icon

Švagriná vyhodila psa

1. feb 2022

Moja švagriná si kúpila psa, veľkého kríženca labradora a cane corso v tehotenstve a ja som sa jej už vtedy snažila poradiť, že to nie je dobrý nápad, ale dostali dom a chcela mať psa a nepočúvala ani vlastného brata a muža. Keď sa narodilo bábo, tak pes začal žiarliť, štekať, skákať do kočíka, trhal papuče a ničil záhradu, tak ho švagriná naložila do auta a vyhodila. Pes sa však vrátil domov a žije na ich ulici, včera sme boli u nich na návšteve a celú návštevu štekal pod oknom. Nedalo sa to počúvať, ja nemám zrovna kladný vzťah k zvieratám a nikdy som po psovi netúžila, ale bolo mi ho ľúto a mám problém s pouličnými psami čo sa týka strachu z napadnutia a aj znečisťovania výkalmi. Chcela som ho nafotiť na bazoš na darovanie alebo zaniesť do útulku, môj muž však nesúhlasí a že sa nemám do toho starať a robiť hriechy v rodine za psa. Čo by ste robili na mojom mieste?

Strana
z3
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
lavender273
2. feb 2022

Nahlasit ju na policii. Udala by som bez vycitiek. Nemozem vystat krutost.

maxiva
2. feb 2022

A čo si čakala ze ti napíšu? Majú úplnú pravdu. To, že si to nechala tak, lebo muž povedal!!!mne sa to snáď sniva

janynkaaa
2. feb 2022

Prosím ťa pomôž mu .Veď môžeš dať anonymný telefonát útulku alebo na políciu .Muž ani nemusí vedieť že to ty si volala keď už chces mať pokoj v rodine .

monismie
2. feb 2022

isto by som ho nenechala len tak na ulici. su rozne organizacie, ktore by sa ho ujali alebo teda aspon utulok. nechat ho takto napospas len preto, lebo zjavne majitelia nezvladli vychovu, je podla mna dost krute. mne by to ani spat nedalo, ze by som mu nepomohla

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
vikisukik
2. feb 2022

bolo by podla mna namieste to vyriesit. mozno by si ho niekto vzal, lebo nechat ho takto pohybovat sa len tak po vonku je nebezpecne ako pre neho tak aj pre okolie. je smutne, ze niektori beru proste zvierata stale ako veci

nikayla
2. feb 2022

Máme cane corso, tak viem, čo ten pes dokáže. Ale náš je člen rodiny a vychovaný, vycvičený. By som sa pototo, kebyže stretnem cudzieho samého na ulici. A k téme - všetkým zúčastneným prajem karmu 😞

petrad15
2. feb 2022

@nikayla to, že psa nezvládli, je len vina majiteľov, lebo výcviku nevenovali dostatočnú pozornosť. Nechápem ako to mohli spraviť a len tak ho vyhodiť chúďatko. Karma je veru zdarma

katkami123
2. feb 2022

@cocolino234
Skludni hormón, veľmi dobre si tu pamätám tvoj príbeh so sestrou a bratom. Aj čo sa ti dialo, aj co si ty robila. Nepovysuj sa. Ty tiež nie si 100x lepšia ako autorka ako o sebe tvrdíš.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
katkami123
2. feb 2022

@cocolino234
Dobre, ži si vo svojom svete, presvedčená o svojej dokonalosti. Len mi tými tvojimi emóciami trosku pripominas jedného člena rodiny, ktorého spravanie si opisovala a bola katastrofa. Veci sa dajú podať aj inak, rozumnejšie, jemnejšie. Však aj tvoj brat by ti isto do oci tvrdil, ze je 100x lepší ako všetci okolo neho.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
dramaqueen
2. feb 2022

@katkami123 nezvyknem komentivat ale som citala a tebe nepride prije.ane zrovnavat dospeleho alkoholika co vyhladoval a zruinoval si rodinu s dievcatom co sa skorodostala do decaku len skrz psa?? a mne keby niekto tu povie ze urcite nejsom lepsia tak dostane rovnaku odpoved a 1000000 krat som...... tu ste podaktore vacsie psy jak ten cane corso prave ty sa hras na dokonalu ze ta emocie nikdy neovladli

katkami123
2. feb 2022

@dramaqueen
Ja som psa nikde nezrovnavala. Len píšem, ze aj autorka písala cocolino, nech sa krotí. Ja by som si nedovolila niekomu hovoriť, či som lepšia alebo horsia, lebo autorka môže kľudne žiť takým životom, ze jej milá cocolino nemusí siahať ani po členky. (Myslím hodnotovo-morálnym) Ja tu píšem o vystupovaní, poniektore to tu riadne valcuje. Už aj autorka prestala reagovať, čize ste si ponadávali a pes je na ulici. Gratulujem, good job 👌🏻

laska86
3. feb 2022

Ju nalozit do auta a vyviest ju niekde kde by bola stratena..nenavidim takychto debilnych bezcitnych ludi..chudatko psik ved aj on ze zivy tvor.ja by som ju udala nech sa spamata..och boze porat mam nervy..

erickatt
3. feb 2022

Chod tam.sama, zober psa a zavez do útulku ano, su preplnene, ale.... svagrina ak ho zapisaneho musi sa ho oficiálne vzdat. Ak s nim vobec k veterinarovi chodila. Od kial ste??? Alebo poprosiť známeho aby ho zobral a zaviezol..

prabinka
3. feb 2022

Presne tak. Ani by som to nikomu nehovorila, proste by som ho vzala a niekam do útulku by som ho aspoň zaniesla, aby sa teda nemusel takto túlať po vonku o hlade. Čo sú toto za ľudia, že niečo také len tak dokážu a bez výčitiek

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
6. feb 2022

@martina1985ba ktovie ci sa vobec ozve .. ved napisala ze urobi to, co sama uzna za vhodne .. snad sa tomu psovi nic nestalo 😔

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3