Svadba "bývalého"

4. jún 2023

Ahojte, stala sa taká vec, že sme s manželom pozvaný na svadbu môjmu kvázi bývalému. Bola to moja veľká láska už od základnej školy, neskôr sme spolu párkrát spali, bola som jeho prvá, ale vzťah sme nikdy nemali. S mojím manželom sú kamaráti dlhoročný (ale stretávajú sa príležitostne). Muž o ňom a mne vie, dokonca ešte na začiatku nášho vzťahu sme mali nejaké pletky, o ktorých tiež, samozrejme, manžel vedel nakoniec. Cítim sa nesvoja a neviem či prijať pozvanie, alebo nie. Manžel hovorí, že sa mu tam ísť nechce ale viem, že chce ísť.

jeanne14
4. jún 2023

Ak sú kamaráti tak prečo nie, .. pozri mne na mojej svadbe varil bývalý. Robil tam kuchára a nevedela som o tom. Veľmi veľká prvá láska, 😀

kiki68
4. jún 2023

Ja by son isla, ved ste ledva cosi spolu mali. To by som neriesila, roky idu, no co s tym

pralinka25
4. jún 2023

no podla mna ked tam nepojdes tak akurat ukazes jemu aj tvojmu sucasnemu ze ho mas stale v hlave

beata_k
4. jún 2023

Dobre citam? Laska zo zakladnej skoly? Nevidim jediny dovod odmietnut pozvanie.

autor
4. jún 2023

@beata_k Od základnej školy, aj stredná a tak časom do Zabudnutia..
Ale aby som nesklamala, milujem svojho muža ale keď sa niekde stretneme s nim a prehodíme par viet, som v rozpakoch pletie sa mi jazyk ako pubertacke🤦‍♀️ a pritom si naňho nespomeniem inokedy len proste keď sa stretneme je to ine.. Teraz sme sa stretli behom týždňa na dvoch spoločenských udalostiach a mala som pocit, že vyhľadáva moju spoločnosť no možno si to namyslam. Snažila som sa vždy "držať ďalej" no vždy sa nejako ocitol neďaleko... Samozrejme aj s jeho nastávajúcou

beata_k
4. jún 2023

Hej namyslas si a dost. Bude sa zenit....🤷🏼‍♀️

marca12
4. jún 2023

Vidno,ze to nemas v hlave usporiadane a stale mas nanho slabost. Mozno ta svadba ti otvori oci. Ze uz ma zenu a je navase,aby si prestala fantazirovat o byvalom a zacala naozaj zit pre svojho muza. Nevidim dovod neist na svadbu.

cessy01
4. jún 2023

@beata_k prečo by si vymýšlala? Ja som tak mala ex. Písal mi na narodky na meniny ja som neodpovedala. Alebo len poďakovala. Asi pol roka po jeho svadbe mi písal či spomínam ze sme dnes pred x rokmi boli v Tunise. Môj syn sa narodil a v ten deň povedal ze prestal veriť ze niekedy budeme spolu. Pred časom tragicky zomrel v deň narodenín môjho syna. Proste má ju stále v srdci aj keď v hlave má svoju budúcu manželku.. je to normálne každý z nás má tak niekoho na koho sa nezabúda.

beata_k
4. jún 2023

@cessy01 Je to laska zo zakladnej skoly....

koniarova
4. jún 2023

Trošku preháňaš a dramatizuješ. Prepáč,že to tak sprosto poviem, ale o teba tu vôbec nejde. ON sa žení s inou a teba má dávno v paži. Tak prijmi pozvanie a zabav sa so svojím mužom. A nefantazíruj.

thoughtfulweirdo
4. jún 2023

Ja nevidím žiaden dôvod neísť 🤷🏻‍♂️ teba pozval len preto, že si partnerka jeho kamoša, nejaké vaše dávne pletky sú všetkým úplne fuk.

cessy01
4. jún 2023

@beata_k aj strednej nie len na zakladnej a ona bola jeho prvá sexuálna partnerka ako som pochopila keď som čítala s porozumením.

beata_k
4. jún 2023

@cessy01 Tak aj stredna. Boli deticky. Spali par krat a v podstate neboli ani vo vztahu. Rozumej...zasli obcas v piatok na kofolu.

autor
4. jún 2023

Tak áno zenit sa ide ale žiadosť o ruku nebola, ani nebude ako sa vyjadril pred všetkými. Neviem prečo, nepatram po tom. Iniciatíva svadby je zo strany priateľky (s nou sa poznám od decka ale nie sme nejaké extra kamošky).
Len k tomu namyslaniu, na jednej akcii minulý týždeň som si počas zábavy asi okolo polnoci šla vypiť kávu na terasu, už bola tma ale na par stolov kde som si sadla svietili svetlá zvnútra. Prišla za mnou kamoška tak sme chvilu debtaili a zrazu sa z tmy vynoril on a obišiel 2 stoly aby si sadol vedľa mňa pričom bližšie to mal na stranu ku kamoške. Normálne sme sa rozprávali všetci traja ale len som sledovala dvere aby sa tam neobjavil muž alebo jeho priateľka aby nenastalo nejaké nedorozumenie, keďže on mal trochu vypite (ja som nepila). A ptm si vlastne pri sadli obaja k nášmu stolu aj keď pôvodne sedeli úplne inde.

autor
4. jún 2023

To teda nie je žiadne domyslanie, toto je proste fakt kt.sa stal. A nechcem z toho robiť nič dramatické ako naozaj bolo.

autor
4. jún 2023

@cessy01 áno prvá sexuálna partnerka.
@beata_k tak na kofolu sme asi nikdy neboli 😄ale chápem co tým chceš povedať a ano bola to taká detská láska z mojej strany (z jeho netuším ako to bolo a ci vôbec niečo citil)

deti95060810
4. jún 2023

asi by som išla len do kostola či na úrad zablahoželať...

beata_k
5. jún 2023

Uz to pusti z hlavy a uzi si s muzom zabavu 🙂

mijo53
5. jún 2023

@beata_k nie zo základnej, ale od základnej a to je rozdiel, dosť dlhá láska, ak to bola vôbec láska

eva8
5. jún 2023

Choďte, ak cítiš, že manžel chce ísť. Boli ste pozvaní. Alebo žiarlis na nevestu? Nebudú mať čas sa vám venovať, zo slušnosti sa porozprávajú so všetkými pozvanými. Vydávala si sa prvá, dopraj mu vedeli svadbu, nie si zamilovaný tínedžer. Alebo? 😉

judit47
5. jún 2023

Neviem v inej teme sa rodina nepozve a tu vas pozvali kamosi s ktorymi sa skoro vobec nevidite,ty si s nim spavala na divoko dokonco podvadzala manzela a tuto ti vsetky radia ist ved sak co😂

By ma zaujimalo ci by to tak bolo v opacnom garde nevesty-tuto chcem pozvat kamosa co som klatil jeho zenu a podvadzala ho so mnou, ale nic mezi nami nieje nevidame sa ale chcem ich na svadbe!

Jedine co mi z toho vyhadza-bol on/oni vam? Inak si neviem predstavit tu pohnutku vas tam vobec pozyvat.

eva8
5. jún 2023

@judit47 však sa všetci poznajú a sú kamaráti ako písala. Či myslíš, že si to v svadobnú noc rozdá každý s každým? Aspoň by sa v takom prípade všetci pohádali a rozisli predtým, ako skazia život svojim budúcim deťom

kaitlin3
5. jún 2023

Tak mne sa zdá že to ty si ešte stále namotana a nie on, nehnevaj sa ale to že si sadol bližšie k tebe a nie ku kamoske je fakt domýšľavosť 😁 to ty si sa bala aby vás takto “in flagranti” nikto nevidel nie on 🙂 akoze podľa mna to je normálne, že si úplne nezabudla a nejaké skryté city tam sú, aj to ako píšeš že svadba je len iniciatíva nevesty a tak ale si na anonymnom fóre, nemusíš sa pred nami hanbiť to priznať 😁 na svadbu by som ja v pohode šla, bolo by mi jedno čo si myslia ostatní ale skôr si myslím že tebe by sa na to nedobre pozeralo 😁 jeden môj kamarát ktorému som city nikdy neopatovala a nič medzi nami nebolo tak keď som ho pozvala na svadbu a to sme fakt boli denno denne v kontakte, mi povedal že on si už vtedy zajednal dovolenku letecky aj keď vedel že sa vtedy vydávam ale že on by sa to nemohol pozerať 😁

didip
5. jún 2023

Ja som na moju svadbu tiež pozvala môjho “bývalého” my sme mali len malú svadbu s rodinou ale napísala som mu že budem rada ak príde aspon na sobáš. Tiež to bola láska od základnej školy cez strednú. Myslím si, se natom nič nie je. Predsa si myslím že láska zo základnej školy a strednej sa nedá porovnávať s napríklad mojim mužom, sú to pekne spomienky ale to ako ty pises mi príde že mas na neho slabosť stále

autor
6. jún 2023

@didip twk možno bude na tom niečo pravdy.. Hoci to nechcem priznať

liusa82
6. jún 2023

ked ti to robí zle a nebudeš sa tam dobre cítiť,tak tam nechod.Riad sa tvojimi pocitmi a intuíciou.Ja by som tam nešla keby viem že mi to nespraví dobre

autor
6. jún 2023

@liusa82 a co poviem mužovi, prečo nechcem ist

magic08
6. jún 2023

ved normalne mu povedz, ze si myslis, ze nie je vhodne aby ste tam sli, vzhladom na minulost a hotovo... tiez si myslim, ze ho nemas uzavreteho, inak by si sa v tom nevrtala a vobec neriesila, ci ist ci nie... nechod a pust ho z hlavy... ide sa zenit

pralinka25
6. jún 2023

ak nepojdes, podla mna nech povies muzovi cokolvek a nie je uplne padnuty na hlavu tak mu bude jasne preco. mas ho ocividne plnu hlavu inak by ta ist na svadbu nerozhadzalo. mna by to teda vobec netrapilo a sla by som sa zabavit. ale ja mam byvale vztahy absolutne uzatvorene. ty ocivine nie. zlozita situacia. ked pojdes bude to vidiet ze nie si ok. a ked nepojdes tiez bude zucasnenym jasne preco.

cervenaruza123
6. jún 2023

Ja by som sla. Ak su chlapi dobri kamarati, tak by som sla. Ked sa pravidelne stretavate, zo zivota ho nevymazes a treba si zvyknut. Ci k nemu nieco citis... Tazko povedat, detske lasky maju osobitne caro, ale to caro nie vzdy znamena laska. Aj Vianoce si z detstva pamatame carovnejsie, lebo v detstve a puberte veci vnimame inak. A zase, ked je muz pekny a pritazlivy, je to otazka biologickych a chemickych procesov, ze sa zeny v ich pritomnosti inak citia a "podlamuju" sa im kolena. A jasne ze o to viac, ked ste kedysi medzi sebou nieco mali. Na svadbu by som preto sla. Ked aj na seba mate slabost, to pri starych laskach nie je take divne. Je ti caro nepoznaneho a zakazaneho zmiesane s prijemnymi spomienkami. Ale treba ist dalej a netreba si tie pocity pliest s pravou laskou.