Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň
Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli
@lienka.7 tiez mam dve baby, ale aj tak sa zacinam bat, ze raz budem musiet usmernit nejakeho zatka😝
@drahomirrra Ma 28, 5 rokov na materskej + tehotenstvo, este pol roka pracovala. To by skolu musela dokoncit, ked jej bolo 22 a pol. Ale bakalara asi ma. Alebo je sikovna a stihla to omnoho skor. :D Tazko povedat. Suhlasim, 5 rokov poskytuje stat zdarma VS a v niektorych pripadoch zbytocne.
@ha_space autorka a vlcik je možno tá istá osoba 😂
Inak autorka prečítala som si celú diskusiu a ja len dúfam že mi toto raz syn nedonesie domov lebo by ma asi j.blo..mohla by si sa nad sebou zamyslieť všetky baby to vidia reálne len ty si stále myslíš že máš pravdu a ideš si svoje
@vlcik1 Netahaj ma za slovicka, dobre vies, ako to bolo myslene. Nie, nemozu ich vykopnut, patri im polovica domu. A civilizovani ludia sa snad vedia normalne dohodnut. Nie?
@vlcik1 Vlcik, ja vobec nie som vztahovacna. Ale nemam rada, ked sa v debate motame, motame a nic z toho. 🙂 Ja na MK relaxujem a vcelku rada sa zapajam do takychto tem, clovek si rozsiri obzory, malokedy nieco beriem osobne. Neboj 😉
Autorka pisala, ze sa stahovali ked cakala druhe babo. A teraz caka tretie, je v 6 mesiaci. Takze zo dva roky tam urcite byvaju. Nakolko je na RD 5 rokov, a keby s prvym bola plne tri roky, tak druhe musi mat najmenej dva.

@sisaka tak to je naozaj hrozné, aby rodič takto vybral obľúbené dieťa a druhému nič nedal. Už len ten samotný akt by mi veľmi ublížil :( dúfam, že takéto veci ja riešiť s bratom nikdy nebudem