezol na nervy a chvilu som rozmyslaal ako sa ho bezbolestne zbavit :D) ...a snazi doteraz ;)

sookie1
autor
23. feb 2017

@pink_lady ale ma aspon respekt a vzdy ked sa prihlasim na pokec sa odhlasi :D ako ja mam s pokecu tiez kamosov dost preto tam aj rada chodim lebo fakt spoznala som tam aj fajn chalanov

sasa1983
23. feb 2017

Ja napisem toto. A je to podľa mňa jedno, či sa jedná o vzťah na sex, o vzťah na lásku, ci je to priateľ, snúbenec, milenec..vela žien nevie, čo chce. Nevie to natoľko presne, že by to vedeli zrozumiteľne definovať, aby to nemenili, stáli si za tým aj neskor. Pokiaľ patríš k ním, tak je dobre sa vysloviť. Každému je jasné, aky je rozdiel medzi doprosovanim, ponúkanom sa a suverénnym vyjadrením, čo chcem. Nikdy som nehovorila s mužmi v hneve, ale žena ktorá sa slušne vyjadrí, je pre veľa mužov viac atraktivna, než tá, ktorá sa neozve, lebo veď sa má najskôr muž. .úvahy typu ja sa neozvem,lebo čo ak sa ozvem a on si bude mysliet, že ja si myslím, že som povedala, že on nepovedal..sú pre nevyzretych ľudí. Mne už nie je 15 a ked chcem niečo povedať, tak to vyslovím. Akoze diferencovat situáciu od situácie, ale ..prečo byť ticho?

lenkamaxim
23. feb 2017

@sookie1 pozerala som tvoju foto,vsak ty si uplna kocka! Urcite sa mu neozyvaj,drzim palce aby sa nasiel niekto,kto si ta zasluzi a zaplni miesto v srdiecku!

sookie1
autor
23. feb 2017

@sasa1983 velmi zaujimavo si to napisala,vies jedna sa o to ze on bol typ chlapa suveren vedomy si toho ze dobre vyzera aj celkovo typ chlapa zvyknuty ze sa mu zrejme zeny podhadzuju,ked sme sedeli videla aom ako casnicky po nom kukali aj zeny co nahodne ze vosli,,hm a s toho hladiska som tvrdohlava vsetky sa ti podhadzuju ja nebudem :D ja mam ten taky vnutorny pocit ze on to aj caka ze ja sa ozvem ale fest som tvrdohlava,ale zase s druhej stranky vzdy mi pisal on prvy do teraz tak mam dilemu

madana
23. feb 2017

@sookie1 no ja mam taky dojem,ze ked sa neozyva,ze mu nieco na Tebe vadilo,a nechce Ta viac kontaktovat....ale mozno sa mylim,a on sa casom ozve

sookie1
autor
23. feb 2017

@lenkamaxim dakujem teda ;) ja verim ze co ma prist pride

sasa1983
23. feb 2017

@sookie1 akože nič v zlom, ale už sa to tu rieši celý deň, ja by som mu naťukala dačo neutrálne, to neznamená, že keď sa on javil čašníčkam ako atraktívny a sebavedomý, že aj Ty si neni kočka a s fungujúcimi hemisférami a gurážou. Nestrácaj tu čas, napíš mu a budeš vedieť. dnes to máš ešte vybavené. Život je krátky, som dr,na onkológii. Take care.

sookie1
autor
23. feb 2017

@sasa1983 sak vies ake sme mi ženy,že radi riešime,,ale po tvojom prispevku som mu napisala ,lebo si napisala pravdu tym,že život je kratky.