Švagrinin syn ochorel od môjho dieťaťa
Ahojte potrebujem sa vykecat lebo si niekedy priapadam ako v kocurkove..aktuálne som na ocr s 3 ročnou dcérkou lebo si dopratala zo škôlky angínu už máme aj ATB a volá mi v pondelok ráno švagriná ktora je na RD a dvojročným synom či mi nemôže doniest na pol dňa malého lebo musí si ísť vybaviť lekárov a úrady hovorím jasné môžeš len mám doma choré dieťa aby sa malý nenakazil ( malý má od narodenia slabú imunitu a chytí každú pliagu.)..povedala že nevadí že je nadopovany vitamínmi že súrne potrebuje pomoc..hovorím reku ok dones ho..dnes už volala že malý už teplotuje a kasle že má vysoké horúčky a boji sa že zas skončia v nemocnici začala na mna zvyšovať hlas že prečo som malú nedržala od neho ďalej že celú noc nespali lebo plakal..či som to fakt nemohla nejak vymyslieť keď bol u nás aby sa moja malá k nemu nepribližovala keď viem ako je maly na Tom s imunitou 🙈..ja neviem baby či som už na na hlavu alebo čo lebo som už ani nevedela nič na to povedať.. samozrejme ani ona mne
keď som sa pýtala ako som to mala spraviť či som mala každého z nich zamknúť do inej izby alebo len moku malú
tak toto si vobec nepripustaj, ze si ty na vine a ze si snad bola povinna zabezpecovat oddelenie deti, ty kks. a este tu niektore pisu, ze si mala odmietnut ze je to tvoja chyba? wtf?
švagrinú vôbec nerieš...vedela že máš choré dieťa, musela počítať s tým že môže ochorieš aj jej dieťa keď ho prinesie k vám...mala si sa jej opýtať či si náhodou nemala dať svoje dieťa do jednej izby a jej do druhej a starala by si sa o to jej, či by to bolo tak ok....normálne sa jej spýtaj ako ona udrží dve deti od seba keď sú v jednom byte a s jedným dospelým.....to dieťa sa nakazí či je meter od iného dieťaťa alebo je na 3 metre od neho....nabudúce aspom bude vedieť že ak povieš že máš choré dieťa, to svoje k tebe nemá vodiť....
Krava je to ani sa netrap nadtym. Ona si to mala zariadit inak a nenechavat dieta u vas,ked vedela,ze mas doma chore dieta.
Jasne... 6hod na urade bola 🤦♀️ tak by som ju d dakam poslala zeby nestihla zakruty vyberat a babysitting by u mna skoncil
Urobila si chybu ze si ho vzala...jq by som nikdy nezobrala ziadne dieta aj keby sa ktokolvek pokrajal ked mam svoje chore a este angina co je infekcne ochorenie
Keby ze mas chore dieta, tak ja urcite k tebe svoje dieta nenatrepem, lebo to stopro nachyta. Je to bohuzial jej hlupost ci naivita, upozornit si ju opozornila...2 take male deti drzat od seba...nonsens predstava.
Budete hadam obe poucene...i ona a i Ty.
Co riešiš? Mala.si.jej povedať, že si junupozornila na to, že dcéra je chorá. Bodka.
Verím, že chceš pomôcť, ale nabudúce nepovedať "Jasné môžeš, ale mám choré dieťa.", ale povedať "Nie, mrzí ma to ale mám choré dieťa." Veď úrad sa dá aj s malým alebo niekto iný postráži, veď to nie je pol dňa. Ja chodím s malým a to nie je zrovna typ dieťaťa ktoré obsedí😂 My tiež každého odmietneme keď sme chorí, veď predsa niekto musí byť zodpovedný.

@loginexistuje vyzerá, že to nebola úradna návšteva, ked riskoval to riziko... 🤔🤷♀️