Svokra a súkromie
Ahojte dievčence tie co žijete so svokrou, ako ste na tom ohľadom súkromia? Chodia vám do spálne?
@timea7 okná a zehlenie je moja smrrrrrt...🙂 oni to vedia(mama a svokra)...že ja budem radšej paletu cementu prenášať jak jedno okno vylestit...🙂 ale do iného sa nestaraju... moja mama je viac kamoska aj môjmu mužovi, veď medzi nimi nie je veľký vekový roZdiel... Ale občas mi pindala ze preco mám to to hentak a toto hentak... vždycky ju zrusim, že ju je do toho veľké ho...o a jedeme daaal....
@pepca28 ja sa už v mojom veku pomaly môžem na to pozerať aj s pohľadu svokry a tiež som za to, aby mladí bývali osamote. Neviem si celkom dobre predstaviť, že by môj kľud nabúral niekto ďalší, je iné mať niekoho týždeň na návšteve a iné žiť s ním roky. Kúpelne by si sa nedotkla, prerábaj si svoju, táto je moja. Ale čo by ste si robili vo vašej izbe, čo by ste si varili, či by si žehlila, nežehlila, to by mi bolo srdečne jedno, do mladých by som sa nikdy nemiešala, ako si urobia, tak budú mať. Okná by som ti umyla, ak by si chcela a na žehlenie by sme si nejakú pani zaplatili a my dve by sme si zatiaľ dali vínko na teraske ....
@emacka tak toto neznášam, plánovali, že ju doopatrujem, ako môže tebe niekto plánovať život? Ako môžeš vedieť, či ty nebudeš mať o dvadsať rokov väčšie zdravotné problémy, ako ona? Tiež už nemám dvadsať, ale ani náhodou nepočítam s tým, že by ma niekto doopatroval. Šetrím si už roky na domov dôchodcov -penzión, v ktorom budem mať svoje súkromie, ak by som raz zostala sama. Prečo by som deckám vešala na krk takéto bremeno? Keď sa rozhodnú žiť v zahraničí, budem pre nich kameňom, ktorý ich ťahá sem? Koľko má tvoja svokra prosím ťa rokov?
@emacka No takto mali by ste si to doriešiť majetkovo. To je jasné, že človek investuje do svojho, predsa je to jej. Takže buď prepíše na Vás a vy si budete pánmi a aj ju doopatrujete, alebo sa sťahujete. Akonáhle veci nie sú jasné, tak to nemá pána. Švagriná tiež zostala bývať u rodičov a všetci súhlasili, aby sa dom prepísal na nich, lebo chceli prerábať a očakáva sa teda, že aj doopatrujú rodičov. Svokrovcom sa len dobre stalo, lebo si len bývajú s doživotným právom a nemusia sa nič starať, len ak ich mladí požiadajú.
@emacka 69? Môj otec má o rok viac a je to aktívny muž, ktorý sa dokáže o všetko postarať, teraz si ide meniť podlahu v spálni, dal si urobiť nádstavce nad skrine, o mesiac ide na dovolenku k moru. Mama môjho partnera má dobre cez 80 rokov, už som to tu niekde písala - kozmetika, pedikúra, koncerty, je jej ukradnuté či a čo som varila a čo mám v skriniach, ideme spolu na prechádzku, nikomu to nehovor, dáme si tam malé pivo 😉 je samostatná, nevydiera tým, že kto ju doopatruje, aj keď je prirodzené, že jej pomáhame. ja halušky nemám rada, takže ich ani nerobím, z akej múky robí ona, netuším, keď prinesie synovi, nikdy neutrúsi poznámku, že prečo ich neurobím ja, je skvelá.
@emacka Tak by som tresla po stole kurnik, to čo je za poriadok? Prerábať máte, starať sa o ňu máte a nič nie je Vaše? Čo ste malé deti? Máš rodičov? Musíš spraviť štrajk. Iný chalan z rodiny, tiež nechceli prepísať, on potreboval prerábať, sa nasral, kúpil dvojizbový byt, starí si mysleli, že v živote neodíde a on začal dvojizbový prerábať a sa zľakli, že sa nebude mať kto o nich postarať a prepísali.
@emacka tak máš naozaj situáciu na mašľu.....prerábať hej, vrážať peniaze do cudzieho, má to premyslené super, potom vás tam budú držať peniaze, ktoré ste do toho vtrepali. Ty budeš raz vyplácať mužových súrodencov a ako bonus budeš mať doopatrovanie svokry a žiadne súkromie celý život 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 Navrhni mužovi, aby ste išli bývať na rok k tvojím rodičom, ako sa zatvári....

@timea7 plánovali, že ju doopatrujeme. Len som nečakala že to bude peklo....