Švagrina pozvala môjho muža na stužkovú jej syna. Je to normálne?
Mala za muža brata môjho muža, ale pred 7 rokmi sa rozviedla. A on zomrel. teraz volala môjmu mužovi že nema partnera na stužkovu či by išiel s ňou. A on jej povedal že jasne. podotykam že bola do neho kedysi zamilovana. A ja teraz neviem ako mam reagovať lebo pre môjho M je to vraj normalne a nemam dôvod žiarliť. Tak ja teraz neviem čo si mam myslieť. Ale mne to je cele trapne a dosť ma to sklamalo že sa takto zachoval. tak sem píšem aky mate nazor. Či to len prehaňam a je to normalne alebo je to cele zle. Ďakujem
A nenapadlo vas, ze ta matka mozno len chcela aby aj jej syn mal na tejto velkej udalosti v zivote mladeho cloveka okrem matky aj niekoho z otcovej strany a kto by ho tam mohol lepsie zastupit, ako jeho vlastny brat? Preboha ide tu o jeho krv, velku etapu v zivote a vy mate tak malo sebavedomia, ze hned ziarlite, vymyslate scenare....ach jaj.....
Mne by to ronako vadilo ako tebe, myslim ze v jej okoli urcite nie je iba jeden jediny chlap a to ten tvoj.Chlapi su jednoducho chlapi bez rozmyslania a brania ohladu na toho druheho zo seba vytresknu hocico.To len my musime mysliet na vsetko 😒
ja som mala na mojej stužkovej tiež strýka, som mu za to vďačná. na stužkovej ide hlavne o toho maturanta, nie o rodičov. možno aj synovec chcel len mať na svojej stužkovej aj strýka keďže otca už nemá.
ak to exšvagriná myslela vo všej počestnosti, mala sa najskôr spýtať teba či by ti nevadilo ak by pozvala tvojho muža na stužkovú. to v prvom rade. a v druhom rade....ja by som nedovolila aj tak. 😀
..divné..nehodí sa to.. mne by sa to nepáčilo...najmä ked vieme, že bola do neho zamilovaná... a voči tebe jej to nie je trápne?
Moja sesternica z otcovej strany je rozvedena a na stuzkovej bol s nimi moj ujo, manzel mamkinej sestry. Vzdy sme boli rodina a kedze ujo ma u sesterkinho syna velky respekt a sam ho poprosil, aby na stuzkovu prisiel. U nas to nebolo nic cudne. Potvrdilo to fakt, ze ak treba stojime pri sebe.
Moj brat je mrtvy uz nejaky ten rok a na neterkinej stuzkovej bola aj moja segra a svagor a bratova zena. Ale takto ich pozvala neterka a svagrina.
Urobte tak, aby ste boli spokojni.
no na tvojom mieste si pis ze by som sla aj ja... sorry vsak vy ste par on neni slobodny !!!!!
Nieje na tom nic zle
Pokiaľ svojmu manželovi plne dôveruješ, ja na tom nevidím nič zlé.
..ako a načo má syna??..nech si trsne s ňou,je to jeho mama..
Je to divné...ani ja som nemala otca a bol s mojou mamkou jej brat...nie švagor...aj ja si myslím,že je to nevhodné ja by som bola taktiež proti... a ked už tak sa mala spýtať najprv teba či ti to nebude vadiť.
tazko sa posudzuje dana situacia, ak nevieme detaily. Myslim, ze vela zien, ktore tu napisali, ze je to normalne, by prehodnotili svoj nazor, ak svagrina ako pises , bola do neho kedysi zamilovana, jej povaha je koketa ( resp nie je konzervativna a zena silnych zasad ) vyzera velmi dobre, upravena a vlastne ' na love' . Take zeny sa o seba staraju viac a najdu si na seba viac casu ako tie nezadane. Takze pokial ma 150 kil, nepatri k tym, co su upravene nejako velmi, nema vkus a je to zena, ktora nema ani povahovo cim zaujat - nemas sa coho bat. V opacnom pripade - prilezitost robi zlodeja. Tvoj manzel sa nijako neprevinil, muzi to vnimaju inak, ale Mm by nesiel, poslal by mna ako nahradu 😀 alebo by sa vyhovoril, ze nemoze. nema rad take tahy, co sa ' nehodia' . Pokial by to bol stryko pokrvny , v tom zmysle, ze je to brat dotycnej, tak je to naozaj ine, ale ak je to jeho neboheho brata zena, tak je to ine - rodina , nerodina. Tam tie moralne bariery automaticky v hlave cloveka padaju. A ona nevie, co sa patri, nemala ta z toho vynechat. Takze to vnimas velmi dobre a neprehanas.
Ja si myslim ze je to ok pokial su rodinne vztahy ok a nieje tam naznak niecoho je to najblizsi pribuzny ja som sla so svagrom na svadbu sestra ochorela sla som ja a zato ma hned nemusel obtazovat a neviem co to uz ty musis vediet aka je situacia ci sa k vam stava ako k rodine je svama cadto ci ste celok ak ano tak je to ok ak nie a vidite sa raz za cas tak potom je to na uvazenie ale ak svojmu partnerovi veris nieje co riesit kludne moze ist a ked ta bude chciet podvadzat a nieco si zacat zacne hocikde a hocikedy vy sa musite poznat a vy musite vediet ako to je tu z jednej vetnej otazky sa tazko usudzuje ci ano alebo nie
No myslim, ze sa mal spytat najprv teba, ale inak to vobec nie je cudne, je to jeho stryko a chalanisko bude iste rad , ked tam bude mat rodinu. Odpovede typu nech tam ide s kolegom su fakt cudne, cudzieho chlapa brat na synovu stuzkovu?? To je normalnejsie ako vlastneho stryka??? A predsa vztah je o dovere a ver mi, ze ked ta bude chciet podviest ci na stuzkovu pojde, alebo nie je uplne jedno. Cim vacsmi chlapa strazis, tym skor nieco vyvedie. Ale povedala by som mu, ze sa ta mal najprv spytat...A ist tam v trojici mi pride az grotesne...sorry...
pozvala ho na stužkovú,nie na swingers.porieš si žiarlivosť,lebo ťa zožere.
sto ludi,sto chuti,urob tak ako citiš,ja svoho by som určite nepustila,švagrina nech ide z kym chce. 🙂
V tejto konstalacii v akej si to opisala mi je to cele divne. Moze sa stat vselico, vela dospelych odchadza zo stuzkovej skoro. Mozu sa pripit a skonci to vieme ako... Mozu aj nemusia. Ale tak ak bola doneho zamilovana a asi nie kratku dobu tak, ja osobne by som sa ozvala. A reci typu ze je to rodina tak koho mala zavolat ako komentovala nejaka pani nazaciatku su v tomto pripade uplne bezpredmetne. Bolo by to v medziach normy ak by do neho nebola zamilovana.
Mne osobne to nepripada normalne. Tot moj nazor.
Ps: a Tvoj ma zel je jediny chlap v rodine? Preco prave neho? Budem hadat- s nim si najlepsie rozumie.
pre niekoho mozno normalne, pre niekoho čudné, vzhladom na to ze pises ze kedysi k nemu nieco citila (predpokladam ze si myslis ze este citi....) ale toto treba mat aj s tvojim muzom vydiskutovane. asi by som sa s nim dohodla ze okej, moze tam ist, v ramci zastupenia otca svojho synovca,ale nebude tam dlho. neviem ci to este tak je, ale co si pamatam tak po polnoci uz zacinala taka "neformalna" zabava, kedy pomaly uz aj profesori sa chystali na odchod (cca o tej 1.hod uz tam nebol ani jeden), aj niektori rodicia toho mali dost, takze si myslim ze po tej polnoci moze ist domov a ty aspon budes mat klud ze sa so svagrinou niekde "netúla" dlho do rána. tych cca 5 hodín co bude na stuzkovej nejak prezijes 🙂 ak by si mu to totiz zakazovala tak v rodine ostanes ty za tu zlu mrchu (co samozrejme nie si) ktora odopiera chlapcovi - synovcovi - peknu stuzkovu, chudiatko svagrinka nema s kym ist a bla bla - poznáme taketo keci co sa lubia sirit po rodine.... sama som to zazila
Rozhodne keby som bola ja na jej mieste v prvom rade by som sa opýtala teba, či by si mala niečo proti tomu a nevadilo by ti to...a až potom by som v prípade tvojho súhlasu povedala jemu. Ale mužovi by som rozhodne povedala, že sa ma aspoň mohol opýtať, či mi to nie je proti srsti hoci on hneď súhlasil zrejme bez toho, aby sa ťa bol nato vôbec opýtal...ale toť iba môj názor 😉
A aky ma vztah tvoj muz s jej synom? Vidaju sa casto, berie ho mlady ako chlapa - kamosa?
Ci teda je s tym mlady stotozneny, chce to vobec?
Lebo ked medzi nimi je len formalny ci temer ziadny vztah, je to zbytocne pozvanie.
Zena-matka ak je sama nepotrebuje nasilu partnera len aby akoze mala par, stuzkova vobec nie je tento typ akcie.
Je to den toho chlapca. Jeho nazory a vztahy k clenom rodiny sa tu akosi zabudli zmienit, pritom to je klucove.
podla mna je to len zamienka z jej strany. Na stuzkovych som uz videla miesto rodica sestru s frajerom, mamu so sestrou, babku ci dedka...je ten syn jedine dieta? Moze si vziat surodenca, ak nie je...
Mne by to vadilo...na druhej strane, ak by mojho manzela zavolala napr moja svagrina alebo sestra, nemala by som s tym najmensi problem, pretoze im verim, viem, ake maju vztahy so svojimi manzelmi...na druhej strane, ak by bola moja sestra slobodna, mala nejake city k manzelovi, tak by som to nepredychala...predsa len, tam sa pije, tancuje...ak by volal niekto mna, odmietla by som...
A ze ide o maturanta? Pre neho je najdolezitejsie, ze tam bude jeho mama, jeho spoluziaci, ze sa dobre zabavi...a tiez, vacsina mladych ma po odovzdani stuziek a po rodicovskom tanci svoj program a rodicom sa vobec nevenuju...takze Tvoj manzel by sa tym venoval cely vecer jej...
A manzelovi si povedala, preco Ti to vadi??? Co on na to?
ak by do neho nebola kedysi zamilovana,tak je to podla mna priam vhodne....matka je tam a z otcovej strany,pokial teda otec nejde hoc uz len formalne kvoli synovi,tak tam ujo,stryko by mal byt.ale kedze tam kedysi medzi nimi cosi bolo,ako pises,tak je to take no....mne by to vadilo,,ale fakt len kvoli tomu.inak je to normalne pozvat stryka a to ze to prijal ze naozaj slusne a mile od tvojho muza
ak má tvoj muž zo synovcom taký dobrý vzťah že chlapcovi záleží aby tam bol aj on nech ide....ale ak je to len o švagrinej že tam nechce byť sama tak nech si pozve niekoho slobodného.....
švagriná má syna, tradičný tanec ako poďakovanie rodičom bude tancovať s ňou, na to tam strýka nepotrebuje, ide zrejme skôr o partnera pre ňu, aby sa tam necítila sama. Keby mala dcéru a do tvojho manžela nebola nikdy zamilovaná, tak by som na tom nič nevidela. V tomto prípade to za veľmi vhodné nepovažujem. V každom prípade sa mala spýtať vás oboch.
moj nazor je, ze sa to absolutne nehodi, aby niekto takto volal na par zenateho muza, ktory ma svoju manzelku..
bože baby vy čo tu niektoré riešite vety typu "pustila - nepustila", "dovolila - nedovolila", ved je to dospelý muž ktorý by mal vedieť čo sa patrí a čo nie a podľa toho na danú situáciu reagovať, s manželkou sa môže poradiť a porozprávať čo si o tom celom myslí, ale nie že či mu to dovolí...to mi príde ozaj divné!!!
ja by som to vnimala z pohladu toho chalana, je to jeho stuzkova a ci jemu zalezi na tom, aby tam mama mala partnera alebo ci on vyslovene chce, aby siel jeho stryko, predsa len nema otca...

ja celkom chápem, že to mohla myslieť dobre, ale...
možno mala zvoliť inú cestu...rozhovor s vami obidvoma...jej návrh, vaše reakcie a výsledok...nech by bol akýkoľvek...ak by ste nesúhlasili, nik by sa nedozvedel a musela by násť iné riešenie, ak by ste súhlasili, ty by si vedela do čoho ide a že je to s tvojim "požehnaním" 🙂