icon

Švagriná predala kočík, ktorý som jej požičala

20. máj 2020

Zeny mna ide urvat od zlosti.. Mala som krásny drahy kocik ktory sa mi podarilo po známosti zohnat za 800 eur! Ked moj drobec z neho uz vyrástol svagrina zistila ze je tehotná.. Ked bola asi v 7 mesiaci opustil ju priateľ a zostala sama bez peňazí akurát vtedy sa chystali kupovať vybavicku.. Narodil sa jej rovnako chlapček a zacala ma prosiť ci by som jej kocik nepozicala ze sa jej velmi páči ze teraz jej to finančne nevyjde aby si nejaký kupovala oktem kočíka som jej pozicala aj iné veci ale dobre chápala som ze je ba tom zle taksom jej pomohla pred 2 týždňami som bola u nej ze si prosím kocik späť kedze jej syn uz z neho takisto vyrástol a uz jej svokra z nasporenych peňazí kúpila športový kočík a ona mi zahlasi ze uz ten kocik nemá hovorím prosím??? Akože ho nemáš a povedala ze ho predala kamarátke za 300 eur.. Ja som myslela zr ma v tu chvíľu odvezú začala som na nu kričať ze ako mohla predat pozicanu vec ktora nebola jej a ona na mna ze bola v tom ze som jej kocik darovala 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ od začiatku som jej povedala zr jej ho len požičiavam ze plánujeme druhé a budem ho potrebovať chápete toto??? Ja neviem co mam robiť

Strana
z12
derdia
22. máj 2020

V ziadnom pripade to nenechaj tak!!!!pozri ona ti ukradla kocik tym,ze ho predala tyjej urkadni zlato a az ked ti vrati za kocik prniaze vratis jej ty zlato😄😄😄😄

loginexistuje
22. máj 2020

urcite ti neodporucam riesit to s tou kamarátkou co ma kocik doma aby este ona na teba nepodala TO a nemala si problémy ... ona s tebou nic nema ... kočík kúpila a zaplatila od inej osoby nemala dovod si preverovať či je jej vlastníkom

rieš to so svagrinou ... aj ked neviem čo chceš poriešiť (tvoje rozhorčenie chapem stalo sa nam podobne) ale svagriná peniaze uz predpokladám nemá a teda osobne by som to cez sud neriesila je to predsa len rodina tvojho manzela a nie sú to tisíce ...

elenita
22. máj 2020

Uprimne, ja by som uz tento konkretny kocik po tolkych tahaniciach nechcela. Spajali by sa mi s nim neprijemne pocity, az averzia, a ktovie, kto vsetko sa v nom uz vozil a kolki cudzi ludia s nim zaobchadzali. Trvala by som ale na kompenzacii v podobe € alebo kupy ineho kocika. Mimochodom, nikde som to tu nezachytila - Ty to dalsie dietatko uz cakas, ci len planujete?

acrobaleno
22. máj 2020

Nejaký posun? Je to napínavé 😂

karolinakr
22. máj 2020

@acrobaleno krimi na pokračovanie

cacianka
22. máj 2020

@elenita pisala.nejde o to ale o "krádež a predaj cudzej veci"

derdia
23. máj 2020

@daganov no nie navzdy len po dobu ,ktoru by mi vratila za kocik!!!!Ako inak chces ziskat spat paniaze,ktore ti padria od debila???No jedine ,ze sa znizis na jeho uroven, alebo na ne zabudnes...a ked oni zacali hrat hru neokrochanu tak by som im ukazala aj ja...Pretoze dolezite je aby sa jej dostala spat kompenzacia...ved jej urkadli kocik a predali...po tom co im ho ona pozicala.
.a to sa hadam este ma pytat,ze ci budu takr laskava a dobre a daju jej nejake to euro?

matussara
23. máj 2020

@loginexistuje so všetkým veru súhlasím, je to manželova rodina, niesu to tisíce, ale určite by som sa inak chovala, po ich prístupe k danej veci. tvariť sa, že sa nič nestalo je hlúposť. takto presne si milá švagrina zvykla, že všetko druhých je aj jej...

petrms
23. máj 2020

Ja teda nechapem, co svagrinu opravnuje si tie peniaze za pozicany kocik nechat. Aj keby to naozaj pochopila tak, ze si jej ten kocik darovala, predsa, ked vyslo najavo, ze doslo k nedorozumeniu a kocik bol len pozicany ( co je samozrejme hovadina, iba totalny ignorant si moze mysliet, ze taketo drahe veci ludia daruju na pockanie), tak by som nemohla spavat a ak nie tebe, tak vlastnemu bratovi by som sa od hanby ani nemohla pozriet do oci a snazila by som sa co najskor najst nejake riesenie. V provom rade by som hned vratila aspon tych 300 eur a dohodla sa na nejakom splatkovom kalendary, aby som aspon ciastocne tuto neprijemnu zalezitost urovnala.

cickamon
23. máj 2020

by som minimalne zverejnila na fb, do urcitych skupin, instagram a pod aj s oznacenymi menami a po meste jej narobila taku hanbu ze by sa stym kociarom uz ani na ulicu neodvazila ist...ved ked ste cca vekovo rovako urcite mate spolocnych znamych

lavender273
25. máj 2020

Netrpezlivo cakam ako sa to vyvija 🙂 zvitazi dobro nad zlom?

laila22
25. máj 2020

@lavender273 už sem nenapíše.. 🙂

kassandra25
26. máj 2020

@lavender273 aj ja cakam, ze co, ako to vyriesili. A nic.

zontik
26. máj 2020

@kassandra25 takých je nás tu asi viac, čo čakajú na rozuzlenie😁

daganov
26. máj 2020

@laila22 tiež si myslím, že už vychladla a možno to aj nechala tak.

autor
26. máj 2020

Dopadlo to tak ze svokra dala manželovi 500 eur akoze za ten kocik a nemam to uz riešiť.

letfenixa
26. máj 2020

Tak to je fajn, ešte švagriná pridá tých 300€, ktoré neoprávnene získala a je to vybavené

catherinah
26. máj 2020

@letfenixa nový stal 800€, takže po jednom dieťati 500€ je fajn.

autor
26. máj 2020

Povedala.som.si ze to uz nejdem riešiť tich 500 si odkladám na kocik pre druhé.. Ale svagrina u mna skončila..

guiseppinka
26. máj 2020

Super. Uz by si ten kociar aj tak mala v nenavisti a kazdy pohlad nan by ti pripominal tieto problemy... Takto si kupis novy, mozno iny a pojdes s cistym stitom

evaachesa
26. máj 2020

Aspon ze tak...svagtina by u mna tiez skoncila na plnej ciare...esteze to nechala mamicku zaplatit 😏

derdia
26. máj 2020

No super, vyborne, neboj vyberies si paradny a ked pridas napr.100 tak mozes mat zase paradny pouzivany👍👍👍👍Ved baby kuluje kociky a potom po pol roku sa im nepaci chcu novy tak predaju ,v podstate skoro novy za polovivnu cenu,da sa vybrat.A plus este jedna vyhida,ked kupis novy aj tak vyzera po mesiaci ako pouzivany takze to je jedno👍👍👍Super som rada,ze sa to vyriesilo...a ja by som sa teraz naschval spravala akoze nic😀😀😀aby ich porazalo😂😂😂

adriannasvk
26. máj 2020

@derdia urcite nie,ak sa bude tvarit,ze sa nic nestalo tak jej mozu zase potom po hlave skakat....si pomyslia,ze uz je vsetko zabudnute a vymyslia si zase volaco. Normalne,nasrata nech je a dava im to pocitit vzdy ked bude prilezitost. Svagrina by odo mna s dietatom neuvidela uz ani cokoladu na sviatok. 300€ zarobila nech si kupi za ne. Peniaze dala svokra zo svojho si myslim len aby bol pokoj.

janulik2008
26. máj 2020

Kup si este lepsi nech zavidi 😂😂😂

daganov
26. máj 2020

mala mu dať ale 1000, ak nerobí rozdiely medzi deťmi, pretože tých 500 eur za kočík dala vlastne za svoju dcéru, akoby ich dala jej. Je mi jasné, že ona nemá z čoho, to iba filozofujem, ako by to bolo spravodlivé.

letfenixa
26. máj 2020

@catherinah mne to nemusíš vysvetľovať, išlo mi o princíp

kassandra25
26. máj 2020

Nemam slov.

lenorky
Autor odpoveď zmazal
Strana
z12