Svadba, deti a budúcnosť
Ahoj s priateľom sme spolu 5 rokov. Je to úžasný mladý muž (23). Plánujeme spolu budúcnosť. Pozeráme spolu videa nápady na krásne svadobne miestností, výzdoby. Keď strazime neterku tak si hovoríme že už aby sme mali my naše vlastné. To je síce pekne. Ale môj priateľ nato aký je mlady je stara škola. Stanovil si ciele toľko a toľko násetrene aby dieťa malo plný konfort a všetko do budúcna, strechu nad hlavou. A to iste aj svadba už sme ju dávno mohli mať ano viem som nedockava.Pracuje v zahraničí ,snaží sa veľmi na svoj vek to sa musí nechať. Na druhej strane ma mrzí ze takto musím čakať. Veľa spolužiaciek mimochodom mam 22 (už majú bábätko)je síce pravda ze je to viac menej z výplaty do výplaty ale aj tak. Je chyba vo mne že tak tlačím?
Iba ty chces, ty, ty... si nechutná... v 22 majú deti?? Kde? Na Orave alebo v osade. Ale keď chces tak veľmi žiť aj s deckom od výplaty k výplate ako si sama napísala tak prosím 🙂) Ale chalan evidentne taký hlupucky nie je
Mať dieťa, to nie je instagram! Je to fakt makačka!!! To že občas strážiš neterku je zlaté, ale je úplne iné mať vlastné dieťa. Píšeš, že muž pracuje v zahraničí. No tak vedz, že keby teraz to dieťa máte o dva roky píšeš, že si na všetko sama, lebo muž sa naháňa za paniazmi, aby vás zabezpečil, že nikdy nie je doma, že ste sa odsudzili a podobné veci … je toho každý deň plný modrý koň. Chceš dieťa? OK. Choď do roboty, nadobudnete majetok skôr a muž sa namusí sám pretrhnúť. A to, že majú kamarátky a ty nie … to máte nejakú súťaž na dedine, či čo? 🤷♀️
Priateľ je "stará škola"? Priateľ mi príde rozumný a moderný. Skôr Ty mi pripadáš ako "stará škola", keď máš dojem, že v 22 si niečo zmeškala. To bolo tak 50 rokov dozadu, že keď sa baba do 20 nevydala a nemala hneď deti, tak už pomaly si o nej šuškali, že z nej bude stará dievka. To neber prosím v zlom, vôbec to nemyslím zle, len mi to príde presne ako tých 50 rokov dozadu. Že rýchlo odmaturovať, rýchlo sobáš, deti, aj keď u rodičov v byte/dome. Nehovorím, že treba čakať do 30-35 ale na Tvojom mieste tomu ešte tých 4-5 rokov dám. Vyriešite bývanie, zázemie, prácu, buď nech sa vráti priateľ alebo chod Ty za ním a potom sa môžete vrhnúť na deti a rodinný život.
Monkey see monkey do 😂Keby vsetky tie baby co poznas namiesto svadby a teho mali žlteho pytona tak by si po nom tuzila aj ty hoci nemas prenho nic terarium ani žive myši. Lebo to super vyzera na fotke. Menej sa sustred na to co maju ako ziju ine baby . Ked som mala 22 ani jedna nebola vydata ani jedna nebola teho . Kazda riesila VS alebo job . Ale nezijeme Podla druhych ale podla seba . Ty ked nemas byvanie tak neplanuj este dieta. Priatel mà pravdu. Existuje urcita postupnost ktoru sa oplati dodrzat. Dieta nie je doplnok. Potrebuje zazemie a obaja rodicia su dolezity. Z buchnut ta vie hocikto ale mat s tebou rodinu byvanie život. To je proces ktory netreba urychlit Lebo uz mas 22!!! Mas len 22. A ked nemas svoje byvanie financie priatel pracuje v zahranici. Tak logicky si Musis pockat kym budu tie zakladne veci doriesene.
Kde sa ponahlas?
Nemas vlastne byvanie, frajer v zahranici, ale ty chces dieta... 🤔
Predstavujes si to ako hurvinek valku..
Mas vobec stabilne zamestnanie?
Preco nejdes za priatelom? Naucis sa jazyk, ziskas neocenitelne zivotne skusenosti, mozno sa "vyliecis" aj z tej naivity, ktora z teba srsi..
Takze, ano, robis chybu.
Neupinaj sa na dieta, priprav mu radsej poriadne zazemie, zabezpec si nejaku fin.nezavislost, studuj, cestuj, planuj, nic ti neujde , ked par rokov pockas.
A mimochodom, zit z vyplaty do vyplaty, no to nie je ziadne terno.. ver mi, tam nie je ziadne "ale aj tak", v zmysle ako to ty myslis, ze ako im je dobre, maju dieta.. naopak, ak to bolo planovane, tak je to zle.. velmi zle..
Ozaj, priatel nie je ziadna "stara skola". On len ma zdravy rozum..
A potom sa v 40 uvedomia a zobudia a zistia ze si nic neužili. A tak zacne druha puberta , motorky, milenky. A ty ostanes sama, stara a zrobena z deti. Kludne nech si robia tvoje kamarátky deti aj v 16-tich. Porovnávaj sa, ked budes mat co to odžite. Lebo toto je taky hurá systém ze az.
@barborachors v 40-tke stara, zrobena z deti?
Zas neprehanaj....🤪
@beronsche vidím svoje spolužiačky a su do...ne a nemaju este ani 40, hlavne ze na kazdom cecku visi jeden a pol decka..Ale to je mimo moj príspevok. Ten sa týkal 40 a viac ročného chlapa, co sa v 25-30 ozeni narobi deti a potom v 40tke fuk ho do tramtarie, lebo vsak si on nic neuzil.
@barborachors predpokladam, ze si mlada a bezdetna zatial, ze? 🙂 to by sedelo na tolke generalizovanie..

Toto je asi diskusia z osady. Lebo 22 rocne obvykle studuju, maju ambicie, alebo pracuju.. chodia na gelove nechty, chcu si kupit pomeraniana...😆