icon

Sú manželove správy s kolegyňou dôvodom na obavy?

18. feb 2024

Často sa tu píše že žena ma šiesty zmysel keď ju muž klame alebo podvádza.
Predom napíšem že keď sme boli spolu rok, si začal vypisovať s všelijakými ženami a myslím si že ma aj podviedol no nepriznal sa vtedy. Aj sme sa vtedy rozišli, no po pol roku mi nasľuboval hory doly, že to viac nespraví tak som mu odpustila a dali sme sa zase dokopy. Od vtedy prešlo 20rokov.

A k veci. Manžel ma novú robotu, pracuje tam mesiac. Pozorovala som na ňom divne správanie tak mi to nedalo a pozrela som mu do mobilu. Ma nainštalovaný koli robote Teams kde si píšu všetci z firmy. No sedí v kancelárii s jednou kolegyňou. Je od neho o 23rokov mladšia. Manžel bol tento týždeň chorý a ona mu napísala či mu je lepšie a ako sa cíti. K správe mu poslala týchto smajlíkov 🥰🥰🥰

Manžel jej odpísal že už je lepšie že sa teší zajtra do roboty a že ju príde dnes navštíviť do firmy a zoberie si laptop lebo si ho tam zabudol. Mne povedal že si pôjde dnes pre ten laptop a že nebude nikto na firme. Takze ma oklamal.
Neskutočne som z neho sklamaná a myslím si že medzi nimi niečo začína alebo už je. Neviem či mu to mám povedať alebo mám ešte počkať čo si budú ďalej písať. Najradšej by som mu to povedala hneď ale neviem či to bude najrozumnejšie. Poraďte mi prosím baby čo mám robiť, mne sa chce len revat 😭😭😭😭😭

dvanastka
19. feb 2024

A čo tak napísať rovno tej žene a opýtať sa jej o čo jej ide? Aby ste mali dušu na mieste?

komplikovana
19. feb 2024

Tak to vyzera, ze si v nej nasiel svoju butlavu vrbu a teba dal stranou. Ak vidis zmeny v jeho spravani, nepotrebujes dokazy o tom ci ta podvadza alebo, nie. Citis, ze ta nevnima ako zenu svojho zivota s ktorou by mal zdielat skoro vsetko. Mas pocit, ze zisiel z vasej spolocnej cesty. Poloz mu otazku, ako to s vami vidi a ci sa mieni na tu spolocnu cestu vratit. Pretoze je velmi lahke sa stratit. A dokonca to uz raz aj zazil.

elenita
19. feb 2024

A ta zena vie o manzelovej diagnoze? Ake su jeho prognozy?

autor
19. feb 2024

@dvanastka fu neviem či to bude dobrý nápad 🫣

autor
19. feb 2024

@elenita nie, v práci to nikto nevie. Nemá agresívnu formu rakoviny ale je v druhom štádiu. Začiatkom marca ide ešte na jedno vyšetrenie a po tom sa rozhodne či ho budú musieť ožarovať alebo dostane chemo

autor
19. feb 2024

@komplikovana asi budeš mat pravdu, bože mne sa chce plakat 😭😭😭😭😭 mne sa proste nechce veriť že len tak zahodi toľké roky spoločného žitia 😭

stanielka17
19. feb 2024

On tie roky nezahadzuje ak ide len o to, lebo je stale s tebou - on sa sprava ako typicky chlap. Aj manzelku a istotu domaceho krbu, aj zaujimavu milenku. Toto bude zrejme ten z notorickych nevernikov, ktorym nebude nikdy stacit jedna zena.

chvostik1
19. feb 2024

Prečítala som si len úvodný post. Akoby si písala príbeh mojej svokry a jej už terajšieho exa. Tiez sa prvýkrát rozišli kvôli nevere z jeho strany ešte v čase keď spolu chodili. Doslova sa za ňou plazil po kolenách a prosíkal o druhú šancu. Odpustila mu, vzali sa, mali spolu dve deti. Vydržala s ním 25 rokov, ale tých nevier z manželovej strany bolo za ten čas neúrekom. Ona to aj cítila, s väčšinou ho aj konfrontovala, ale vždy to obrátil proti nej, že si namýšľa a je paranoidná. Až časom sa ukázalo, že nebola...

O prvej si svokra myslí, že sa stala ešte na ich svadbe ale nemá dôkaz, ďalšia keď sa prvé dieťa začalo učiť chodiť a potom ďalšia a ďalšia a ďalšia. Oficiálne potvrdenú počas manželstva mala od milenky potvrdenu len jednu, ale vie, že ich bolo určite viac. A aj ich viac naozaj bolo. Po tom ako sa rozviedli, začali rozprávať aj jeho bývalí kolegovia, kamaráti alebo známi z miesta ich bydliska čo sa nechceli starať. Takže svokrin inštinkt bol správny. Daj aj ty na svoj.

sandria
19. feb 2024

Čím dlhšie budeš čakať, tým viac sa na ňu namota. Normálne mu povedz ze vidíš čo sa deje, ze niesi sprostá.

romanadam1626
19. feb 2024

Veď Ty ho už neľúbiš. Je to jasné z toho ako o ňom píšeš
Tak ho nechaj ísť....

mariska1989
19. feb 2024

Možno ešte k ničomu nedošlo ale ak budeš čakať tak dôjde. Ak schováva telefón už asi niečo tají .to že jej napísal že ide tam a tam čo ak už boli dohodnutý ona za ním dobehla a už su v tom bozky . Iba nahlas rozmýšľam. Možno je na čase to na neho vytiahnuť alebo ak je to možné ísť za ním do práce a až mladá vás vidí spolu čo sa bude diať

autor
19. feb 2024

@romanadam1626 ze ja ho nelubim? Za to ze som v navale hnevu napísala že je debil? Píšem o ňom tak ako ma on sklamal. Varím mu extra jedlo, robim preňho všetko a ja ho nelubim? Nie ja som ta ktorá si vypisuje s kolegyňou. A hádam z toho nebudem nadšená a skákať 3 metre od radosti že ma zas ojebabral 🫣

autor
19. feb 2024

@chvostik1 bože to sa až strašne číta, ešte aj okolie vedelo o všetkom 😖

autor
19. feb 2024

@stanielka17 aj mne to tak príde pomaly 😭

autor
19. feb 2024

@sandria
@mariska1989 máte pravdu baby, no pre môj pokoj v duši chcem ešte vidieť čo si písali ďalej…. Som zvedavá ako sa bude správať dnes keď príde z roboty… takúto ranu som od neho veru nečakala zas…

nelka93
19. feb 2024

Možno ťa nepodvadza, čo tak sa ho priamo opýtať, že vidím, že máš stále mobil v ruke, takmer sa nerozpravame a nech teda povie co je vo veci, či niekoho ma alebo co sa deje.

autor
19. feb 2024

@nelka93 on sa neprizná ….

nelka93
19. feb 2024

Tak jedine čakať, kedy sa sám prekecne, alebo si to zistiť od tej slečny.

sono2
19. feb 2024

Tak, myslím, že okrem prievanu, ktorý môžeš urobiť, ostáva v konečnom dôsledku len na ňom, čo urobí. A že ona by mala mať rozum? Na to sa nespoliehaj.

tinka8512
19. feb 2024

jasne ze sa neprizna, ved pocita s tebou do buducnosti ze sa mu este zides ked bude chory

paolne
19. feb 2024

Zo svojej skusenosti viem že taketo pismenkovanie nieje nevinne. Možno medzi nimi nič neni zatiaľ ale smeruje to tam. Ak ti na nom zaleži porospravaj sa s nim čim skôr tym lepšie. Nečakaj priliš dlho. Povedala by som mu že viem o kolegini že je maju viec než len kolegovsky vztah a ak teda chce s nou flirtovať a randiť nech si da doporiadku vztah s tebou. Ak mu zaleži na vas nech sa vrati z kratšej cesty. Samozrejme že bude zatlkať a popierať nazve ta možno stihačkou vysmeje ta ale ak mu zaleži na vas kontrolka vystražna mu v hlave blikne a zaradi spatečku

maminkadeticiek
19. feb 2024

Pockala by som,uistila sa ze je to ako citim a konfrontovala ho skor ako bude neskoro.

ptvw
19. feb 2024

Ako píše kocka v provom komente tak za mňa tiez musíš mat naskok a rob si dôkazy mohla si si to odfotografovať aj ostatne a zatiaľ sa tváriť ze nič ze si v pohode aj keď je to ťažké och :(

jamacka
19. feb 2024

@zuzanockamt No tej jeho kolegyni.Co ma otravovať zadaného chlapa.Tak samozrejme je to prvom rade chyba toho chlapa keby ju pošle niekam do pi..,tak je po probléme. Ale ja by som si aj tak zgustla aj na tej babe nedarovala by som jej to

smutnymuz
19. feb 2024

Je mozne, ze s nou uz nieco ma ale je pravdepodobne aj to, ako bolo spomenute vyssie, ze je jeho butlavou vrbou. Nie so vsetkym sa mame chut zdoverit svojej zene, aj ked vy to beriete ako samozrejme. Chceme pocut nestranny nazor. To ze sa ti vyhyba a skryva mobi uz ale podozrive je.

zuzanockamt
19. feb 2024

@jamacka Ja na mieste tej baby by som si zgustla potom na tej hysterickej manželke a riešila by som to ako obťažovanie a fyzické napadnutie.

mirka2405
19. feb 2024

Neviem, možno som divná ja, mne by sa skôr chcelo revať preto, že muž, ktorého milujem má rakovinu... ja sa niekedy tým mužom nečudujem, že si nájdu milenky, keď majú doma"toto"..

jamacka
19. feb 2024

@zuzanockamt Asi si tiež ten typ čo rada zvádza zadaných chlapov,preto si také flandry zastavas

koniarova
19. feb 2024

@mirka2405 no neviem, keby si zistila,že ťa podvádza. Čo by ti hlavou išlo.

mirka2405
19. feb 2024

@koniarova ...takto... mne manžel zomrel a viem,čo sa mi preháňalo hlavou a bola by som vďačná, keby som vtedy riešila "nejakého smajlíka priblblého " a nie mu vybavovať pohreb... ale to človek nezistí, kým nezažije, dovtedy ho budú trápiť primitívnosti ...