icon

Švagor videl moje prsia

30. okt 2020

Bývame dočasne u svokrovcov , býva tu aj švagor má 20 rokov väčšinou spáva tak do 15:00 izbu ma na hornom poschodí a my dole. Otvorila som si okno aj dvere dokorán nech sa tu trošku pohne vzduch , malý mi už mrnčal že je hladný, ležal na posteli a akurat jak som sa k nemu zohla so zdvihnutým tričkom a kozami vo svojej plnej kráse .. tak prechádzal cez chodbu , pozeral namna pozdravil ma že ahoj a už som videla ako rýchlo otočil hlavu skoro o 180• a ako sa chytá za hlavu alebo teda sa tváril že si precesava rukou ofinu akože nič nevidel. No hanba na 100 rokov . Normálne mám paniku ztoho. Asi ani nevyjdem z izby až kým neodideme odtiaľto. Proste, jedna hanba že ich videl a druha hanba že v akom sú stave. Len som sa potrebovala vyrozprávať ďakujem

Strana
z3
jhalena
30. okt 2020

Vies co, je to kolobeh zivota. Za mladi su pekne pevne a kojenim sa nam niektorym vylajdacia. Nie si s tym sama. Ak ti to bude v buducnosti prekazat, mozes si dat urobit a mozno si ich casom prijmes ake su, su tvoje a vdaka krasnemu obdobiu zivota. Daj sa do skupinky: https://www.modrykonik.sk/group/2363/ A na mladeho plati s prepacenim ako moj svokor zvykol hovorievat mojmu manzelovi : V riti si bol, hovno si videl. Zazije si este aj on svoje.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
asia83
30. okt 2020

@hennyinnsbruck Ale jasné. Čo už robiť? No ja som to myslela z iného uhla pohľadu. Aspoň vadiť by vám to mohlo. 😉

miriam11
30. okt 2020

No co vieš, možno sa švagor dnes do teba zamiloval 😄

andreatytler
30. okt 2020

Tak som rada ze ste sa so svagrom videli a bolo to relativne v pohode.
Trochu odbocim.. zaujimalo by ma ako si planujes dat prsia do poriadku po skonceni kojenia.

hennyinnsbruck
30. okt 2020

@asia83 tak vadiť to vadí asi každej myslím.. Ale dakto robi z toho drámu roka a niekto nie. To je vše... 😊

autor
30. okt 2020

@andreatytler určite silikóny , mala som krásne prsia pred tehotenstvom každý sa ma pýtal či mám spravené, ale teraz ich mám úplne ovisnute a prázdne len kozu, ako sušené slivky..

cervenaruza123
30. okt 2020

Stane sa, aj horsie sa stava, raz sa na tom zasmejete. Ja som sa vydala, nastahovala k svokrovcom, potom som skoncila v nemocnici kvoli urazu a ked som taka doudierana, operovana, naha s hadickami trciacimi z tela lezala v nemocnici, jeden doktor, co mi tie hadicky prave vytahoval z tela mi hovori, ze tesi ma, my sme susedia 😀 . On ma podla vsetkeho dokonca aj operoval. Krasny sposob ako sa zoznamit s novymi susedmi 😀 . Nie su to sice prijemne veci, ale stava sa a je to vlastne normalne.

asia83
31. okt 2020

@hennyinnsbruck Tak to aspoň priznať treba. Áno, vadilo by mi to, ale... Tiež by som sa nad tým povzniesla, čo iné by mi ostávalo?

marseillefan
31. okt 2020

Ja keď som bol ešte násťročný, švagrina ma pristihla masturbovať :D Myslím, že to prežiješ 🙂))

Strana
z3