Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň
Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli
Ja som sa uz v tomto stratila-povodne to (podla prispevkov autorky) vyzeralo, ze oni prerobili cely dom. Teraz uz iba polovicu a este jej vadi, ze do druhej polovice pride dcera majitelov? Nuz, mila autorka, sedkaj doma a staraj sa o deti a ked prileti svagrina, tak radsej suchaj nohami a bud tisko😉
@vlcik1 Ty si jak nechapva. Autorka pisala, ze druhu polovicu domu ma svagrina. A pokial neni pravne urobene tak, ze je rozdeleny na dve bytove jednotky, tak svagrina si kludne moze prist aj k nej na poschodie. Lebo svagrina ma polku domu. A kricat a vrieskat kde chce. Co na tom nerozumies? Byva v cudzom, tak si vrieskat moze a hovorit komu chce, ze rodi ako jablon
@vlcik1 pretože sa s deťmi rozťahuje v cudzom, nenadobudli svoj majetok, s deťmi prišli k svokrovcom. Najskôr byt/dom, potom kopa detí.
@vlcik1 Vies co, neviem ci som lepsia, ci horsia. Vo vseobecnosti sa nerada porovnavam.
Avsak, ja mozem mat aj 7 deti, nakolko na to, aby malo mojich 7 deti komfort, nepotrebujem dom mojich rodicov, aj ked ho teraz uz nukaju. Staviam vlastny. A predstav si, ze hoci som nizsie pisala, ako somnou rodicia vydrbali, a som na kvazi pozicii tej svagrinej, som pripravena prist mojich rodicov doopatrovat a postarat sa tak, aby bolo dobre. Pripadne si ich zobrat k sebe. A tiez by som mohla povedat, ze dali vsetko mojej segre, nech sa stara ona. No neurobim to, lebo rodicov lubim. A ich majetky budem riesit a delit, ked tu uz nebudu. Dovtedy nemam zaujem ani o piaď z ich majetku.
@vlcik1 Vsak teraz - dnes pisala autorka, ze druha polovica domu je svagrinej a ona nechce, aby ju autorka s muzom vyplatili. Takze chce cely dom. A autorka pisala, ze ona nebude chodit k lekarom so svokrou. Nech pride odviest svokru k doktorovi svagrina. Lebo svagrina ma polku domu. A este raz opakujem. Ak dom nema v katastri dve bytove jednotky, polovicu vlastni svagrina a polovicu jej muz, svagrina si moze po autorke vrieskat kolko chce.
@ha_space jedine stastie, ze neprepisali na tychto cely dom, dnes by uz svokrovci z "velkej vdaky" niekde hladali podnajom.
A uz mi dajte pokoj vsetky!!! Akoby nikto na celom Slovensku nikdy nezil na vlastnom poschodi vo veeeelkom dome zo svokrovcami. Druhy surodenec sa vzdy vyplati. Moja svagrina ani za boha vyplatit nechce. Jej ide o to, aby ja som tu v dome nemala nic, to je cele. Robi vsetko preto. A ako som uz pisala, druha polovica domu je jej. Tak preco by som ja do druheho poschodia mala kupovat umyvacky a riesila tam kazdy problem???? Ja som asi hlupa, ale fakt neviem preco. Z lasky ku svagrinej? A doma si budem kolko ja chcem. To je vec moja a mojho muza!!!! Polovicu domu svagrina nechcela dlhu dobu, vraj koli tomu, ze majetky sa zivota neprepisuju. Potom suhlasila, pretoze ma nenavidi. A teraz ked ma polovicu, chodi ziapat kedy chce.
@vlcik1 Svokrovci asi opateru nepotrebuju, lebo svokra este chodi aj na brigady a keby aj potrebovali, tak nevesticka nie je ochotna sa postarat.

@vlcik1 Dom zjavne nestavali, lebo na to nemali. Byt bol len od muza autorky. Autorka ma velke hovno. A o svokrovcov sa autorka nebude starat, sama to pisala. Dovod je taky, ze im nedali cely dom - dali im len polovicu. Autorka je nasrata, ze nedostala cely, tak ona nebude chodit po doktoroch ani zapajat mycku. Ona nebude vdacna, ze ma kde zadarmo byvat. Ona je nasrata, ze nedostali cely dom. Teda jej muz.