icon

Svadba s chlapom, ktorý má dlhy

27. apr 2023

Ahojte,chcela by som sa opýtať či ste niektorá mala svadbu s chlapom,ktorý bol zadlžený . (Dlhy neplatil lebo sa stal obeťou podvodu o ktorom som od začiatku vedela a rieši to s právnikom.) Otázkou je , či by nebol problém ak by som si chcela v budúcnosti zobrať úver /hypotéku. Či by mi ju dali alebo by mi ju kôli nemu zamietli. Za odpovede/rady vám vopred ďakujem 🙂

Strana
z2
marseillefan
27. apr 2023

Určite by som ti neodporúčal brať si chlapa, ktorý sa nechal o...ať ako 80 ročné babky... čo si vlastne myslel, keď bral tie úvery pre iného chlapíka?

vevapeto
27. apr 2023

Ja som randila s chlapom, čo mal dlhy ( mladežnícka nerozvážnosť) aj som si ho vzala za muža. Všetko sme poriešili, hypo bola na mna, splácali sme obaja. Pri mne sa naučil šetriť a momentalne sa máme najlepšie za celé obdobie čo sme spolu.

slniecko66
28. apr 2023

@daniela1911 myslim si, ze asi nie.. ale urcite to bude lakava ponuka 😂

kassandra25
28. apr 2023

A preco sa nejdes opytat do bánk, viacerých, ci ti poskytnu úver iba na tvoju osobu, v prípade ze manzel má taku a takú galibu? Aj ty zijes systémom ' jeden povedal', rovnako ako ten muz. Ste sa teda nasli, ked fungujete rovnako.

googwife
28. apr 2023

Skúste najskôr vyriešiť dlh a potom svadbu. Môj mal tiež exekúciu bol rucitelom 🤔, ale už je to všetko vyriešené 😉

0kristina0
28. apr 2023

@sissy27 co je teba do toho co po mne deti zdedia? Tebe to tu budem vesat na nos aby si este zavidela 🤣

sense
28. apr 2023

Nezobrala by som si chlapa s dlhmi ani kvôli dieťaťu. Ved kľudne spolu žite, meno daj po sebe a a keď bude mať svoju hlúposť doriešenu tak sa kľudne vezmite. Ale aj tak by som mala obavy ze takú hlúposť urobí opäť lebo je ľahko ovplyvnitelny. Pretože to čo urobil nikto s priemerným IQ neurobí. A nie hneď v 3 bankách. Prepac

bruno1
28. apr 2023

A to má byť problém keď má chlap dlhý ?Pardon špatne som prečítal😁

sissy27
28. apr 2023

@0kristina0 hej hej, uz len tebe je co zavidiet 🙄🙄🙄 hlavne ten “poklad” co mas v hlave…
A co je teba do toho, ake dedicstvo zanecha partnerkin chlap svojim detom??

akiana
28. apr 2023

Ja by som si ho nebrala nie preto, ze ma dlh, ale preto, ze je sprosty. Ako prepac ale keby niekto dojde za mnou ze pocuj vezmi si uver a daj peniaze mne, ja ti UUUUURCITE vratim, prva vec, co by ma zaujimala, by bola ze preco si ten clovek nevezme sam uver. To uz na 100 km smrdi podvodom. Zaraza ma, ze na toto dokazal niekto naletiet.

kikulienkadd
28. apr 2023

Ahoj! Dva krát meraj, raz strihaj. Radšej byť slobodná matka ako bývalá manželka splácajúca dlhy exmanžela. Uf, poraď sa s rodičmi, súrodencami, priateľmi, prípadne právnikom a buď opatrná. To,že si momentálne s peniazmi ok je síce fajn,ale čaká ťa materská, mysli na zadné vrátka. Veľa šťastia ti prajem🍀

mima1608
28. apr 2023

Aj môj muž narobil v mladosti dlhy z nerozvážnosti - jednoducho začal zo dňa na deň nadpriemerne zarábať a už to išlo, lízingy, kreditné karty, atď, žil si na vysokej nohe až do dňa, keď prišiel o prácu a zamotal sa v tom. Mama mu z tých dlhov pomohla a on sa poučil. Teraz máme spolu úver na dom, splácame ho spolu (teraz on, lebo ja som na materskej) a nemáme chválabohu problém s ničím ☺️

taga
28. apr 2023

A ty z coho budes splacat ten uver, ked budes na materskej a tvoj chlap ma kopec dlhov? Z coho budete zit a zivit dieta? Ja som velky zastanca svadieb, ale este vacsi zdraveho rozumu.. tvojmu chlapovi asi chyba, tak aspon ty si ho udrz

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
stanislavicenka
28. apr 2023

prepac, ale uz len informacia o tom, ze si v jeden den vzal uvery v 3 bankach zavana podvodom.

floki1994
28. apr 2023

Nejdem ti tu nakladat sa vyber partnera..to uz je tvoja vec aj ked si myslim svoje...v kazdom pripade ty musis prioritne mysliet na seba a na to DIEŤA teraz...cize nie do svadby by som nesla...nech sa chlap rozculuje kolko chce ale v prvom rade mas uz zodpovednost za tretiu osobu tak pouzi rozum a chran seba a to malicke ;)

0kristina0
28. apr 2023

@sissy27 😘

Strana
z2