icon

Svokra - cítim sa ako chudera

dupetka29
19. apr 2022

Ahojte…bývame v jedinom dvore so svokrou..snažím sa s ňou vychádzať ,napriek tomu ,že viem ,že ma ohovárala aká som gazdiná ….. bývame tu päť rokov a mame dve deti….máva aj dosť uštipačne poznámky na moju adresu a keď sa ozvem ,vraj som strašne vztahovacna ….cíti sa strašne na veliko…minule som nemala náladu keď l nám ráno prišiel svokor nakoľko som sa par minút pred tým pohádala s manželom a ona ma zvozía ako malé decko že ako sa správam odžiť a nepríjemne k svokrovi (pritom tam sní nebola)…od kedy tu bývam začala som mat problémy so žlčníkom (nevyhovorene veci,kypiaci hnev)…veľmi mi ubližuje svojimi slovami s nedokážem sa už pretvarovať …hoci napriek všetkým intrigán ju mám stále rada aj tak už mám toho dosť…manžel si ma samozrejme nezastane a keď si ma raz zastal už to hodila cele na mna a on mi povedal ,že preto som si Tá nechcel zastavať viem aká je máma a ako prekrúca …cítim sa tu ako chudera poníženia s nie ako doma….chvála Bohu zdieľame spolu len dvor a nie chalupu ale aj tak mám dosť…..

Strana
z2
amima
12. jan 2023

@deti95060810 tak. A madlo na dvere

Strana
z2