icon

Švagriná kúpila detské náušnice úplne mimo môjho vkusu

zzuunnaa
13. jún 2023

Baby, taká vec sa mi stala, že dcérka bude mat krst a v muzovej rodine je zvykom, že krstná mama kupuje bábätku nausnice (dievčatku samozrejme 😀). Krstná mama je mužova sestra, bavili sme sa, že aké nausnice chcem, chcela som zlate, s detským zapinanim, niečo jednoduché s kamienkom. Poslala som jej aj pár obrázkov aby videla.. No a švagriná kupila nausnice ale absolútne mimo môj vkus 😔 Chcela som jednoduché, napr srdiečko či kvietocek s jedným kamienkom a ona vybrala hviezdičku, celu orámovanu kamienkami, v strede ružová hviezda a na nej biela koralka a v nej čierna (vyzerá to ako take oko na ružovej hviezde😀).. A ešte k tomu majú aj take to klasické zapínanie… plus neviem kde to kupila ale dôveryhodne to nevyzera 😀 Nechcem byt za nevďačnu, obe mame rozdielny vkus (ona so svokrou sú trblietka sem, trblietka tam), už som jej aj napísala že to nie je môj vkus, že či nepozrie inde atd ale nejak nepochopila… Tie nausnicky malej pravdepodobne nedám..Čo robiť? Ako jej to taktne ešte povedať? Netuším či sa vôbec dajú ešte vrátiť.. Bude drzé keď aj tak kúpim malej ake sa mne páčia a tieto budú v krabičke? 🙈

veroonr
28. jún 2023

@nikto2234 a od krstnej nebolo drze ze kupila uplne nieco ine ako mala? 🤷 ani naaahodou by som ich malej nedala ani na chvilu (fakt su hrozne). A keby sa spytala preco ich nema, strucne a jasne by som jej odpovedala. U nas krstna kupuje aj oblecenie na krst, sestra (krstna) so mnou vsetko konzultovala a na kupu nausniciek ma zobrala so sebou...

evaachesa
28. jún 2023

Ja si takéto náušnice na noc dávam dole lebo pichajú. Toto je absolútne nevhodné pre bábätko. 🤦🏻‍♀️ Ale je úžasné ako s tebou švagriná vôbec nekomunikuje a ide si svoje, neopýta sa či môžu byť. 🤨 A ani mne sa nepáčia okrem toho že sú nevhodné. 🤐

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

@evaachesa to by ste ju museli poznať 😀 ako veľmi super človek, priateľsky, ochotní pomôcť, neohovára atd ale extrémne tvrdohlavý a taký typ “mám v ….” 😀 cela rodina už kapitulovala čo sa týka nejakych rad pre ňu a pod 😀 tá si ide svoje

kakawah
28. jún 2023

Tieto náušnice sa otvaraju tak, že tu vrchnu časť, kratší dzindzik, trocha potlacis smerom nadol a ten dlhsi dzindzik vytiahnes. Neviem tí to inak vysvetliť. Mam s tým zapinanim zle skúsenosti, nevedela som otvoriť, použila som silu a ohla som ich. Tak pani v zlatníctve mi opravila a ukázala ako na to. Tvoja svagrina má otrasny vkus. Pre malé dievcatka sú oveľa krajšie náušnice a s normálnym zapinanim. V zahraničí moc klasické zapinanim nepoznajú, som v UK tak vidím. Ja som mojej malej spolu so svokou na sk kupovala koli tomu, že tu v UK som nevedela vybrať. Dala som jej tu v UK nastrelit, lebo zas do školy len také musia mať, nie také, čo i len trosku visia. Mne sa ani tie druhé nepacia a ani zapínanie, ako odtiaľ potiaľ.

michelle567
28. jún 2023

Kúp jej svoje...keď sa budú pýtať povedala by som že zatiaľ som ich odložila lebo ju pichali do hlavičky

katjas8
28. jún 2023

🤣 lol aké oči v tých nausniciach, to kde našla

dzejsik
Autor odpoveď zmazal
zuzana111984
28. jún 2023

@zzuunnaa švagriná ti to robí naschvál 🤣
Hrozné aj tie druhé, aj to čudné zapínanie a ten oblúk dole, celé zle 🤦‍♀️

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

@zuzana111984 oki, takze chápem dobre že ten oblúk by išiel smerom dole 🙈

barbie1981
28. jún 2023

@zzuunnaa jasne oblúk smerom dole, , to rovné ide do ucha

evaachesa
28. jún 2023

@zzuunnaa áno oblúk bude dole...tu tenkú vrchnú paličku strčíš do ucha...inak by ti to ani nešlo. 🤭

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

@evaachesa veď som rozmýšľala že inak to nejde len mi potom prišli ako keby boli naopak 🙈

evaachesa
28. jún 2023

@zzuunnaa áno tak to je anglické zapínanie toto ..tiež by sa mi viac páčili keby boli opačne. Ale fakt dávaj pozor aby sa mala nepichla...daj jej ich max na ten krst a potom ich daj na dlho preč ..keď bude staršia tak ich skôr ponosi keď sa jej budú páčiť.

ana82
28. jún 2023

@zzuunnaa neušla tá tvoja švagriná s kolotočiarmi, lebo tento jej "vycibrený" vkus sa inak nedá vysvetliť🙈

zuzana111984
28. jún 2023

@zzuunnaa veď to, vyzerajú akoby boli naopak 🙃
Nedávaj ich bábätku, bude ju to pichať, odlož, keď bude v puberte, buď ich ponosí alebo predá a kúpi si niečo iné 🙂

cervenaruza123
28. jún 2023

@evaachesa U nas sa davaju nausnicky na krst a na vyznamne sviatky rozne sperky. Ale tak ako moja mamka raz povedala, berie sa to skor ako investicia, nie ze to clovek musi nosit. Nam dcerkina krstna dala nausnice, podla nasho vkusu, ale uz su jej male. Vraveli jej, ze maju velkosti ze nausnice do roka, do dvoch rokov a potom s takym zapinanim ako si ty dostala, ze to su uz pre vacsie deti a pre dospele zeny. Takze uplne v klude by som krstnej povedala, ze jej boli velke (take nausnice su aj dost tazke na take malicke detske usko) a ze ste jej zatial kupili ine. Neskor jej povies, ze tie od nej jej odkladas, aby mala ako vacsia sperk od nej, lebo zase u nas v rodine polka dievcat aj postracala nausnice a to bolo akoze pre deti nerozopinatelne zapinanie a aj tak si to rozopli. Ja napriklad aj planujem nausnicky co dcerka teraz ma, jej odlozit, bude mat pamiatku, pripadne uz len hodnotu maju, keby si z nich chcela raz dat vyrobit nieco ine alebo dat svojej dcere alebo predat alebo ktovie co. Je to zlato, ma to hodnotu, je to investicia istym sposobom.
Ale teraz je fakt dost obmedzeny vyber detskych nausnic a vacsina je s nevhodnym zapinanim.

mariska1989
28. jún 2023

No toto sú nevhodné náušnice pre tak malé dieťa . Zo zadu ju to môže pichať. Môže sa stať že sa budú odpinať. Ja by som kúpila druhé a tieto fakt bokom ako píšeš a neskôr bude mať dobré

modro_zelena
29. jún 2023

Podľa mna sú horšie ako tie prvé. A zapínanie ani nehovorím. A švagriná…. Pomlčím. Keby viem že sa prvá vec niekomu nepáči tak sa radšej aj stokrat spýtam že ako teda ma vyzerať niečo čo kupujem. A nie zase kúpiť to iste, len v horšom vydaní

evaachesa
29. jún 2023

@modro_zelena nesranduj...už žiadne nebudú horšie ako tie prvé strašidelné. 😈🤣

zzuunnaa
autor
29. jún 2023

@evaachesa 🤣🤣🤣

modro_zelena
29. jún 2023

@evaachesa chápem že význam tých prvých je nanič ale vizuálne tieto druhé sú podľa mna naozaj fakt že skarede… vyzerajú ako náušnice z dracika

evaachesa
29. jún 2023

@modro_zelena Možno že si tu fotku len vytesnila z hlavy ..tak pre osvieženie pamäte. 🤣 Naozaj nič nie je horšie ako toto. 🤣 A teda teraz mi došlo že aj tieto majú rovnaké zapínanie, čiže reálne by boli v uchu takto. 😱😃

mamina7070
29. jún 2023

@evaachesa to oko je nezabudnutelne

evaachesa
29. jún 2023

@mamina7070 Big brother. 😎😁

1mata
29. jún 2023

@zzuunnaa tie su naozaj otrasne, prepac

sticker
huginko
29. jún 2023

@zzuunnaa tak nemá vkus, to je fakt

zuzana111984
29. jún 2023

@evaachesa ako je to odfotené, že jedna je nakrivo, vyzerá to ako škuľavé oko, čo na nás pozerá, ako z hororu 🤪

modro_zelena
29. jún 2023

@zuzana111984 🤣🤣🤣🤣

zuy1293
27. aug 2023

@zzuunnaa tak tie hviezdy su fakt hrozne

koniarova
28. aug 2023

@autorka ako to dopadlo?