Švagriná kúpila detské náušnice úplne mimo môjho vkusu
Baby, taká vec sa mi stala, že dcérka bude mat krst a v muzovej rodine je zvykom, že krstná mama kupuje bábätku nausnice (dievčatku samozrejme 😀). Krstná mama je mužova sestra, bavili sme sa, že aké nausnice chcem, chcela som zlate, s detským zapinanim, niečo jednoduché s kamienkom. Poslala som jej aj pár obrázkov aby videla.. No a švagriná kupila nausnice ale absolútne mimo môj vkus 😔 Chcela som jednoduché, napr srdiečko či kvietocek s jedným kamienkom a ona vybrala hviezdičku, celu orámovanu kamienkami, v strede ružová hviezda a na nej biela koralka a v nej čierna (vyzerá to ako take oko na ružovej hviezde😀).. A ešte k tomu majú aj take to klasické zapínanie… plus neviem kde to kupila ale dôveryhodne to nevyzera 😀 Nechcem byt za nevďačnu, obe mame rozdielny vkus (ona so svokrou sú trblietka sem, trblietka tam), už som jej aj napísala že to nie je môj vkus, že či nepozrie inde atd ale nejak nepochopila… Tie nausnicky malej pravdepodobne nedám..Čo robiť? Ako jej to taktne ešte povedať? Netuším či sa vôbec dajú ešte vrátiť.. Bude drzé keď aj tak kúpim malej ake sa mne páčia a tieto budú v krabičke? 🙈
ale inak svagrina musela riadne hladat kym take nausnice otrasne nasla
ktovie z coho to vobec je ja by som jej to vratila
Velmi pekne poďakuj, a kúp podľa seba 🙂 Tamtie su veru riadne skarede. Ked sa. Ide pýtať preco ich nema, povedz ze budes striedať, ze tamtie ked bude starsia 🙂 Dovtedy snáď zabudne 😀
Bože ...tie srdiečka sú kraasne .. fakt kúpila otrasné 😞
inak to fakt by take ako ona kúpila ani nemali vyrábat.... je to dost nevkusne. pri vela veciach si hovorim, ze kto to kúpi... a vidíš, vzdy sa nájde niekto 🙂
Keby kupovala mojej dcére náušnice svokra ,vyzerali by asi ako tie od tvojej švagrinej..našťastie sme vybrali my,podobne srdiečka ,ako si chcela ty akurát s bielym kamienkom ..úplne jemne .Tiež by som tieto nedala ,asi by som jej povedal ,že nech sa nehnevá ,ale tieto sa mi vôbec nepáčia ..že či by ich nevedela skúsiť vrátiť alebo vymeniť za niečo jemnejšie .
Otras.. bohvie, odkial ich svagrina ma, normalne pochybujem, ze ich klasicky kupila. Je to urcite zlato?
@zzuunnaa ahoj, nuž, ak by ti nevadilo, že dcérka bude nosiť biele zlato/platinu, tak by som sa vyhovorila na to, že zo žltého zlata jej mokvali ušká. Moja dcéra to tak mala. Dostala zlaté náušnice, pekné, decentné, žiaľ, pol roka sme sa trápili, lebo ušká stále zalepené... Netušila som, že môže byť alergia na zlato 🤷. Kúpila som v nejakom záchvate platinové, vymenili sme a ušká sa pekne zahojili a odvtedy nosí tie platinové. Takže ak nechceš uraziť krstnú mamu, môžeš po nejakom mesiaci použiť toto ako výhovorku, prečo ich malá nenosí...
@zzuunnaa
no nič len dufat, ze svagrinka bude mat dcerenku raz...
Ja by som ospojila tie hviezdy, nakreslila / dala namalovat morsky obrazok do dedskej ozby a don vsadila tie morske hviezdicky okate 🙂
Naprikladcobrazok meduzycs tymito ockami z hviezdiciek 🙂 tam by pasovali super.
Ale nie na usi
@zzuunnaa to sú najotrasnejšie detské náušnice aké som kedy videla 😃 to čo je, nejaké Horovo oko 😖 inak ak sa ti zdá že kvalita pofiderná tak by som sa tiež vyhovorila na materiál, že jej nesedí a mokvali jej ušká.. a kúpila podľa seba, hoci aj žlté zlato ak sa ti páči. Alebo by sa jedna nedopatrením stratila 😁
@zzuunnaa och to vybrala riadnu nálož a keby si skusila ešte raz nejak to odkomunikovať, že chceš decentný kameň.
Dala by som to dieťaťu tak na dva dni, potom by sa jedna záhadne stratila...
@zzuunnaa tie hviezdy vyzerajú hrozne, ako keby tam bolo nejaké oko...
Hľadala som ti diplomatickú výhovorku. No toto je taka hrôza, že by som ich odmietla či sa nahnevá alebo nie. Čakala som všeličo, že možno ozaj týždeň-dva a povedať, že nesedia, no toto by som jej nedala ani vyskúšať 😦
@zzuunnaa riadna cigošina...som rada že mám chalanov 😃
Nemá doklad o kúpe? Nedajú sa vymeniť?
Odloz ich na neskôr. Možno raz tvoja malá bude fičat na gotickom rocku. 🤣🤣😁😁 Ešte sa ti poďakuje,akú parádu si jej odložila.
@zzuunnaa Ježiš Mária 🙈 otrasnejsie náušnice som asi nevidela... To je od svagriny akože pomsta? 🙊😂😂😂
@zzuunnaa úplne ma vykotilo. To sú typ “evil eye = zlé/diablove oko”
A cena asi nebola ako pri zlatých, hmm,… aliexpresové??
Pozri si názov, tiež “evil eye”
Ja som.si najprv myslela, že sú to oči 🤣

@tykat môžem skúsiť ešte to s tými hrotmi ale čo mi posielala ešte nejaké tak tiež nič moc ale aspoň taký standar že oválne so zirkonmi a v strede farebný kamienok..