Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň
Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli
Ejha,riadne sa rozrástla diskusia.Vie mi prosím niekto priblížiť aktuálny skutkový stav? 😁 Nemám priestor to čítať celé,ale dosť ma to zaujalo.. kto je vlastníkom domu? Polku viem,že patrí autorkinmu mužovi,a čo zvyšok?
Autorka, svagrina vyplatit nechce, lebo jej je jasne, ze sa neviete postarat ani sami o seba, nie to este o rodicov keby v starobe lahli a potrebovali by opateru. Nebola si schopna svokru ani odviest k lekarovi.
Autorka: Dúfam, že švagriná ani nikdy s vyplatením nebude súhlasiť. Poriadne si tu klamala a zavádzala. A o akom vlastnom poschodí píšeš? 🤭
@vlcik1 Vadi jej to, ze svokra si nasla brigadu. Podla nej koli nam si nasla brigadu. Tam si zlomila ruku. Ziape po nas, ze ja nepracujem a dochodci sa mrzacia na brigadach. To neni pravda, svokra sama chcela ist. Vadi jej, ze svokrovcom musi kupovat ona. Ale ona na to peniaze ma. Vadi jej, ze sme nemali cas zapajat umyvacku. Vadi je, ze tu zijeme zadarmo a neprispievame svokrovcom. Chce, aby sme svokrovcom prispievali. Vadilo jej, ze prva polovica domu mala byt darovana nam obom - mne a muzovi. Ked som sa spomenula ja, skoro ju slak trafil.
To je neuveritelne aka uboziacka sa z teba vyklula. Celkom by ma zaujimalo kolko m2 je za 1 porodene dieta. Normalne hnus.
A uprimne lutujem celu tvoju rodinu aj tvojho trpaka muza 🤦♀️
@oblecenie99
@vlcik1 Polovicu domu vlastní autorkin muž, darovali mu to rodičia, lebo to bola podmienka, aby investovali peniaze do rekonštrukcie. Svokrovci chceli byť spravodliví a hneď vtedy darovať druhú polovicu dcére. Tej sa ale nepáčilo, že by mali za života darovať celý svoj majetok a odmietla to. Tak zostali vlastníkmi druhej polovice domu rodičia.vs tým, že časom to bude patriť dcére.
Moja intuícia ma opäť nesklamala...na strane 4 jediný môj príspevok vystihol presne to ako sa nakoniec všetko rozuzlilo 😉
Veľmi dobre poznám takéto typy ľudí ako je autorka... žiaľ 😔
@eeffka Muža netreba ľutovať, dobrovoľne si ju uviazal na krk, ale chudáci svokrovci musia toto čudo trpieť v chalupe a ešte si to robí aj nároky na majetky.
@vlcik1 Pokiaľ ich švagriná vyplatí, už nikam nepôjdu, bude tam rodiť donekonečna, donúti muža, aby jej prepísal polku domu, švagrinú už k rodičom nepustí a tí chudáci bohvie kde skončia. Veď sa jasne vyjadrila v príspevkoch.
@vlcik1 Jabloň chce vyplatiť švagrinú a zhabať celý dom. A potom bude situácia taká, ako som napísala vyššie.
Autorka, 26 stran som sa ta snazila aspon pochopit. Ale ty si pochopenie ani lutost nezasluzis. Svokrovci vam darovali byvanie a vy im neviete s nicim pomoct. Este aj ked treba so svokrou k lekarovi, musi svagrina sadnut na lietadlo?! Wtf? Ako sorry, si prizivnicka. Nic ta neospravedlňuje a tvoje komentare ta len dorazaju.

A dnes si sa konečne ukázala aká si. 🤷🏽♀️ Nebyť svagrinej chudáci svokrovci už sú vysťahovaní dakde v domove.