icon

Svokra a súkromie

emacka
15. jún 2015

Ahojte dievčence tie co žijete so svokrou, ako ste na tom ohľadom súkromia? Chodia vám do spálne?

emacka
autor
16. jún 2015

@timea7 plánovali, že ju doopatrujeme. Len som nečakala že to bude peklo....

natalym
16. jún 2015

@emacka A tvoj muž si čo myslí o prerábke tej kúpeľne?

emacka
autor
16. jún 2015

@natalym pravda pravduca.. Uznávam... Aj to ze nás prichylila.. Ale sú situácie keď to už ozaj preháňa...

emacka
autor
16. jún 2015

@tom_i viem to som pochopila..
Len do poradne by sme museli ísť všetci traja haha 😀

pepca28
16. jún 2015

@timea7 okná a zehlenie je moja smrrrrrt...🙂 oni to vedia(mama a svokra)...že ja budem radšej paletu cementu prenášať jak jedno okno vylestit...🙂 ale do iného sa nestaraju... moja mama je viac kamoska aj môjmu mužovi, veď medzi nimi nie je veľký vekový roZdiel... Ale občas mi pindala ze preco mám to to hentak a toto hentak... vždycky ju zrusim, že ju je do toho veľké ho...o a jedeme daaal....

timea7
16. jún 2015

@pepca28 ja sa už v mojom veku pomaly môžem na to pozerať aj s pohľadu svokry a tiež som za to, aby mladí bývali osamote. Neviem si celkom dobre predstaviť, že by môj kľud nabúral niekto ďalší, je iné mať niekoho týždeň na návšteve a iné žiť s ním roky. Kúpelne by si sa nedotkla, prerábaj si svoju, táto je moja. Ale čo by ste si robili vo vašej izbe, čo by ste si varili, či by si žehlila, nežehlila, to by mi bolo srdečne jedno, do mladých by som sa nikdy nemiešala, ako si urobia, tak budú mať. Okná by som ti umyla, ak by si chcela a na žehlenie by sme si nejakú pani zaplatili a my dve by sme si zatiaľ dali vínko na teraske ....

emacka
autor
16. jún 2015

@natalym že to je jej dom a teda jej nebude v tomto oponovať. Čiže kakat a prdkat nám bude do huby aj naďalej keďže WC je spojené s kúpeľňou a rovno oproti spálne...

natalym
16. jún 2015

@emacka Doopatrovať hocijakého starého človeka je vždy peklo, aj keby bol jak anjel. Je to obeta.

natalym
16. jún 2015

@emacka No a ona nechce prerábať, áno?

pepca28
16. jún 2015

@emacka
Ja i teda vôbec nezavidim takúto situaciu... radšej sme sa zadlzili jak debili, a žijeme sami...a inak,aj môj manžel mal doma garáž, kompletnú... a teraz nemá nič,až možno o rok... Ale ozelel by aj štyri také pre tento pokoj na dusi

emacka
autor
16. jún 2015

@natalym chce. Ale tak ze všetko nechať ako je len dať nové. Samozrejme ze prispieť nemieni

emacka
autor
16. jún 2015

@natalym vlastne ona začala vyplakavat že treba novu

emacka
autor
16. jún 2015

@pepca28 veď toto som sa pýtala aj ja môjho či mu to stojí za tie nervy

meusicka
16. jún 2015

@elisaeli presne ten vyrok z Biblie povedal aj moj mu, ked sme svokrovcom povedali ze chceme ist do vlastneho 😀 samozrejeme aj to popretacali aby to vyznelo tak, ze muz ma byt pri svojej zene ale to neznamena ze nemozu byvat u rodcov 😀 😀 😀
no ale nedali sme si povedat 😎

timea7
16. jún 2015

@emacka tak toto neznášam, plánovali, že ju doopatrujem, ako môže tebe niekto plánovať život? Ako môžeš vedieť, či ty nebudeš mať o dvadsať rokov väčšie zdravotné problémy, ako ona? Tiež už nemám dvadsať, ale ani náhodou nepočítam s tým, že by ma niekto doopatroval. Šetrím si už roky na domov dôchodcov -penzión, v ktorom budem mať svoje súkromie, ak by som raz zostala sama. Prečo by som deckám vešala na krk takéto bremeno? Keď sa rozhodnú žiť v zahraničí, budem pre nich kameňom, ktorý ich ťahá sem? Koľko má tvoja svokra prosím ťa rokov?

natalym
16. jún 2015

@emacka No takto mali by ste si to doriešiť majetkovo. To je jasné, že človek investuje do svojho, predsa je to jej. Takže buď prepíše na Vás a vy si budete pánmi a aj ju doopatrujete, alebo sa sťahujete. Akonáhle veci nie sú jasné, tak to nemá pána. Švagriná tiež zostala bývať u rodičov a všetci súhlasili, aby sa dom prepísal na nich, lebo chceli prerábať a očakáva sa teda, že aj doopatrujú rodičov. Svokrovcom sa len dobre stalo, lebo si len bývajú s doživotným právom a nemusia sa nič starať, len ak ich mladí požiadajú.

emacka
autor
16. jún 2015

@timea7 ty kks...tuším 69

emacka
autor
16. jún 2015

@natalym toto by pomohlo aj nám....len ťažko keď je tvrdohlavá...

natalym
16. jún 2015

@emacka Tak ak bude žiť do 100 vky, je vysoká pravdepodobnosť, že prežije aj Teba.

emacka
autor
16. jún 2015

@natalym presne že už môže len oddychovať, labzovat po výletoch a tak. O domácnosť by mala postarané. Ale nie radšej bude pindat že ona robí halušky z hrubej múky tak budem aj ja

emacka
autor
16. jún 2015

@natalym veď tototo.... Predsa nebudem nikoho surit do hrobu a keď to takto pôjde ďalej tak sa naozaj obesim...

timea7
16. jún 2015

@emacka 69? Môj otec má o rok viac a je to aktívny muž, ktorý sa dokáže o všetko postarať, teraz si ide meniť podlahu v spálni, dal si urobiť nádstavce nad skrine, o mesiac ide na dovolenku k moru. Mama môjho partnera má dobre cez 80 rokov, už som to tu niekde písala - kozmetika, pedikúra, koncerty, je jej ukradnuté či a čo som varila a čo mám v skriniach, ideme spolu na prechádzku, nikomu to nehovor, dáme si tam malé pivo 😉 je samostatná, nevydiera tým, že kto ju doopatruje, aj keď je prirodzené, že jej pomáhame. ja halušky nemám rada, takže ich ani nerobím, z akej múky robí ona, netuším, keď prinesie synovi, nikdy neutrúsi poznámku, že prečo ich neurobím ja, je skvelá.

natalym
16. jún 2015

@emacka Tak by som tresla po stole kurnik, to čo je za poriadok? Prerábať máte, starať sa o ňu máte a nič nie je Vaše? Čo ste malé deti? Máš rodičov? Musíš spraviť štrajk. Iný chalan z rodiny, tiež nechceli prepísať, on potreboval prerábať, sa nasral, kúpil dvojizbový byt, starí si mysleli, že v živote neodíde a on začal dvojizbový prerábať a sa zľakli, že sa nebude mať kto o nich postarať a prepísali.

natalym
16. jún 2015

@emacka Však jej povedz, že urobíš z hrubej a urob z polohrubej. Alebo z akej robíš? 😀

emacka
autor
16. jún 2015

@timea7 wau tak to sú úžasní aktívni ľudia ktorí sa nenudia...A vedia si užívať...

timea7
16. jún 2015

@emacka tak máš naozaj situáciu na mašľu.....prerábať hej, vrážať peniaze do cudzieho, má to premyslené super, potom vás tam budú držať peniaze, ktoré ste do toho vtrepali. Ty budeš raz vyplácať mužových súrodencov a ako bonus budeš mať doopatrovanie svokry a žiadne súkromie celý život 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 Navrhni mužovi, aby ste išli bývať na rok k tvojím rodičom, ako sa zatvári....

emacka
autor
16. jún 2015

@natalym väčšinou z polohrubej...
@natalym no pravda, tak sa k nám chová... Akurát muž má ešte segru takže aj s ňou sa musí vysporiadať...ale zas ona je úplne ok sama sa odstahovala o päť dedín ďalej chi 😉

natalym
16. jún 2015

@timea7 Ja by som ho postavila pred hotovú vec. Buď sa veci dajú do poriadku, alebo si balím švestky. Poriadok má byť.Akonáhle si veci nejasné, je v tom bordel.

natalym
16. jún 2015

@emacka So sestrou sa dohodne.

emacka
autor
16. jún 2015

@timea7 keby som mala nejakú rodinu dávno tam trucujem... Len čo keď moja mamka je jednou nohou bezdomovec...