icon

Švagriná vyhodila psa

1. feb 2022

Moja švagriná si kúpila psa, veľkého kríženca labradora a cane corso v tehotenstve a ja som sa jej už vtedy snažila poradiť, že to nie je dobrý nápad, ale dostali dom a chcela mať psa a nepočúvala ani vlastného brata a muža. Keď sa narodilo bábo, tak pes začal žiarliť, štekať, skákať do kočíka, trhal papuče a ničil záhradu, tak ho švagriná naložila do auta a vyhodila. Pes sa však vrátil domov a žije na ich ulici, včera sme boli u nich na návšteve a celú návštevu štekal pod oknom. Nedalo sa to počúvať, ja nemám zrovna kladný vzťah k zvieratám a nikdy som po psovi netúžila, ale bolo mi ho ľúto a mám problém s pouličnými psami čo sa týka strachu z napadnutia a aj znečisťovania výkalmi. Chcela som ho nafotiť na bazoš na darovanie alebo zaniesť do útulku, môj muž však nesúhlasí a že sa nemám do toho starať a robiť hriechy v rodine za psa. Čo by ste robili na mojom mieste?

cicikmicik
1. feb 2022

No to je p.ca...ja mám dve bojové plemená pri dvoch malých deťoch ,všetko sa dá keď sa chce...pre mňa to je úplný zmrd, jej doprajem karmu v plnom rozsahu

sparrows
1. feb 2022

Ona vyhodila psa, ktorý nemôže za to, že jeho majiteľka je neschopná a sprostá. Keďže si jediná vo svojej podarenej rodine, ktorá sa vôbec zamyslela nad tým, že ten pes nemôže ostať na ulici, bolo by mi úplne jedno, čo povedia. Zavolaj do útulku, nech prídu pre psa. Nenávidím túto zaostalú mentalitu “nestaraj sa”, keď sa jedná o takéto veci. Hlavne nepočúvaj svojho muža, lebo ten to očividne tiež nemá v hlave v poriadku ako jeho sestra

ladycat2021
1. feb 2022

To je krava sprosta ... takato osoba by nemala mat ani deti ... chudak ten pes .. co si ona o sebe vobec myslis ? ten pes ma taktiez city .. je to zivy tvor a nie vec!! ale som sa rozculila teraz 😠😠😠😎 Sama som vychovala niekolko psov z toho 2 boli nemecke ovciaky .. Teraz si planujeme kupit dalsieho psika, ale nikdy ...nikdy by som psa nevyhodila na ulicu.. Ten pes potrebuje vychovu, ale ako ona moze vychovat psika ked ona sama je nevychovana a tupa 😠 Urob to co ti poradili .. zavolaj do utulku .. ten pes si zasluzi rodinu, ktora ho bude milovat, chudatko male ☹ A tvoj muz je debil , taky isty ako jeho sestra .. vidno, ze su z rovnakeho cesta ... dalsi co nema stipku citu voci tomu zvieratu 😠

daniela2202
1. feb 2022

Práveže máš dobrý nápad, odfoť a ponúkni... aj tu môžeš 😊👍

kormino
1. feb 2022

Toto sa nedá ani komentovať😥Chudá zviera a ľudia ako tvoja švagriná sú v mojich očiach úplní duševní mrzaci.Tvoj muž má na to rovnaký názor ako jeho sestra.Tak s takýmto chlapom by som žiť nevedela.Smutné

bajka16
1. feb 2022

Bože to je hnusne 🥺 môže byť niekto takáto špina.
Kúpim si psa a potom odmietam sa podieľať na jeho výchove tak ho vyhodim a nechám na ulici 💔 bože 🥺

lalenka33
1. feb 2022

Inak chúďa dieťa, keď začne rásť. To bude bité jedna radosť. Keď nedokázala vychovať psa, tak ťažko dokáže vychovať dieťa, ktoré je xy krá náročnejšie na výchovu ako pes. Nechcem si ani predstaviť čo spraví s dieťaťom, keď jej bude plakať hodiny v kuse, keď sa nevyspí, keď začne ničiť hračky, spoznávať okolie, robiť bordel. A ona si chce v buducnosti kupit dalšieho psa? Kúpiť si môže lopatu a tresknúť si ňou po svojej sprostej hlave. Inak pochybujem, že je pes čipovaný. Na 100% je kúpený cez bazoš od množitela. A takáto hlupana s ním u veterinára iste nebola aby ho začipoval. Veď to by jej hádam došlo v tej sprostej hlave, že ju vypátrajú cez čip.

lujza123
1. feb 2022

Vysvetli mi prosím niekto význam tejto vety : "že sa nemám do toho starať a robiť hriechy v rodine za psa"

Niesom kresťanka ale pre mňa je slovo hriech = vedomý zlý skutok/správanie. To co spravila švagriná psovy (ešte vlastne malému stenatu) je podľa mňa hriech pretože mu vedome ublížila. Autorka chce zas spraviť dobrý skutok, psa zachrániť. Ako môže nazvať niekto snahu pomôcť hriechom v rodine

Autorka prosimta zavolaj policiu, tak aby ta ti darebaci (muž aj jeho rodina nepoculi) , že po ulici beha nejaký pes, nič viac hovoriť nemusis, oni musia prísť a psa odchytiť.
Pes na isto čip, takže podarenu švagrinu to bude stáť aspoň pokutu.

lilitela
1. feb 2022

zavolat utulok a muzovi povedat, ze ak pes niekoho na ulici pohryzie, tak svagrovci budu mat pruser, ci to je prenho ok, lebo cela ulica urcite vie, odkial pes je a tak vlastne ani velmi nechapem, ako je mozne ze to nik neriesi z tych susedov.

kiki68
1. feb 2022

Kontaktovat nejake OZ a vysvetlit situaciu. To co je za zenu a to ma ako dieta taka mrcha? Pan Boh dopraje deti naozaj kadekomu ako vidim. Dieta tiez asi vyrazi co chvilka kdesi pred dom. Strasne

macikovaiveta
1. feb 2022

Pripomen švagrinej ,že s dieťaťom,by to urobiť nemala ,čo urobila so psom🙁Nech si kúpy plyšovou hračku tú môže odložiť hocikedy 🙁

osky
1. feb 2022

Autorka-nerozculuj sa.
Dobre ze aspon tebe to nie je lahostajne.
Lebo ja veru neviem,ktory normalny clovek vyhodi psa z auta a pokojne si zije dalej.
Mala by som obavu takej osobe zverit dieta...
A este ked pes ocividne vie,kam patri ,a ona ho tam necha knucat...to je clovek bez srdca.
A tvoj muz....hroza.
Alo mozu spavat????
Akoze,ked budu bit a kopat na ulici do cloveka,tak on prejde len tak okolo,lebo sa nebude do toho miesat????
Pes je zivy tvor.
Je este zranitelnejsi ako clovek.jemu nevysvetlis,preco ho zrazu nechces,preco je hladny,preco nema domov ..
Mali ho pomalicky s babom zoznamit a dat mu najavo prave to,ze aj tak patri stale do rodiny....
Prosim ta,nehod to za hlavu a odved ho do utulku.
Ten havo za to nemoze.
Och Boze....
Co je toto za svet???😭

solange7
1. feb 2022

Ja uz ked citam, ze manzel nesuhlasi a ze nemas robit hriech v rodine, tak sa mi nozik vo vrecku otvara.
Po prve - krestanska laska v priamom prenose, po druhe - manzel ta vnima ako nesvojpravnu osobu, navyse ty si mu evidentne podvolena. A po tretie - tvoja svagrina je mentalne niekde v suterene.
Ja by som sa nikoho nic nepytala a konala by som. Je mi jedno co si kto o mne pomysli, si poriadne pripecena a tvoja rodina tiez.

fadama
1. feb 2022

no to by som jej povedala svoje a nie ze pre pokoj v rodine 😡😡🤬🤬🤬

jana_eyre_2
1. feb 2022

Ako na toto nemam iný názor len že to je v riti že takýto.ludia ozaj existujú.. ale viem že existujú a je mi z nich fakt na grcanie.. takto sme sa dostali k nášmu prvému psovi, šli sme sa sánkovať a v hnusnej treskúcej zime sme si všimli trojmesačné šteniatko jorksira, celé mokré, zblaznene strachom so stiahnutým obojkom pri obrovskej taške od ktorej sa nechcelo vzdialiť.. je to už 7rokov a vždy keď si spomeniem na to že ju niekto takto neľútostne vyhodil dostanem nervy.. mala z toho aj vážne zdr.problemy a dodnes má veľmi bojazlivu povahu.. alebo keď sme našli psa v lese priviazaneho o strom na krátko špagátom a až mala tanfenka pruh na bruchu ako sa ťahala.. hnusni, hnusni ludia..

Keď jej dieťa nebude poslúchať aj to odvezie preč?
Zavolala by som bez ľútosti mestskú políciu a aj by som udala majiteľa a fakt by mi bolo jedno že to je rodina..

zefyra
1. feb 2022

Opustenie zvieraťa je trestný čin. Svagrovu by som na to upozornila, nech sa o psíka postará než mu nájde nový domov. Ak nie, nahlásila by som ju, rodina, nerodina, toto je riadne svinstvo. Presne pre niečo podobné sa nebavím s rodinou my, ale môžem s čistým svedomím žiť že som psíkovi pomohla. A to je môj švagor policajt.

zana1234
1. feb 2022

Prosim ta autorka,urob Dobry skutok, pomoz tomu psikovi do utulku. To je zivy tvor, a tvoj muz a svagrina, su bezcitni,arogantni ludia. Nenechaj ho trapit sa vonku, radšej nech si ho adoptuju ludia, ktori mu daju domov. prosim,prosim...

lubmar
1. feb 2022

Ano, mas pravdu, ze nemozes zachranit cely svet. Ale mozes zachranit cely svet jednemu psovi😒A svagrinej nic viac o nom nehovor, lebo ho nalozi a odvezie ho 2x dalej ako predtym, aby sa uz nevratil, prip. ho uviaze niekde v lese. Sprosta je na to dost. Urob ako ti baby radia, zavolaj najblizsi utulok, tvoja rodina sa o tom ani nedozvie.

marca12
1. feb 2022

Skus zavolat do najblizsieho útulku,ze si na tej a tej ulici videla pobehovat psa,oni ponho pojdu.

bluka2
1. feb 2022

Tvoj muž je tiež trochu chudák na duchu, sorry. Tak snáď to vyriešis ty, neboj, vráti sa ti to (ten dobrý skutok)

biancanicol
1. feb 2022

Bože , ako to dokáže spravit. Je to otrasné , prišlo dieta a psa odhodim ? Ved nielenže sa trápi a smúti , ale musela vediet že to bude chciet čas , aby sa psík ustálil kedže je to ešte šteniatko . Je mi zle z takýchto ludi. Pes ma viac citu a pochopenia ako človek.
Dajte toho psíka do novej rodiny kde bude štastny a netrápte ho už ako steniatko . Súdia za to Rómov v osade a spraví to zrelá žena , OTRAS a do budúcna nie yorka , ale skor Rozum !!!

klarolinne
1. feb 2022

Normálne som sa rozčúlila. Keď už sa vzdam psa, tak aspoň aby sa mal dobre, a našla by som mu domov! A nie ze ho vyhodím von ako smeti, ved je to živý tvor! Ja nechápem reakciu tvojho muža, aké hriechy v rodine? Povedala by som mu, že to nie je hriech ale riešenie problému, však aspoň nebude jeho sestre štekať pod oknami. Možno to zaberie a pomôže ti psíka odniesť do útulku.Držím palce havkáčovi, aj tebe.

ysseba
1. feb 2022

Zavolala by som anonymne mestskú políciu alebo útulok. Proste že na ulici sa pár dní potuluje pes, nič viac. Veď predpokladám, že susedom to tiež vadí keď im tam vyštekuje, zavolať mohol hocikto, určite nebudú "obviňovať" teba

viky173
1. feb 2022

dufam, ze raz tak Tvoju svagrinu muz vykopne z domu na ulicu ako ona vyhodila psika... chudak psik, strasne mi ho je luto, prosim napis, kde sa nachadza, kludne sukromnu spravu

aandrea9
1. feb 2022

Sprav tomu psíkovi láskavosť a kontaktuj najbližší útulok prosím ťa. Keď je švagriná bez mozgu, ty nebuď🙏 sprostosť ľudí si odnášajú žiaľ nemé tváre 😔

mandarinka555
1. feb 2022

Autorka už nereaguje, zrejme zachraňuje toxickú rodinu....veď čo tam po psovi, že ? Bila by som takých ľudí (ako jej švagriná) lopatou po tej sprostej gebuli...A to na FB v kadejakých skupinách sú iné trafené čúzy, čo dávajú 8-10 ročného psa preč, lebo sa im narodilo dieťa, tak na psa nemajú čas a je ich teda neúrekom....

tara42
1. feb 2022

Aspoň ty mas dobre srdce. Určite pomôž psikovi. Na bazos ho nefot, môže sa dostať do zlých rúk. Skus kontaktovať nejake OZ nech ho odchytia. Drzim palce. A švagriná a tvoj muž? Škoda reči, jednu im len pridr.at.

cicikmicik
1. feb 2022

@viky173 ahoj napísala ti kde je pes?keby bol niekde bližšie pri nás idem po neho

babydesire
2. feb 2022

He,ja mam zasa svagrine (az 2) ktore zachrania a pritulia kazdeho psa co sa im pod nohy pripletie....🤪🤪🤪

livka_
2. feb 2022

Corso kríženec s labradorom? Ved to musi byt zlaticko na druhu! 🙏 Boze to je spina zena.. tieto rasy maju najzlatsie a najcitlivejsie srdcia.. to je take nefer 😔