icon

Švagriná žiada vyplatiť z aktuálnej hodnoty prerobeného domu

3. jan 2020

Ona si teraz zmysli ze chce vyplatit z domu?!..mna z tej moje svagrinej trafi slak...ked sme sa jej pytali pred 10 rokmi ci chce ten rozpadnuty dom po starych rodicov vysmiala nas s muzom ze naco by jej ta barabizna bola? tak sme si vzali s muzom uver prerobili urobili si tam krasny domcek so zahradkou a teraz ked sme to vsetko dokoncili a tesime sa do nasho domceka pride ona s tym ze ale ved sme ju nevyplatili..resp. vyplatili ale malo..my mame dom a ona nic vsak to nie je spravodlive..boze zeny ja som taka vytocena ze neviem ani pisat..normalne ma trasie..ako mozu byt ludia take zakerne svine..dali sme vtedy ohodnotit ten dom ešte neprerobeny a polku zo sumy sme jej vyplatili..lenze teraz sa princezna zobudila zistila ze sme z chatrajucej budy spravili krasny domcek so zahradkou a bazenom a ona teraz chce polovicu AKTUALNEJ hodnoty domu..a akoby nestacilo chodi za nami aj svokra..ze by bolo spravodlive ju riadne?? vyplatit..ja uz neviem ci sa mi to sniva alebo co..sorry ze takto pisem ale musim to niekde dostat zo seba von

Strana
z4
lenka9g
3. dec 2020

Skončilo to nejako?

zzkmetova
3. dec 2020

Veru, aj ja som zvedava

hanka1505
Autor odpoveď zmazal
fopardi
4. dec 2020

To je závisť nič viac. Takí ľudia nikdy nebudú vidieť čo je za tým . Čo vás to stalo času , roboty, peňazí a podobne. Dobre že bol manžel predvidavy a verím že to dobre dopadne. A svokra nikdy nebude rozumieť čo jej hovoríte že ste hodnotu domu zvýšili vy vlastnými peniazmi . To nieje to čo chce počuť. Tak to ani počuť nebude.

loginexistuje
4. dec 2020

tak nech muz naznaci svokre ze ak chce vratit dar neda sa to len tak a ked uz tak nech vam svokra zaplati rozdiel medzi cenou pre prerabkou a po prerabke ked je taka mudra

klip0
4. dec 2020

Nepisala si sem uz s touto istou temou davnejsie? To stale to riesi?

nika82
4. dec 2020

@klip0 napisala prispevok 3.1.2020 , len baby jej tu teraz napisali ze ako to postupuje

klip0
4. dec 2020

@nika82 jaj 😅 ja som slepa 😅 dakujem za info 😁

cacianka
1. dec 2022

Uplynuli 2 roky, bolo by zaujímavé ako to dopadlo

miriam11
Autor odpoveď zmazal
adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4