Švagriná sľúbila rodine, že ja tehotná budem po oslave rozvážať ľudí domov
ahojte na zaciatok prepacte ze pisem anonymne potrebujem len zo seba dostat hnev..a vyrozpravat sa..v manzelovej rodine sa chysta teraz cez vikend velka oslava..svokra aj manzelova starka oslavuju jubileum, svokra 60 manzelova stara mama 80..bude tam vela ludi kedze manzel ma velku rodinu jeho mama je z 8 surodencov--oslava bude v meste a dost ludi z rodiny sa pytali kedze to bude pomaly ako svadba ci bude nejaky odvoz.ci si mozu vypit..pohotova svagrina hned kazdemu narozpravala ze ja kedze nemozem pit ( som tehotna) budem rozvazat ludi..bez toho aby sa mna spytala predtym..vcera mi to oznamila ze kazdemu povedala potom ze ja budem ludi opitych po oslave vozit domov ..ostala som ako oberana..reku čo?..ja tehotna mam nad ranom rozvazat opitiych?..tak ze ona to uz dohodla a ak mam s tym problem tak to mam ja kazdemu vysvetlit..ako chapete toto:?-..samozrejme hadka sa hned strhla ..obul sa do nej aj manzel..ze kde to zobrala ze prave ja budem robit sofera z oslavy..sorry ze pisem ako tatar ale nahnevana som neskutocne..
Ty kokso, to má byť čo?! Ani ako netehotná by som nerobila nad ránom rozvoz početnej opitej rodine. 🤯
@h2 jasne, ze nie. Lakoma svagrina nechce platit taxiky, tak sa ide vrsit na tehotnej🤐 cezo mna by nepresla🤣
ty si nikomu nic neslubila, nemas teda dovod nikomu nic vysvetlovat. A kludne z oslavy chod domov, nech pozhana svagrina nahradny odvoz, ked odvoz slubila. Vobec by som sa s nikym nehadala, svagrinej by som povedala, ze v ziadnom pripade a bodka.
By som sa jej na celú oslavu asi vykašľala, doma vyložila nohy a nech si hviezda rieši odvoz ako chce. 😈
Žeby tak isto ako prišli na svadbu? A oni nepočítajú s tým, že ti môže prísť zle?
Nenechala by som to na švagrinú to vysvetľovanie. Tebe tí dotyční volali, či sa môžu spoľahnúť na teba? Nie? Tak nič nevieš, alebo vieš, len sa tým nexaoberaš keďže sa ťa nikto nespýtal, nepoprosil. 😁 A kde je napísané, že tehotná si nemôže dať pohár vína, či šampanského? Mne doktor napríklad povedal že kľudne 2dc môžem. Hoci nepijem.
Ja som robila sofera vacsinu casu, ked som bola tehotna babkam a dedom, tetam nasim na oslavach - na oslavu a z oslavy.
Mne to teda nijako nevadilo, kedze unavena som nebyvala, ale 😃
- chcela som ja, nikto ma nedohodol
- boo to najneskor o polnoci,
- a nikto z nich nebol nikdy nejako extra opiti.
Kazdopadne si myslim, ze ak to ona bude zasa vsetkym vysvetlovat, tak urcite pouzije "zaujimave" vysvetlenie.
Normalne , najlepsie v SMS napisat, ze nebudes tehotna rozvazat ludi / ani nemusia byt opiti.. / Ja ako tehotna by som sa setrila, mozes byt unavena a nebudes cakat na posledneho , aby si roznasala. Absolutne to hned zamietni , s tym, ze nikomu nebudes nic vysvetlovat. / pripadne, nech im to da vediet tvoj muz... ak su blizsia rodina.
@queen_mary 😁 ja by som priamo na svadbe pri rozhovoroch zacala, ze niektori ludia, aby usetrili, nevahaju nechat tehotnu zenu rozvazat svadobcanov😁🤣 ze ci by niekto taketo nieco ziadal od nevesty🤫
Ja som.fakt spala ako.medved. pri dcere teda. Mna lamalo na spanok do piatej popoludni, o siedmej som uz tvrdo spala kdekolvek, za akychkolvek podmienok. Zobudilo ma len curanie🤦♀️
@ddaassuullaa to radsej ne, ak si nechce rozhadat celu rodinu. Ale neviem teda ako by som to spravila, aby sa na mna vsetci nenastvali 😃
@queen_mary normalne, ak by niekto chcel odvoz odmietnem s tym,ze mna sa nik nepytal a ,ze sa nato necitim. Ked by som s muzom uznala za vhodne,tak sa dvihnem a odidem domov.
@queen_mary vsetci nemozu, len ta jedna, co slubovala (nariadila) za autorku. Nech si pekne vypapka. Ja z duse takychto ludi nemusim. Jedno poucenie a zbada sa, ze sa to nerobi
to je to ze moj muz tam nebude na oslave..ma v blave skolenie az to utorka..ktore je povinne a ktore mu odmietli presunut..ale ja kedze mam so svokrou aj sso starkou super vztahy tak idem samozrejme..
Ty nie si povinna to robit, neries, proste neopytala sa ta, ked budes unavena chod domov, nech kazdy si mysli a hovori co chce. Mysli na seba a svoje zdravie.
Nemozes sa zatvarit prekvapene, ze o nicom nevies a povedat, ze ty po tme sama malokedy soferujes, ze koho to napadlo toto slubit? Ze hlavne teraz, ked si tehotna, tak uz po tme nezajdis skoro nikdy? Ze ta to mrzi, ale nechapes od koho to maju?
normalne by som povedala pravdu, ze teba sa na to nikto nepytal a bohuzial odvoz nevies zabezpecit. pripadne by som max hodila par ludi po ceste domov, ktorych by som vedela zobrat ale uz sa nevratila potom.
Mňa by na mieste porazilo keby mi niekto predniesol taký sprostý nápad.. určite neustúp
Normalne povedz nie a nech si vysvetluje sama co komu slubila.
tak chod domov o 9-10 večer, snád tam nebudeš tehotná do rána, či?
🤣🤣 choď na oslavu taxíkom, že sa ti nechcelo šoférovať 🙈
@autorka Nech to vyrieši manžel, je super že sa do toho tiež obul. Asi by som uvažovala že neprídem, alebo by som prišla tak na 2 hodinky a šla preč. Proste veď si tehotná, tehotným býva všelijako. Švagriná je inak pekná... no nebudem vulgárna.
ja som v 4. mesiaci zažívala najhoršie stavy únavy a o deviatej som bola hotová.. jediné, čo som chcela, bolo ísť do postele.. za žiadnych okolností by som nešla v noci rozvážať ľudí.. čo keby sa niečo stalo?? hlavne ty máš oddychovať a nie ťahať nejaký nočné šichty a predtým celý deň stráviť na oslave.. normálne jej to povedz, že ťa to mrzí, ale netrúfaš si na to, nech idú taxíkmi... ja som zažila x osláv a na žiadnej sa nerozvážalo, každý si to zariadil po svojom
Šla by som na oslavu zablahoželal a, a za hodinu dve by som sa zdvihla ze som unavená ze idem domov.
Cely tento pruser vyrobila ona bez tvojho vedomia. Tak nech si ho riesi sama. Kto slubil nech osvezie ty si neslubila nic.
Ale inak dakujem za tip. Ja mam jednu pribuznu, ktora sa rozplakala ked mala vysavat, nevarila, neupratovala, a len odpocivala, ked bola tehotna (nebolo jej zle, ale ved ona je tehotna, musi sa setrit). Tak ked mozno bude druhykrat, tak mozem utrusit tento napad na nejakej rodinnej oslave 😃 (kde byva do 12 ludi a byva cez den, aby ste ma neukamenovali 😃)
Prodim nápis po oslave ako to dopadlo 🙂
Ako odídu? Tak ako prisli (ak peso, nech sa peso aj vratia, ak ich niekto doviezol, nech si zjednaju aj odvoz, ak taxikom, nech aj naspät idu s nim.) Ja som do 4 mesiaca hibernovala 😀 Neviem si predstavit niekoho vtedy rozvazat okolo polnoci ci nebodaj neskor. A co mas spravit? Ak ich rozvazat nechces, idealne najst prilezitost ked tam budes ty, svagrina aj svokra pripadne aj starka a povedat, ze sice svagrina dohodla bez tvojho vedomia odvoz, ale ty sa na to necitis, tak v ramci bezpecnosti vsetkych by bolo lepsie, ak by si hostia zabezpecili odvoz inak.

Tebe moze byt jedno kazda jej sprosta otazka 😉👌 ona slubovala, ona zabezpeci, ver ze hej ak nebude chciet vyzerat ako uplna trapka. Mozes jej ako super svagrina posepkat, ze taxiky sa presne tymto zivia. Inak, nesla by som v taku noc, ked su svadby, oslavy a kadejake sleziny, tolko ozratych za volantmi ako tu asi nikde nie je. Moze si to svagrina vyskusat