icon

Švagriná kúpila detské náušnice úplne mimo môjho vkusu

zzuunnaa
13. jún 2023

Baby, taká vec sa mi stala, že dcérka bude mat krst a v muzovej rodine je zvykom, že krstná mama kupuje bábätku nausnice (dievčatku samozrejme 😀). Krstná mama je mužova sestra, bavili sme sa, že aké nausnice chcem, chcela som zlate, s detským zapinanim, niečo jednoduché s kamienkom. Poslala som jej aj pár obrázkov aby videla.. No a švagriná kupila nausnice ale absolútne mimo môj vkus 😔 Chcela som jednoduché, napr srdiečko či kvietocek s jedným kamienkom a ona vybrala hviezdičku, celu orámovanu kamienkami, v strede ružová hviezda a na nej biela koralka a v nej čierna (vyzerá to ako take oko na ružovej hviezde😀).. A ešte k tomu majú aj take to klasické zapínanie… plus neviem kde to kupila ale dôveryhodne to nevyzera 😀 Nechcem byt za nevďačnu, obe mame rozdielny vkus (ona so svokrou sú trblietka sem, trblietka tam), už som jej aj napísala že to nie je môj vkus, že či nepozrie inde atd ale nejak nepochopila… Tie nausnicky malej pravdepodobne nedám..Čo robiť? Ako jej to taktne ešte povedať? Netuším či sa vôbec dajú ešte vrátiť.. Bude drzé keď aj tak kúpim malej ake sa mne páčia a tieto budú v krabičke? 🙈

Strana
z10
veronicka88
28. aug 2023

Ona ťa asi neznáša🤣by ma slakntrafil....

zzuunnaa
autor
28. aug 2023

@koniarova kupila som nakoniec malej kraaaasne obyčajne zlate štvorlístky a tie darované sú v supliku… každý sa síce pyta prečo? 🙈 a keď nechápu tak ich prinesiem, pichnem ich do prsta tým ostrým zapinanim a je vysvetlené 😀

kakawah
28. aug 2023

@zzuunnaa dobre si urobila, daj foto tých čo si kupila

life123
28. aug 2023

Nech jej to povie tvoj brat keď nechápe teba .. fuj sú otrasné

life123
28. aug 2023

Prepáč až teraz čítam... Dobre si spravila a ako na to reagovala krstna mama ???

evaachesa
22. jún 2024

Baby som akurát v Turecku a práve som si spomenula na túto diskusiu. 😂😂😂 Aha čo mi padlo do oka v tureckom výklade zlatníctva.🤣

h2
22. jún 2024

@evaachesa 🤣 Dúfam, že si si kúpila!

zuzana111984
22. jún 2024

@evaachesa kúp do zásoby, možno raz budeš niekoho tak neznášať, aby si sa mu takýmto darom pomstila ;)

evaachesa
22. jún 2024

@h2 mali už zatvorené 😭😂

evaachesa
22. jún 2024

@zuzana111984 mám ešte 2 dni ...budem premýšľať. 😂😂😂

zzuunnaa
autor
22. jún 2024

@evaachesa hahahahahaaaaaa teraz som sa dobre pobavila 😀 som rada, že táto diskusia sa vryla tak hlboko do pamäti… uznavam, je to nezabudnuteľný pohľad 😀

zzuunnaa
autor
22. jún 2024

@life123 jak prepáč, nevšimla som si otázku takto pred rokom 🙈 ako každý v rodine (okrem mojej strany) to dosť riešil, že prečo mala má iné ale vždy každému odpoviem, že tie darované majú strašne ostré zapinanie a teda pre bábätko sú nevhodne a preto nosí tie od nás. A že tamtie bude nosiť keď bude väčšia… skôr nosiť nebude ale to nemusí nik vedieť 🤣

lienka.7
22. jún 2024

@zzuunnaa myslela som, že ti napisem najskôr ze dietatu je aj tak jedno, co ma a ty zbytocne vymyslas....
Ale beriem späť... to je proste otras 🤦‍♀️🙅‍♀️👎

evaachesa
23. jún 2024

@zzuunnaa no to teda fakt nezabudnuteľný pohľad. 😆 Ja som mala pocit že všetky tie náušnice na mňa čudne pozerajú. 😱😂

elzena2
19. nov 2024

@gazpalm mam otázku, keď píšeš, že tvoja mala už toľko náušníc a všetky stráca. Aký kov kupuješ? Ja som kúpila naposledy strieborné a aj z tých vypadla ta druha čas (neviem,ako sa to vola pri napichovackach - puzetka?). Tak rozmýšľam, ze by som jej nejakú lacnejšiu alternativu kúpila teraz. Skúsiť chirurgicku oceľ alebo čo je také vhodné pre malé deti? Naozaj majú všetky eti len zlato a prip. striebro?

Strana
z10