Sú manželove správy s kolegyňou dôvodom na obavy?
Často sa tu píše že žena ma šiesty zmysel keď ju muž klame alebo podvádza.
Predom napíšem že keď sme boli spolu rok, si začal vypisovať s všelijakými ženami a myslím si že ma aj podviedol no nepriznal sa vtedy. Aj sme sa vtedy rozišli, no po pol roku mi nasľuboval hory doly, že to viac nespraví tak som mu odpustila a dali sme sa zase dokopy. Od vtedy prešlo 20rokov.
A k veci. Manžel ma novú robotu, pracuje tam mesiac. Pozorovala som na ňom divne správanie tak mi to nedalo a pozrela som mu do mobilu. Ma nainštalovaný koli robote Teams kde si píšu všetci z firmy. No sedí v kancelárii s jednou kolegyňou. Je od neho o 23rokov mladšia. Manžel bol tento týždeň chorý a ona mu napísala či mu je lepšie a ako sa cíti. K správe mu poslala týchto smajlíkov 🥰🥰🥰
Manžel jej odpísal že už je lepšie že sa teší zajtra do roboty a že ju príde dnes navštíviť do firmy a zoberie si laptop lebo si ho tam zabudol. Mne povedal že si pôjde dnes pre ten laptop a že nebude nikto na firme. Takze ma oklamal.
Neskutočne som z neho sklamaná a myslím si že medzi nimi niečo začína alebo už je. Neviem či mu to mám povedať alebo mám ešte počkať čo si budú ďalej písať. Najradšej by som mu to povedala hneď ale neviem či to bude najrozumnejšie. Poraďte mi prosím baby čo mám robiť, mne sa chce len revat 😭😭😭😭😭
Ja by som sa až tak netrápila. Je to od nej nevhodné, ale možno je to len hlúpe od nej a on ju nechce uraziť. Mladá žena pojašená. Kašlite na to. Chlap neopúšťa manželku len tak.
Pani potrebuje vypočuť, "utrieť" na diaľku slzy, hľadá tu pochopenie a podporu, to posledné, čo potrebuje, je čítať kritiku, že je hysterická manželka, čo neľúbi svojho muža. Očakávala by som viac empatie, veď sme tu väčšinou ženy. Absolútne rozumiem, ako sa asi pani cíti, možno muža zasiahla rakovina a toto je istý druh jeho odpútania mysle od rakoviny. Ja si nemyslím, že mal/má zámer manželku opustiť (teda dúfam), proste sa stalo, rakovina, nová robota, nová kolegyňa, nakopilo sa to naňho a asi to celé začalo len obyčajným nevinným rozprávaním sa v robote o počasí, ktoré sa zrejme prehĺbilo do dôvernejších rozhovorov. Na mieste pani, by som si položila otázku, aký je ten môj manžel muž. Je starostlivý otec, manžel? Spoľahlivý? Ľúbim ho? Ak v tom mám jasno, tak zabojujem oňho, lebo byť v dlhoročnom manželstve je práca a nie jednoduchá a niekedy aj "dobrí ľudia" urobia chyby. Nemyslím si, že ju podvádza, proste len možno nabral druhý dych a možno trochu zabudol pri kolegyni na problémy /"omladol", ale treba si na to dať pozor. Asi by som sa pokúsila s kľudom otvoriť tému, že sa vám zdá, že sa vám vzdialil, že vás to trápi, že je to možno tou rakovinou, že je to naňho priveľa, že sa cítite posledný čas osamelá, že by ste s ním rada išla do divadla alebo na kávu, proste niekam na skutočné rande (lebo venčenie psa nie je rande!). Je náročné myslieť na pocity manžela, hlavne, keď ste sama ako manželka ranená a otvára vám týmto staré rany, ale verbálnym atakovaním manžela pravdepodobne nič nezískate, prave naopak, asi sa vám ešte viac vzdiali, keďže si už ukrýva mobil. Veľmi Vám držím prsty, aby ste to ustála a aby to hlavne dobre dopadlo!🩷
@mirka2405 ..prepáč, že sa pýtam..ale, čo myslíš tým, že má doma “toto”? Tak pokiaľ muž nezomrie, všetko ostatné je v poriadku? Nad naháňaním sa muža za mladou kolegyňou má len mávnuť rukou a byť s tým v pohode? Nemá byť z toho zranená a cítiť voči jeho správaniu nedôveru? Všetko ostatné, okrem smrti, je banalita??
@nelka93 ju nechcem kontaktovať…
@paolne lenze sú spolu v kancli, takze pochybujem že to s ňou ukončí
@sono2 Nespolieham sa na to, len nechápem ako sa takto môže správať k zafarbenú mužovi 😖
@tinka8512 Aj to môže byt…
@paolne Ja si myslím že keď už niečo spolu majú tak bude len zatĺkať a spraví nakoniec zomna debila, pret o som chcela ešte vidieť ostatne správy
@maminkadeticiek
@ptvw Ani Nehovor, cely den ma trasie, nič som nejedla len revem ako chuj 😭
@smutnymuz presne, to jeho správanie je veľmi divne. Pred tým sme si hovorili úplne všetko, ako najlepsi kamaráti a teraz toto…
@mirka2405 chudáčik ma doma ženu ktorá sa oňho stará, miluje ho a on si ma potrebu obletovat kolegyňu 🙈 akože mám to nechať tak lebo on ma rakovinu? A prizerať sa na to ako si vypisujú a možno sa aj zblížia ?
@fantaghiro21 áno sekal dobrotu, viem presne kde robil ta tie roky aj kolegovcov som vždy poznala. No ruku do ohňa by som nedala že nič nebolo za posledné roky. Takto divne sa začal správať až teraz, preto mi začali blikať kontrolky
@mamka34 Tomu by som neverila, myslím si že neni problém pobluznit chlapa takeho ktorý už raz neverný bol
@iba_eva Ďakujem ti krásne za tvoj koment ❤️ odkedy to zistil, snažím sa aby na to nemyslel, dodávať mu pozitívnu energiu.. aj na rande zájdeme občas, aj samy bez syna, ako za mladi. Skutočne som sa snažila všetkými silami ako dokážem… no toto ma strašne zlomilo….
@zuzanockamt ja som neni hystericka už to pochop pre jezkove oči 🙈 a ja som nikde nepísala že za ňou pojdem. Nechápem čo dookola riešiš
@jamacka Samozrejme, ako inak. Rad radom všetkých.
Autorka
Na teba som už nereagovala.
A inak už mal byt dávno doma a ma vypnutý mobil 😭
Máte deti?
Nemohol sa mu len vybiť mobil? Či takéto situácie s vypnutým mobilom sa mu nestávajú? Poprípade výpadok siete?
Je únavné v živote riešiť či má opäť nepodvadza po pravde autorka ešte chceš takého muža? Keď nikdy nemáš istotu kľud čo keď zase. Nechcela by som tak žiť.
@sofia1979 presne
Aj keby nimi nič nebolo, stále budeš v strehu a úprimne, poznám to zo svojich skúseností, časom začneš sama sebe liezť s tým na nervy , takže ti ostáva sa s tým s chladnou hlavou zmieriť a dospieť k nejakému záveru
Viem, že toto nechceš počuť, ale podľa mňa, ak mal byť už doma a má vypnutý telefón, tak bude pravdepodobne s ňou. Jedine, ak má nejaké stretnutie pracovné.....
Ak si začal stražiť mobil tak pravdepodobne si spravy bude vymazavať nič podstatne nezistiš. Jedine vyčkať na moment nepozornosti i ked na taky moment možeš čakať celu večnosť.
To by bol úplný blb, keby si vypal mobil. 🤦🤦 Veď existuje toľko výhovoriek 😁
Už je doma?
Tak podla mna dalej cakaj a rev. A teraz mas este aj predinfarktove stavy, lebo nie je doma. Kokos toto vyckavanie v zivote nepochopim…
Skus pockat dokym pride dako sa
Dostat do tel a hned namho vybal
Ja by som uz necakala pri predstave ze bol s
Inou
Urcite ho teraz nekonfrontuj, ako si sama pisala, spravi z teba blbku, vsetko popre a mobil si zacne tak strazit, ze uz nebudes mat sancu zistit pravdu. Zial, to co si citala nie su dokazy nevery. Pockaj si na nieco jednoznacnejsie.
@0kristina0 akoze nie su to dokazy nevery? Nevera nie je len sex, ale aj nekonecne vypisovanie si, ci pusinkovanie. Jej muz travi hodiny na telefone s kolegynou, strazi si mobil a pise jej, ze doma sa to uz neda vydrzat. Co viac potrebuje ako dokaz, nechutne detaily? Na jej mieste by som nanho zatlacila a dala mu jednoznacne najavo, ze toto tolerovat nebudem. Bud sa ihned spamata, alebo...
Hlavne sa uz prestan trapit. Viem ze sa to lahko hovori ale ten chlap nestoji za to aby si si nicila zdravie. A uprimne, mne by bolo jedno ci mam dokazy, staci ako sa pri nom citim a toto uz je cele zle. Spravi z teba idiota tak ci tak
Prisiel o hodinu neskor, vysmiaty ako lečo a tvrdil že mali ešte poradu .. hneď sa ma pýtal že čo mi je, tak som mu povedala že nič, že ma len boli cely den hlava… a k mobilu som sa ešte nedostala, ma ho stále pri sebe…. Neskutočne som nahnevaná, ja preňho spravím všetko, vždy mi tvrdil že sme ako najlepsi kamaráti, že si môžme všetko povedať a teraz toto… ja fakt chcem počkať čo ešte bude lebo ozaj zo mna spraví len žiarlivu furiu ktorá si domýšľa…
@kp7333 asi vsetkym je tu jasne, ze o neveru nejde ale v ociach jej muza to nebude postacujuci dokaz. Urobi z nej debilq, ze si domysla a ze nic take si nepisali a bude mat pravdu. Potom sa k jeho telefonu uz vobec nedostane, bude ho strazit, zahesluje si ho. Ja byt autorkou, sledovala by som ho. Moja znama, takto prisla na neveru svojmu muzovi.
Ako klobuk dole ze robi take vtakoviny ked je chory….
Autorka,veď tu poradu mať mohli. Kľud. Sleduj a snaž sa upokojiť.
@kp7333 * oprava, ide o neveru

A za 20r ta vobec nepodviedol,nekontaktoval ine zeny???Si si v tom ista?
Alebo 20r pracoval v rovnakej praci ,poznala si jeho kolegyne/kolegov tak si mala istotu .(aj ked mozno si sa mylila aj nemusela)
Ak je to taky klasicky nevernik,neverim ze 20 rokov sekal dobrotu