Švagriná kúpila detské náušnice úplne mimo môjho vkusu
Baby, taká vec sa mi stala, že dcérka bude mat krst a v muzovej rodine je zvykom, že krstná mama kupuje bábätku nausnice (dievčatku samozrejme 😀). Krstná mama je mužova sestra, bavili sme sa, že aké nausnice chcem, chcela som zlate, s detským zapinanim, niečo jednoduché s kamienkom. Poslala som jej aj pár obrázkov aby videla.. No a švagriná kupila nausnice ale absolútne mimo môj vkus 😔 Chcela som jednoduché, napr srdiečko či kvietocek s jedným kamienkom a ona vybrala hviezdičku, celu orámovanu kamienkami, v strede ružová hviezda a na nej biela koralka a v nej čierna (vyzerá to ako take oko na ružovej hviezde😀).. A ešte k tomu majú aj take to klasické zapínanie… plus neviem kde to kupila ale dôveryhodne to nevyzera 😀 Nechcem byt za nevďačnu, obe mame rozdielny vkus (ona so svokrou sú trblietka sem, trblietka tam), už som jej aj napísala že to nie je môj vkus, že či nepozrie inde atd ale nejak nepochopila… Tie nausnicky malej pravdepodobne nedám..Čo robiť? Ako jej to taktne ešte povedať? Netuším či sa vôbec dajú ešte vrátiť.. Bude drzé keď aj tak kúpim malej ake sa mne páčia a tieto budú v krabičke? 🙈
Nech jej to povie tvoj brat keď nechápe teba .. fuj sú otrasné
Prepáč až teraz čítam... Dobre si spravila a ako na to reagovala krstna mama ???
@evaachesa kúp do zásoby, možno raz budeš niekoho tak neznášať, aby si sa mu takýmto darom pomstila ;)
@zuzana111984 mám ešte 2 dni ...budem premýšľať. 😂😂😂
@life123 jak prepáč, nevšimla som si otázku takto pred rokom 🙈 ako každý v rodine (okrem mojej strany) to dosť riešil, že prečo mala má iné ale vždy každému odpoviem, že tie darované majú strašne ostré zapinanie a teda pre bábätko sú nevhodne a preto nosí tie od nás. A že tamtie bude nosiť keď bude väčšia… skôr nosiť nebude ale to nemusí nik vedieť 🤣
@gazpalm mam otázku, keď píšeš, že tvoja mala už toľko náušníc a všetky stráca. Aký kov kupuješ? Ja som kúpila naposledy strieborné a aj z tých vypadla ta druha čas (neviem,ako sa to vola pri napichovackach - puzetka?). Tak rozmýšľam, ze by som jej nejakú lacnejšiu alternativu kúpila teraz. Skúsiť chirurgicku oceľ alebo čo je také vhodné pre malé deti? Naozaj majú všetky eti len zlato a prip. striebro?

Ona ťa asi neznáša🤣by ma slakntrafil....