Švagrinin syn ochorel od môjho dieťaťa
Ahojte potrebujem sa vykecat lebo si niekedy priapadam ako v kocurkove..aktuálne som na ocr s 3 ročnou dcérkou lebo si dopratala zo škôlky angínu už máme aj ATB a volá mi v pondelok ráno švagriná ktora je na RD a dvojročným synom či mi nemôže doniest na pol dňa malého lebo musí si ísť vybaviť lekárov a úrady hovorím jasné môžeš len mám doma choré dieťa aby sa malý nenakazil ( malý má od narodenia slabú imunitu a chytí každú pliagu.)..povedala že nevadí že je nadopovany vitamínmi že súrne potrebuje pomoc..hovorím reku ok dones ho..dnes už volala že malý už teplotuje a kasle že má vysoké horúčky a boji sa že zas skončia v nemocnici začala na mna zvyšovať hlas že prečo som malú nedržala od neho ďalej že celú noc nespali lebo plakal..či som to fakt nemohla nejak vymyslieť keď bol u nás aby sa moja malá k nemu nepribližovala keď viem ako je maly na Tom s imunitou 🙈..ja neviem baby či som už na na hlavu alebo čo lebo som už ani nevedela nič na to povedať.. samozrejme ani ona mne
keď som sa pýtala ako som to mala spraviť či som mala každého z nich zamknúť do inej izby alebo len moku malú
Brat to pozitivne. Nabuduce ta uz bude brat asi vazne ked povies ze je dieta chore. 🙂
tak ked si vedela ze mas chore deti tak nemal k tebe prist nikto, aj ked si ju upozornila,
Niektorym ludom nikdy nevyhovies, lebo oni sami nevedia co chcu a vobec nerozmýšľaju nad dosledkami svojich cinov. Zato vzdy potrebuju obeť. Oni sami za nic nemozu.
Nabuduce budes vediet, ze ked mas chore dieta, tak jej to jej nevezmes aj keby co bolo. Ja by som to napriklad nespravila urcite.
Ale kebyže ju neinformujem dopredu že sme.chori máme ATB vedela o Tom že mala môže byť infekčná ..už aj svokra samozrejme začala že zakaždým keď malý ochorie je to od nás 🙈🙈
@ailiba vieš ako naliehala? Má posledný termín musí ísť na úrad. Že nemá naozaj kam malého dať..
preco by na urad nemohla ist aj s dietatom,? ja som s nimi chodila vsade, ci na urad, na sud na pojednavanie, doktorovi,na nakupy, nedavala som ich nikomu,
Uprimne? By som ju tak do pitchi poslala,že by si dva krát rozmyslela či ti ešte bude vyčítať to,načo si ju upozorňovala. Nič si z toho nerob. Ty si nič zle neurobila.
S kludom anglicana by som jej povedala, ze vedela si, ze je chora, mozes si to len sama sebe vycitat.
tak ked ho nemala kde dať, mala si jej povedať, že nech teraz drží ,,hubu,, .Má len to, o čo si koledovala. A asi by som rozmýšlala, či by nebolo dobré na istý čas obmedziť kontakt s nimi. A budeš mať kľud.
Pýtala som sa jej akoby si ty oddelila trojročné a dvojročné dieťa v byte aby neboli v kontakte že však jednému by zapla tv v obývačke a druhé by sa hralo v izbe ( 6 hodín)..🙈
No však kľudne jej povedz, keby zase vyskakovala, že čo je to za matku, keď vedela, že tvoja dcéra je chorá a napriek tomu tam dotrepala syna so slabou imunitou.
Kaslala by som na nu nabuduce, po dalsie normalna matka neda dieta strazit, ked vie, ze dalsie je chore tak nech sa stazuje na lamparni, s dietatom sa da ist vsade ale chcela mat jednoducho klud zrejme
@zuzubb007 áno lebo jej malý je extrémne náročné a uplakané dieťa takže vždy keď má možnosť ho niekde odložiť je z toho celá Happy normálne
podla mna mala si jej po edat ze ma anginu,nie ze je len chory,vies chiry znamena len sople,len kaslik ale aj nieco ako angina a nemala si ho vziat.Uz vies ze nabuduce jej ho nevezmes.
To conakoze vybavovala sest hodin ak tak mal ho ostat strazit jej muz a hotovo Ak ti to takto vycita a este aj svokra uz by som jej dieta nepostrazila
@loginexistuje ja neviem čo vybavovala a kde bola len došla po malého že mi strašne ďakuje.za stráženie a potom dnes ráno už takito telefonát
Fuuuha, tak by som ju do p... poslala, že až! Ty si ochotná jej strážiť dieťa, hoci máš sama doma svoje choré, upozorníš, ona na to nedbá a potom namiesto vďaky, že si postrážila, ešte dostaneš vynadané?! No koniec! V živote by som jej už dieťa nestrážila. Tak som sa vytočila, že až! 😡
No švagriná je riadne odveci. Na úrad mohla ísť pokojne aj s malym, ale čo čítam tak je úplne ako moja švagriná, tá tiež všade odkladá svoje deti :D ináč čo tam robila 6 hodín preboha?
Ty si nerob starosti, povedala si čo a ako, aspoň si nabudúce rozmyslí kde komu zase hodí svoje dieťa.
A čo tak.zobrat dieťa sebou na úrad? Ja ich beriem všade kde musím ísť, nemám ich kam odkladať 🤣🤣🤣
@vilma7 ..a nie že by som to rada zneužívala, ale taký dvojročný, uplakaný, znudený, v období vzdoru celkom slušne urýchľuje tie vybavovačky :D

Za.dobrotu na zebrotu.....ty pomôžem a ona ťa ešte zhuci