Švagriná kúpila detské náušnice úplne mimo môjho vkusu
Baby, taká vec sa mi stala, že dcérka bude mat krst a v muzovej rodine je zvykom, že krstná mama kupuje bábätku nausnice (dievčatku samozrejme 😀). Krstná mama je mužova sestra, bavili sme sa, že aké nausnice chcem, chcela som zlate, s detským zapinanim, niečo jednoduché s kamienkom. Poslala som jej aj pár obrázkov aby videla.. No a švagriná kupila nausnice ale absolútne mimo môj vkus 😔 Chcela som jednoduché, napr srdiečko či kvietocek s jedným kamienkom a ona vybrala hviezdičku, celu orámovanu kamienkami, v strede ružová hviezda a na nej biela koralka a v nej čierna (vyzerá to ako take oko na ružovej hviezde😀).. A ešte k tomu majú aj take to klasické zapínanie… plus neviem kde to kupila ale dôveryhodne to nevyzera 😀 Nechcem byt za nevďačnu, obe mame rozdielny vkus (ona so svokrou sú trblietka sem, trblietka tam), už som jej aj napísala že to nie je môj vkus, že či nepozrie inde atd ale nejak nepochopila… Tie nausnicky malej pravdepodobne nedám..Čo robiť? Ako jej to taktne ešte povedať? Netuším či sa vôbec dajú ešte vrátiť.. Bude drzé keď aj tak kúpim malej ake sa mne páčia a tieto budú v krabičke? 🙈
Povedz pravdu alebo ju oklam ze jej nesadli.hnisaju jej usi a museli ste zmenit za ine.
Ze jej ich rada vratis nech si odlozi pre vlastne
Pani v zlatníctve musela skákať od radosti že sa ich konečne zbavila 😆😆
@zzuunnaa
Ako bezne a v akych blbostiach su ludia zvyknutí klamat, ze?
@zzuunnaa dar prijmi, podakuj a dcérke kup náušnicky, ake sa páčia tebe.
Ja ti poradím. Dnes čo najskôr objednaj z netu tie Cutie srdiecka. A vypusti nechapavu svagrinu z mysli....
Ja by som narovinu povedala že sa mi nepacia a nedam ich dcere lebo su cirkusantske a ostre a maju zle zapinanie a diablovo oko. A keďže teda už ONA nie je ochotnaist do zlatnictva urobit vymenu tak si uz objednala ty aby na krst dcera nejake mala.
Otoc to ze ONA nechcela vymenit a tak si musela kupit ty. Keby niekto ohovaral stacu mu poslat fotku hviezdneho oka.
PS: mame Cutie kvietka 😀 ja som si vybrala muž zaplatil
To sú také otrasne náušnice...ale darovanemu konovi na zuby nepozeraj....slušne poďakovať a kúpiť nove podľa vlastného vkusu...ty si matka ty rozhodneš co bude mala nosiť...a keď chceš dobre a sa snažíš vyhovieť aj tak budeš v manželovej rodine furt furt vždy ty ta zla..../reality/
A aby dobre bolo...povedz jeeeeej a doplň že aj ty si jedne kúpila lebo si neodolala a bude mať mala na VYMENU...držím palce nech sa svagrina neurazi
@zzuunnaa ja by som v tomto taktna uz asi nebola. Vysvetlila by som jej ze dieta bude krstene v kostole,odovzdane Bohu a nebude mat na sebe devil eye,nech sa nehneva ale ci nebude taka dobra a nevymeni ich.
@daniela595 ani podľa mňa prorokovo oko do kostola neparti
😳 tak hocičo s takýmto symbolom by letelo rovno do koša. Z kresťanského hľadiska by som nedovolila, aby moje deti takýto symbol nosili. Nikdy! Úplne proti viere.
To ti ani v záložni nevezmú 😂😂😂 prepáč, strašné sú fakt
@zzuunnaa Tak ona rázne odmietla ich vymeniť, TY rázne odmietni ich nosiť, prídu otázky, prečo ich nenosí, no pravdu, lebo sa mi nepáčia, sú nepraktické, nevhodné, prosila som o výmenu, odmietla, tak bohužial, musia strašiť v šufli (načo klamať)..jej by bolo blbé sa tam vrátiť kvôli zlatníkovi, lebo divne pozeral, ale nevadí jej, či ty budeš divne pozerať, viac jej záleží na cudzom ako na rodine 😌 smutné
tie satanove oci ( baby to uz prehanate ale smejem sa) jej urcite daj na krst. Pofotit a raz sa na forkach velmi dobre zasmejete ;) ako vravis, kupovala v dobrej viere a dalsich scenarov co s nimi uz mas dost ;)
Asi by mi bolo riadne blbo ale povedala by som jej pravdu že sa mi nepačia nech sa nehneva. Že mate uplne iny vkus. Opytala by som sa či sa daju vymenit vratit.
Baby prečo by mala hrať hru a akože pre pokoj dávať na krst tie ohavné naušnice?Však ked sa zamyslíte,to má zbytočne pchať do ušiek a potom znova menoť?to nieje len tak.Ešte sa jej niečo môže stať chuderke s uškami.Nedávaj jej ich a stoj na svojom.To to nemôže ani existovať niečo tak ohavné,to muselo byť na objednávku 🙈.Keby boli len cele kamienkové ale to to?😏Netráp hlavne malú.
Chyba bola už na začiatku že ste si nedali jasne pravidla - ty vyberáš, ona platí - do dohodnutého limitu.
Ja som asi rodený pesimista ale už keď som bola tehotná som prízvukovala našej budúcej krstnej že nausnicky pre dcérku si vyberám sama :D a to si myslím že naša krstna ma dobrý vkus no predsa, dá sa čakať že na 99% sa nebudú páčiť ak vyberie ona :D
A funny story následne. Tak krstna by bola poriesena :D , ale pradedecek si neodpustil a podaroval nám na Vianoce nausnicky po prababicke:D proste ci chcem či nie, toe náušnice z úcty musí mat a taktiež mi nejdú po chuti :(
@zzuunnaa tie sú katastrofálne... Keby boli celé okamienkovane, tak by boli pekne, ale ten kto toto vytvoril musel na niečom ficat, pri prvej ma ani nenapadlo, ze náušnice kupuje krstný, ale vybral pekne s takým lístkom a 1 kamienok tam bol a pri najmenšej sa ma krstná pýtala, ze aké by sa mi páčili a mne sa veľmi páčili, také ako ma jej dcérka, no presne také nezohnal, ale sú veeelmi podobne
@jovan236 Presne, ja keď si spomeniem aké je to náročné prvý mesiac mať náušničky a vôbec si neviem predstaviť pchať na uši niečo čo nechcem pre pokoj v rodine a potom to dávať dole a dávať druhé, tá dierka v uchu nie je ešte taká vyhojená aby sa dieťaťu toto len tak robilo.
Ja osobne by som povedala že sú nevkusné a nikomu v rodine sa určite by som neklamala, načo. Ona nemá problém Ti niečo nanucovať.

Uf,to su naozaj naotrasnejsie nausnice ake som kedy videla🙈Ale ja neodporucam ani Danfil.Su krasne.Ja som mala pre baby take kvietky s kamienkom vo vnutri a pri normalnom noseni sa uplne poohybali tie lupienky,ze sa uz nedalo identifikovat co to je.A stale sa rozopinali, 3 zo 4 sme stratili.
Ja by som sa na to uz vykaslala,dar prijala,niekde ho odlozila a kupila vlastne.