icon

Švagriná a jej svadba

kat15
20. mar 2023

Ahojte dievčatá a žienky.
Stala sa mi taká nepríjemná vec. Ide o to ze môj brat aj sestra môjho manžela plánujú svadbu tento rok resp už majú naplánované. Manžel sa jej minuli rok pýtal kedy to bude a odpoveď bola ze pred prázdninami. Tak s mojim bratom sme dospeli k tomu ze oni spravia na konci leta svadbu. Ja už som bola teda nachystaná na svadbu švagrinej máj / jún.
No teraz keď bol manžel u svokrovcov tak povedali ze ma termín vtedy a vtedy a ma ho v jeden deň zo svadbou môjho brata. Je nemožné stihnúť dve svadby keďže jedna je na sk a druha v cr.
Tak som to riešila zo svokrou ta ešte útočí na nás ze sme my tí zlí. Ale nám to skutočne nik nepovedal a to isté i švagriná ma to úplne v riti a ešte je aj drzá. Mali sme spolu vždy problém presne pre toto jej chovanie ze je ako nejaký generál co velí celej rodine a my musíme skákať ako ona píska. Jej mamka je na jej strane samozrejme. Ešte nám vykrikovali ze cela rodina to vie už rok a my dvaja nie.
Ja som tak zufala úplne ma takéto veci psychicky ničia celú noc som nespala iba plačem prosím poraďte niekto ako s toho von ako by ste sa zachovali v takej situácii.
Ďakujem všetkým za odpovede

Tak si

Strana
z5
evaachesa
21. mar 2023

Ale prosím ťa, z tohoto sa ideš rúcať?😃 Je hádam jasné že pôjdeš na svadbu svojmu bratovi, nie? No a v podstate môžeš byť aj rada že to tak dopadlo keď sa so švagrinou nemusíte. 🥂💁 V podstate riešiť by to mal jedine tvoj muž že na ktorú svadbu sa vyberie. Problém vyriešený. 😏

oblecenie99
21. mar 2023

@kat15 Trošku morbídne, ale zlaté lockdowny, vtedy takéto problémy neboli... 😃
No a teraz vážne: je to strašne blbá situácia. Ale tak pozri: ty sa nerucaj, nech sa rúca švagriná. Toto ideálne riešenie nemá. Budeš tak či tak ta zlá. Ja viem, že si písala, že bez muža nechodíš, ja som tiež bola stále s mužom vsade, ale pre pokoj na obidvoch stranách by som sa ja rozhodla pre rozdelenie. Lebo vy dvaja s mužom to máte pokazené, je jedno, či pôjdete na svadbu tvojmu bratovi, či švagrinej, alebo ani na jednu, vzhľadom na tvoju povahu, okolnosti a povahu svokry a švagrinej je to pre vás už tak či tak celé pokazené, proste si to neužijete a budete otrávení. Ja by som išla na svadbu bratovi, manžel nech ide sestre a potom sa ku vám pripojí na zvyšok týždňa. Takto nezmeska ani jeden z vás svadbu vlastného súrodenca. Inými slovami a zjednodušene povedané: riadne vám to celé dojeb@li s prepáčením a už je to jedno, čo (ne)urobíte.

natiblaskova
4. apr 2024

Ako to dopadlo

tiana080
17. apr 2024

@natiblaskova tiež by som chcela vedieť 😂

Strana
z5