icon

Videli ste už zblízka blesk?

21. máj 2024

podelte sa o svoje skusenosti...ja om videla asi pred 20 rokmi ked som so segrou byvala s rodicmi v panelaku na 5 poschodi ,mali se dobry vyhlad .... bola silna burka , pozerali sme sa von oknom, a zrazu iba sme poculi nieco divne (asi blesk udrel do bleskozvodu) a hned nasledne na cestu pred nami, kde urobil aj dieru. to bol taky hrmot poviem vam :D sme sa riadne zlakli...

autor
•
21. máj 2024

blesk bol hruby, doslova ziarivy no bolo to zvlastne, nezvycajny zazitok .

elenajezova
•
21. máj 2024

Presne to isté som aj ja videla v detstve. A tiež zostala diera v chodníku...

pukina
•
21. máj 2024

ano, ked som byvala este u rodicov, treskol blesk na zahrade, neviem co bolo horsie ci ten rachot alebo to zablysnutie, ale zo zeme sa riadne zaprasilo.

hiro
•
21. máj 2024

Urobil dieru do cesty? A nebol to meteorit? 🙂

lenkakravcova
•
21. máj 2024

Videla som ale nie úplne zblízka. Asi tak 100-150m trafil do stromu a už len padala veľká vetva dole.

januska12323
•
21. máj 2024

Blesky mám rada ale chvalabohu som ho zblízka ešte nezažila asi by som sa 💩

alenamihal
•
21. máj 2024

My mame za zahradkou les a tam supol blesk do stromu a strom roztrhlo na polky..a to je dom cca 20m...ale rana bola riadna ..hroza

wivienka111
•
21. máj 2024

no tak toto neviem ci by som sa tiez nepo.... ale celkovo burky mam rada aj tie blesky, je to sice hlucne ale pekne divadlo 🙂

autor
•
21. máj 2024

tak toto bolo asi 30-40 metrov od okna...cize tiez pekne blizko.. :D

tetapetra
•
21. máj 2024

V puberte. Tresol do rieky, boli sme na brehu

kiki68
•
21. máj 2024

Ano dva krat a hrozny zazitok, raz v byte, udrel medzi dva domy, vsetci sme sa tak zlakli, xe sme sa hodili na zem, strasna rana a ten zvuk ako ked skrtnete zapalkou, akurat hlasno. Druhy raz vonku, na krizovatke, to som mala Este dve hodiny dojem, ze mam taku akoby spalenu ruku, ako ked to prezeniete s opalovanim a ked sa toho chytite, tak to je taky divny pocit. Potom to preslo. Klepala som sa ako ratlik Este 10’minut po tom.