icon

Šuchtavá svokra.

11. feb 2020

Musim sa niekomu vyžalovať lebo už chytam hysak!!🤬
Moja svokra si proste nevie pohnuť, stale naseba nechava ludi čakať ako nejaka celebrita.. minule im nešla tepla voda, prišla sa osprchovať k nám (mame iba sprchový kút) no ja vam prisaham ze za tu dobu čo ona bola v sprche som stihla spravit perkelt s haluškami a bublaninu!!! Chytala som sa za hlavu ale nejak ma to netankovalo, lebo som bola doma a nikam som nepotrebovala isť, dnes mame isť pozerať kočik spolu lebo muž je v praci a ja nemam vodičak, chcela  isť o 10 je 9:30 a este ani len nenapisala ze sa mam chystať, ako keby ja som cely den nemala co robit iba čakat na jej spravu kedy je spravny čas sa chystat, lebo vážena sa už uračila rozhybať, podotykam že cele to bol jej napad s tym kočiarom my sme už mali vybraté ale ona si neni ista..tym padom uz si neni ani muž istý..ked jej zavolam tak mi povie že mi da včas vedieť a to znamena "ahoooj za 5 minut bud dole, papaa" aj ked varí .. začne variť obed o 11 a skonči o pol 6 večer.. potom len nadava ako ma toho vela strašne, pritom vobec! Každa žena ma 24hodin k dispozicii a podobne vela povinnosti! ale ona nevie hospodariť s časom a všetko robi 5 krat dlhsie tak sa jasneze unaví 5 krat viac! Raz nas s mojou mamou poslala na miesto kde sa stretneme a 3HODINY hovorila ze za 5 minut je tam... inak mame super vztah, mame sa radi ale tuto vlastnosť na luďoch TAAAK neznašam!!

Strana
z3
kakawah
13. feb 2020

My v rodine takuto isobu mame. Chvalabohu aa stretneme tak raz v roku. Ale too meskanie poznam...mohlaby som knihu napisat. Len taky maly priklad pre predstavivost. Mal nas vziat na kúpalisko do Madarska. Ze mame byt nachyatani okolo 9.00. Pri nom som vedela ze mam pridat, cize o 10.00 keďže do Madarska je kus cesty. Rano som napiekla buchty, vychstala dve 7r.deti a cakali sme... Volam o 11.00, o 12.00, stale to bolo, ze o chvilu je tam. Prišiel o 15.00😂. Ja som mala uz take nervy, ze som nechcela ísť, ale deti boli tak naspeedovane, ze sa tesili. Samozrejme od rana sa pytali kedy pojdu. Jeho argument, ze bazen je do 20.00 otvoreny, tak co stresujem. A z bazena odchadzal zs posledný, 3x ho napominali, ze zatvaraju. Som sa hanbila jak pes. Takze s tal m nedochvilnym clovekom ja uz nic neplanujem. A to ja zas som vsade presne al.ak 5 min.skor.Proaye sa viem zariadiť a zorganizovat. Ten o kt.som pisala biehe moj muz, ale ma rodinu. A ono to tak vyzerá, celej rodine robi problemy, deti budil do skoly 7.45. Kym sa vysulali z domu a dosli do skoly, bola druha hodina. A to bolo stale....

simca06022011
13. feb 2020

Vieš čo... Ja by som som si vybrala ten kočík sama a neradila sa so svokrou a nečakala na pre ňu správny čas. A vybavene 😁 bez stresu a starosti. Urob si veci sama a nebudeš musieť vyčkávat. Pravdepodobne si doma, čiže ona nepredpokladá, ze máš niečo iné na práci ako na ňu čakať a ona ma aj iné povinnosti . Ja keď niekam s niekym mam ísť, sme dohodnutí presne a vždy prízvukujem, že mam aj inú prácu, takže ak sa niečo zmení nech mi dajú včas vedieť. Ostatne komentovať nebudem, tvoj pohľad na vec o suchtavosti, proste sú ľudia ktorým to trvá.. Alebo urobia ešte kopec iných veci o ktorých kritizujú i nevedia.

simca06022011
13. feb 2020

@kakawah o mojom chlapovi píšeš? 😂

kakawah
13. feb 2020

@simca06022011 😃😃dufam, ze niesi moja svagrina😂

simca06022011
13. feb 2020

@kakawah nie 😂 ale podobnosť náhodná 😂 tiež sme napríklad mali odchod do Chorvátska o 18tej a štartovali sme o 23tej 😁 odvtedy sa začnem obliekať a chystať až keď vidím, že sa pán tvorstva obuva... Do školy vďaka môjmu vreskotu dobiehame 7:55...

kakawah
13. feb 2020

@simca06022011 toto musi strašne. Moj svagor dokonca odisiwl z prace lwbo pre nwho to nebolo byt nacas tam a este nwma rad autority. Proste vsetci su blbeckovia lwn on je normalny. Som rada ze raz za rok som s nim, lebo ja byt jeho zenou, tak do tyzdna rozvod.

simca06022011
13. feb 2020

@kakawah no mňa tiež obdivujú ako to dávam 🙏😂 tiež pracuje sám pre seba, a záhradu začne co februári riešiť každý rok a ešte v júni nie je zasadené.. Proste ja to ignorujem 😂robím si svoje po svojom a potom SI VYLOZIM nohy a čakám 😎

Strana
z3