Švagrina pozvala môjho muža na stužkovú jej syna. Je to normálne?
Mala za muža brata môjho muža, ale pred 7 rokmi sa rozviedla. A on zomrel. teraz volala môjmu mužovi že nema partnera na stužkovu či by išiel s ňou. A on jej povedal že jasne. podotykam že bola do neho kedysi zamilovana. A ja teraz neviem ako mam reagovať lebo pre môjho M je to vraj normalne a nemam dôvod žiarliť. Tak ja teraz neviem čo si mam myslieť. Ale mne to je cele trapne a dosť ma to sklamalo že sa takto zachoval. tak sem píšem aky mate nazor. Či to len prehaňam a je to normalne alebo je to cele zle. Ďakujem
Nepacilo by sa mi to,ale ako by sa dalo dospelemu chlapovi dovolit-nedovoli,pustit-nepustit.Skusila by som mu vysvetlit preco by tam nemal ist,ale zakazat mu to asi nemozes,ako? uviazes ho na retaz,ak bude chciet ist pojde....ale hovorim za seba,nepacilo by sa mi to! 😒
U nas v rodine sa stala podobna situacia, sestrymli za muzov bratv jeden zomrel a ta druha vzdy hovorila o tom druhom ze ineho by si nevedela predstavit okrem jej muza ako jeho brata, napokon po smtri jej muza prebrala sestre muza :-/
tiez mi to pride cudne aj moja svagrina nemala doma svojho muza tak isla sama a kedze uz tam nechcela byt tvoja svagrina sama tak aspon mohla pozvat vas oboch.Mne osobne by to bolo trapne pytat svojho zenateho svagra , aby isel so mnou
Myslím, že sa ťa mal najskôr manžel spýtať, či by ti to vadilo alebo nie. A tvoj manžel tak mal odpovedať aj švagrinej, že sa musí spýtať manželky. Neviem ako dlho bola švagriná bez muža, ale viem pochopiť, že synovia velmi nemusia partnerov svojich matiek. Možno má švagriná známosť, ale sama dobre vie, že jej syn by ho na stužkovej nechcel. Preto radšej pozvala strýka svojho dieťaťa, lebo asi sa majú radi, ved sú si strýko a synovec.
no ja by som na tom tiez nevidela nic zle... 🙂
ale clovek ak je ziarlivy tak ho zacnu napadat scenare vsemozneho rozmeru... hm co ked sa trosku pripiju a zacnu si "rozumiet" 🙂 - prehanam 🙂 to zalezi aky vztah maju teraz.., ak je vsetko ok..tak pohodka..ale pokial po nom ide tak to ok nieje... to zavisi od mnohych faktorov.. no za mna hovorim ze by som na tom naozaj nic zle nevidela.... mne dokonca na stuzkovej nebol ani jeden rodic, a to z toho dovodu ze sa rozviedli a mama povedala ze nepojde ked pojde tatko a zas tatko ze nepojde ked tam bude mama... tak sla mamina sestra a moj brasko 🙂 hmmm 🙂
co to je za formulaciu, ze "na stuzkovu jej syna" ? Snad je to synovec tvojho muza, tvoj muz mu je strykom. Kedze jeho vlastny otec nezije, preco by nesiel stryko synovcovi na stuzkovu? Vsetci tam budu mat oboch rodicov, proste viac menej kompletnu rodinu. Preco by stryko mladeho trochu nepodporil?
Ake mate vobec v rodine vztahy? Podla tonu tvojho prispevku mas od svagrinej riadny distanc. Rozvod bol z akeho dovodu? Lebo bola zalubena do tvojho muza? Alebo mali medzi sebou manzelia ine problemy, ktore tebe ale neprislucha nejako hodnotit? Fakt, ze brat tvojho muza zomrel neznamena, ze tvoj muz prestal byt jeho dietatu rodinou! Toto by si mala akceptovat bez vyhrad.No mozno by bolo dobre ak by ste boli pozvani komplet ako rodina. Vtedy predpokladam, ze by Ti to neprekazalo. Ake maju limity co sa poctu pozvanych hosti tyka?
No podla mna mala pozvat urcite vas obidvoch kedze ste manzelia a zijete spolu... o jedneho cloveka navyse to nie je na stuzkovej tragedia bezne chodia aj viaceri... vtedy by to bolo o.k.. a inak keby sa jednalo o neter tak to este pochopim kvoli tomu ze na stuzkovej sa volaju tancovat rodicia a k synovi ide mama takze syn mal s kym tancovat.... ine by bolo keby mala dceru a ta by si nemala do tanca koho zavolat tak by som este pochopila ze pozvala len jeho... podla mna to nie je uplne normalne ze pozvala len muza!!
Moj muz hovori, ze to normalne nie je......
ide o to nakolko mu veris, ak vies, ze sa mozes na svojho manzela spolahnut, tak preco nie. Trochu sa zamysli, koho by si asi pozvala ty na mieste tvojej svagrinej...
podľa mňa tu zavážil dosť fakt, že bola doňho kedysi zamilovaná
a to mení pohľad na vec
a ruku na srdce- v takejto situácii by žiarlila väčšina žien
škoda,že si nedala diskusiu, lebo nevieme viac - či sa rodinujete, či má so synovcom blízky vzťah,...
ono je pekné, že chce zastúpiť brata....ale aby ho nezastúpil aj v iných veciach 😅 😝 😉
ach preco by mala pozyvat oboch? vlastne chodte vy dvaja a ju nechajte doma ved naco tam bude.. ona tvojho muza nevola sexovat alebo na drink.. vola ho na stuzkovu slavnost.. mozno si to zela jej syn... pre to aby sa moje dieta necitilo samo by som spravila vsetko.. to ze tam nebude mat otca bez ohladu na to ze sa rozviedli bude im to luto obom aj jej a jej synovy.. a myslim ze tvoj muz bude hrdy na to ze tam moze byt so synom svojho brata... a ty by si bola piate kolo u voza..
ak je situacia ina a ona tvojho muza bali zvadza a neviem co tak prosim ale to ze ho pred 18-20 rokmi mala rada nemusi nic znamenat... ked v tom tvoj chalp nevidi nic divneho tak neviem..
koli tomu dietatu na prahu dospelosti by som sa obetovala aj so svojou ziarlivostou
ja by som nesuhlasila, moze si zavolat niekoho ineho, nemusi len muža. A teba preco nepozvala? Ked uz chce pozvať švagra tak nech pozve aj jeho ženu ved ste manželia! Sameho by som ho nepustila!
Kedze predpokladam, ze stuzkova ma obmedzeni pocet hosti na studenta, tak je to bezpredmetne riesit ci mas ist aj ty... podla mna riesis blbosti. No nie nepusti ho, priviazte si chlapov doma o postel a drzte ich tam. Trosku dovery a sebadovery by to chcelo a nie sa triast pre kazdu blbost a riesit to ako smrtelnu vec, ved je to rodina a minulost je minulost.. je to vela rokov, uz sa vsetko mohlo davno zmenit a ked nie, jeden vecer na tom urcite nic nezmeni. Je to podla mna pekne, ze tam ide.. nejde iba s nou, ide aj so svojim synovcom... a nemusi tam byt ani dokonca, moze si pozriet program, pockat na polnoc a ist domov... a ani to nie je nutne. Je to smutne, ked si tam nema clovek koho doniest...
v prvom rade nechapem to, preco musela niekoho pozvat?to akoze nemoze ist sama?nechapem zeny s titulom bez chlapa ani na krok..
podľa mňa je to úplne normálne....je to jeho synovec nie? len zakomplexovaná ženská rieši somariny typu ,, nepustila by som ho a nedovolila by som mu"...........neviem si predstaviť, že by som sa s manželom takto bavila- alebo on so mnou 😀
Svagrina v ramci slusnosti mala najprv kontaktovat Teba ako jeho manzelku, vysvetlit Ti situaciu a spytat sa, ci by Ti vadilo, keby jej Tvoj manzel robil na stuzkovej spolocnost ako brat neboheho otca jej syna.
možno to chcel aj jej syn .... a treba to brať tak,že to z rodiny. a aj podľa toho aké máte vzťahy doteraz 🙂
uf, ked toto citam, tak mam dost..ja naozaj neviem, ako mozu takto rozmyslat dospele zeny 😲
Pustit-nepustit, dovolit-nedovolit, zatrhnut 😲
Preboha zeny, vy nemate ziadnu hrdost a sebavedomie, ze nie ste schopne ustat, aby vas muz isiel jeden vecer do spolocnosti s inou zenou, ktora je jeho aj vasou rodinou? To naozaj mate pocit, ze si tych vasich muzov musite strazit na kazdom kroku, inak sa na nich vrhne smecka inych zenskych pripravenych vam ho v sekunde prebrat?
Vobec nepripustate tu moznost, ze vas muz ma vlastny rozum a ak raz nebude chciet, moze sa kazda zenska aj na hlavu postavit, aj tak sa vrati pekne za vami domov?

neprehanas!!ani mne to nepripada normalne,,a vobec nie kedze svagrina bola zamilovana do tvojho MM,plne suhlasim s @monika15 ked by som pustila ja mojho MM tak by som sla aj ja,ale radsej by som vysvetlila MM ze by sa mi nepacilo keby tam s nou isiel...nech neide lebo si proste ziarliva,co je pochopitelne,povedz ze mu doverujes ale svagrinej nie!!! .....a svagrina nemusi nikoho volat z ulice ako partnera...ved jeho partnera zomrel... a partnera,manzela teraz nema...bude tam at syna...aj s nim moze tancovat...