icon

Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň

21. mar 2022

Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli

tanapeta
27. mar 2022

@eeffka a ešte sa tu niektoré budú diviť, že prečo rodí ako jabloň. Spoznala chlapa s bytom a odvtedy nič iné nerobí len detí rodí

ha_space
27. mar 2022

@lolitka25 Vidim to rovnako.

drahomirrra
27. mar 2022

Autorka, halo! Preco by malo niektore decko chciet dom? Preco uz teraz? Ved ho nechajte majitelom, ergo rodicom a po ich smrti sa uz aj on pobite a potrhajte. Ved svagrinej a tvojmu muzovi neutecie, kazd zdedi rovnu polovicu. A potom nech sa sklbu o predaj a peniaze. Ja byt rodicmi, ten dom predam, idem do 2ibytu a vsetky peniaze rozdrbem. A nech vas tam vsetkych aj trafi od jedu.
Pred 6 rokmi si sa spoznala s muzom, a si 5ty rok na rodicovskych. 😁😁😁😁 Tak tym si nam, kamoska, povedala vsetko. 😎

andreafa
27. mar 2022

Ty si strasna, ale ozaj strasna 《|》

lolitka25
27. mar 2022

Autorky este radim pytaj od svokrovcov peniaze za to ze ti mohli strazit a hrat sa s detmi🤣🤣🤣 a od svagrinej za psychicku ujmu ktoru ti sposobuje tym,ze nechce pochovat rodicov zaziva a urobit z nich bezdomovcov…

dskjhfdlkdjhl
27. mar 2022

No, zeny, len sa modlime, aby nam raz nase deti taketo nieco nepriviedli domov.

sasa1310
27. mar 2022

autorka. Odporúčam ti, sa zbaliť, a odísť bývať do takej nehnuteľnosti, na ktorú si si sama zarobila alebo ktorú si sama zdedila. Manželov byt je chvalabohu iba manželov. 1/2 rodičovského domu tiež je chvalabohu iba jeho. Už len to osvietenie mu bude stačiť, a budeš vybavená do konca života. Tak ako sa ku jeho rodine chováš, tak aj dopadneš.

drahomirrra
27. mar 2022

@lolitka25 No a, sak v Amerike by aj za to vysudila peniaze. 😀 Tam vysudis od Redbullu za to, ze ti nedal kridla.

zuzanockamt
27. mar 2022

@sasa1310 Len či toho muža aj osvieti, čo si to na krk uviazal. To aj rozvod by bola pohroma. Tá by brala, ako po nebohom všetko, aj ti na čo nárok nemá.

lolitka25
27. mar 2022

@drahomirrra 🤣🤣🤣

nikyball
27. mar 2022

🤣🤣🤣halo tak ty sa k niekomu nasackujes a keď máš odísť on ťa má vyplácať?
Aj svojich nájomníkov vyplatis, keď pôjdu z vášho bytu 🤣
Teraz už tu švagrinú chápem uplne

lolitka25
27. mar 2022

@nikyball no vsak jasne ze ich vyplati, ved udrziavali teplo rodinneho krbu. Mozno i jednu stenu prerobili.

drahomirrra
Autor odpoveď zmazal
lolitka25
27. mar 2022

@ha_space mozno preto je pan manzel na tyzdnovkach…zit s touto tak sa obesim

nikyball
27. mar 2022

@lolitka25 len či si nájde čas popri deťoch 🤣

ha_space
27. mar 2022

@zuzanockamt Po rozvode by zas trpeli deti. To by chcelo nechat deti u jej muza a svokrovcov. Mozno sa jej muz aj chce rozviest, velmi ho autorka nespomina. Koli detom autorku mozno trpi jej muz a cela rodina. Len nechapem ako sa jej podarilo znova otehotniet.

sasa1310
27. mar 2022

@lolitka25 a babka preto na brigáde

drahomirrra
27. mar 2022

@ha_space Nemyslim si, ze muz by nedrzal s autorkou. To uz su privelke polemiky bez zakladu. To sem netreba tahat.
Skor by ma ako jej muza mrzelo, ako hrozne sa sprava k rodicom a sestre. Aj ked to mozno neda navonok najavo, predsa to cloveka trapit musi.

zuzanockamt
27. mar 2022

@ha_space Ja sa zase čudujem, že za taký krátky čas súhlasil s takou kopou detí, aj ona-mladá žena a už tri deti, hrozné podľa mňa. Žiadny spoločný čas vo dvojici, cestovanie, výlety. Nepochopím toto nikdy.

ha_space
27. mar 2022

@drahomirrra Tak to nevieme. Ale v tej rodine muz autorky toho vela asi neriesi, ked je na tyzdnovkach.

janewithane
27. mar 2022

To je rozkošné, keď ste chceli prerábať tak sa ti nepáčilo, že by to malo byt svokrovcov, darovali mužovi polku a zrazu si zmyslis, že chceš dar vrátiť a vyplatiť za prerabku? Takto to fakt nefunguje... ale súhlasím, že je najvyšší čas odísť

drahomirrra
27. mar 2022

@zuzanockamt Zuzka, ty si fakt myslis, ze toho typka sa niekto pytal na nazor, ci chce tolko deti? 😁

ha_space
27. mar 2022

@drahomirrra Urcite bude chciet aj stvrte, ked sa podari ziskat peniaze za darovanu polovicu domu.

lienka.7
27. mar 2022

@dskjhfdlkdjhl ja mam 2 baby, snáď niekde nenatrafia na takýchto "jablonakov", ktorí budu chcieť vyplatiť este aj z daru 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

drahomirrra
27. mar 2022

@ha_space Presne to som pisala niekde na zaciatku temy, spominala sa tam Orava. Ja by som dala krk na to, ze tato rodina je z Oravy, tam je to uplny standard, muz kadetade po tyzdnovkach a zena doma a babo za babom… Ved milujte sa a mnozte sa v kostole pan farar povedali….
Milujem Oravu, to aby sa ktosi nezdul zas.

zuzanockamt
27. mar 2022

@drahomirrra Ja už neviem, čo si o tejto manželskej dvojici myslieť 🤷

zuzanockamt
27. mar 2022

@drahomirrra ešte to môžu byť aj Kysuce 🤭

ha_space
27. mar 2022

@drahomirrra Ja by som to tiez tipovala na Oravu. A Oravu mam tiez rada, narodila som sa tam. Skoda, ze autorka uz neodpise. Ona reaguje len na vlcika1, ta s nou vo vsetkom suhlasi.

drahomirrra
27. mar 2022

@ha_space Ja som uz trochu autorku lutovala, ako jej baby nakladaju. Ale po jej poslednych prispevkoch mi je strasne trapne. Aj za nu. Ma 28, takze ma vysoku skolu. Take zeny by mali mat ine ambicie nez tie, ktore ma autorka. Inak nemali tahat zo statu peniaze na skolne na studiu, ked neplanovali nikdy pracovat, aj ked to je ina tema. A to hovorim ako zena, ktora deti ma a miluje ich. Ale nerodi ich rad radom, lebo sa jej nechce do roboty.

lienka.7
27. mar 2022

Len jedno. Ty v živote veľmi, ale veľmi zle dopadnes dievca. Nedas nam kontakt na tvoju švagrinu? Strasne rada by som vedela jej nazor na teba. Dakujem