icon

Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň

21. mar 2022

Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli

akje
26. mar 2022

@vlcik1 nj. Ked ja asi stale dufam, ze sa bude dat diskutovat bez urazok. Ale tak uz som vraj aj sliepka 🙂 kotkodak :p

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Neda. Niekedy sa proste jednoducho neda byvat zdarma v cudzom 🙂 Amen.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Kiezby, kiezby sa tak starala 🙂 Altanok nevyriesi, umyvacku nezapoji, k lekarovi neodvezie a ssvagrina sa nechce vyplatit 🙂 Hlavne, ze si zije zdarma 🙂 Proste psycho 🙂 A pod, bojuj dalej 🙂 Este by ma zaujmal dalasi argument, za co vlastnit majetky 🙂 Niesom v obraze, tak ma vzdelavas 🙂 Lepsie jak skumat zdrojovy kod linuxoveho jadra 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Aj samomluvou trpim 🙂 Stale cakam, kedy mi uz konecne oznamis preco by mala teda vlastnit cudzie majetky a nic 🙂

akje
26. mar 2022

@vlcik1 hej, vobec tomu nerozumiem. 🤷🏼‍♀️

ha_space
26. mar 2022

@akje Tak to mi je jasne od zaciatku 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Ale houby unikat 🙂 Zla zena, ktora chce, aby rodiaca zena platila najom, ked byva v cudzom 🙂 Ved toto svet ani cely MK nevidel, ze? 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Mna rozdrapi len vtedy ked ani prstom nepohne a ja sa budem musiet trepat domov vsetko resiet 🙂 Lebo pani zije zdarma. A mna neroztrhne 🙂 Ja vyletim a najmy sa platia hned :D Co ma mna rozthovat? Joooj, ja ked chcem aj vyhodim. Napriklad na ulicu :D

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Kontaktuj Interpol 🙂 Chod do toho a opis to, ze preco 🙂

domak2
27. mar 2022

@ha_space ja uz cez 30 strán nechápem čo TY máš so svagrinou v dome tvojich RODIČOV, to isté svagrina z témy s autorkou. Sú rodicia nesvojpravni alebo menej spôsobili? Ved oni dovolili sa tam deťom nasťahovať, do ICH majetku, mohli im povedat NIE. Keby sa zajtra rodicia pridali k dakej sekte a pripísali dom na ňu a šli bývať na sektársku farmu, jedine z čoho by si sa tešila, že svagrina je na ulici 😳

letfenixa
27. mar 2022

@domak2 za mňa zakladatelka témy prekročila hranicu, keď jej vadí, že dcéra svokrovcov navštevuje rodičov a najradšej by jej dala po papuli. Áno, očividne v tom ich velkom dome majú veľký problém s komunikáciou.

drahomirrra
27. mar 2022

@vlcik1 Ja neviem Vlcik, ale my sme ti vsetky tvoje protiargumenty vysvetlili a ty si stale ides svoje, ako pokazeny mlyncek. Ja neviem, co ti nie je na tejto teme jasne? Vysvetlime.

aurora33
27. mar 2022

@drahomirrra vlcik sa očividne zasekol

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
mircalla
27. mar 2022

@akje Pracovala a chysta sa do prace? Niekde to spomenula....?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
aurora33
27. mar 2022

@vlcik1 áno preto si tu včera vypisovala celý deň 😄

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
aurora33
27. mar 2022

@vlcik1 myslela som to že si sa zasekla, že točis stále o tom istom. Nepochopila si ma.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
akje
27. mar 2022

@mircalla jj, v poslednych prispevkoch. Pisala, ze pol roka pracovala kym otehotnela. A po tretom sup, ide pracovat opat.