Svokra ma neprijala do rodiny
Dievčatá aký máte vzťah ??? Mňa vôbec do rodiny neprijala... 😖
@eliska31 Ďakujem veľmi pekne 🙂 nikdy som to nebrala že som RÓMKA a mam sa báť ľudí ktorí ma nebudú brat taká ako som🙂 nežijem ani som nežila v špine vždy som mala všetko 🙂 všetky moje sestry majú manželov bielych 🙂 A nikdy nebol problém ...vies aj u nás to tak bolo že keď prišiel niekto k nám tak len s otvorenými ústami kukali ako my pekne žijeme a hlavne čisto hneď prvé slovo bolo že vy takto pekne žijete možno čakali niečo hnusné špinavé keď že sme romovia ..
@valeriap ludia maju taku predstavu...ale fakt to az ked clovek spozna, vidi tak si vie urobit obraz a hlavne ked zazije nieco na vlastnej kozi. Trosku hlucnejsi boli nasi susedovci ked sa nieco oslavovalo, vtedy faaakt ze nahlas taka romska hudba...ale to sa dalo zniest a pocuvat a nie ako napriklad techno pubertaka z 1 poschodia 😠 😠
@valeriap podla fotiek ste strasne mily par 🙂, kasli na to, ked je manzel spokojny, tak si nerob nervy. Doleziti ste vy dvaja.
@eliska31 🙂 no u nás tu Turci ssusedia:D menšia katastrofa🙂 ale dá sa to 🙂 už som si zvykla na krik susedi:D niekdy mi to aj chýba 🙂 len mi to nejde do hlavy že ma bere ako zlého človeka pravdu povediac keď som bola u nej prvý krát tak topánky bolo škoda dať dole :/ mojim bielym ponozkam:D ostali čierne :D :/
@michaela.g ďakujeme 🙂 no manžel je vôbec to tak nebere ani nebral 🙂 je spokojný tak ako som 🙂 A na svoju mamu kašle 🙂 aj keď nechcem aby to bolo také medzi nimi ....mama je len jedna ale nútiť ho nemôžem sám nechce snou nic
@valeriap to, že si rómka je úplne jedno. Vyzeráš byť správna žena a si krásna rómka, tak sa tou mrchou - svokrou nezaťažuj. Ja nie som rómka, som samaritánsky tip a napriek tomu ma moja svokra nemá rada. Dva krát v živote mi bola vďačná. Keď som jej syna (dnes už manžela) zobrala k nám so synom (naším spoločným) späť po vyše štyroch rokoch po tom čo nás počas tehu opustil a vtedy syna zaprel a potom ešte raz mi bola vďačná, keď som vyplatila jeho nie malé dlhy. Inak nikdy viac.
Vieš a tu nejde ani tak o mňa, mne je to úplne ukradnuté ako sa ku mne chová, ale veľmi ma bolí, že napriek tomu, že som im všetkým odpustila to obdobie čo na mňa a môjho syna kašlali tak svokra naďalej kašle na neho. Vieš čo povedala, keď jej dcéra išla rodiť???? Môj syn mal vtedy 5 rokov a ona mi povedala: Vieš, ja viem, že mám prvorodeného vnuka, ale keďže som s ním nebola od malička, tak toto dieťa čo sa teraz narodí bude moje pravé vnúča a to si budem rozmaznávať. Chápeš?????Akoby môj syn nebol synom jej syna, čiže jej pravý vnuk. Je to .....nevyjadrím sa radšej. No a teraz nedávno sme mali obaja meniny. Mne, že nezavolala-nenapísala zase mi to je jedno. Ale ani svojmu vnukovi. Nič ani len posratá sms. Proste NIČ.
@mariuska1503 Ďakujem 🙂 vieš čo ani by som nedovolila aby mala niečo spoločné s dieťaťom 🙂 aj keď možno detičky chcú starku:/ a nie ešte pomáhať ... pomôžem keď aj mne pomôžu ja to beriem tak... A synček časom príde na to že aký je človek stará mama a bude to brať aj podľa toho detičky cítia všetko stačí im zlý pohľad a už vedia že ten človek nie je dobrý 🙂 môj synovec druhu starku tiež nejak extra nemá rád ...mojej mame vraví anuka čo znamená maminka po slovensky 🙂
@valeriap môjmu malému našťastie nechýba, nemá čas myslieť na babku, lebo je dosť vyťažený krúžkami, našimi spoločnými programami, školou a kamarátmi. Len je smutné, že ho ľúbia cudzí ľudia viac ako vlastná krv. Nevadí a ty sa držkaj a aby Vám to s manželom dlho dlho vydržalo a ani nie dlho, ale navždy 😀
@mariuska1503 no vidíš 🙂 aj on vidí prístup 🙂 🙂 určite má všetko a hlavne lásku nezáleží od koho má ale majú ha radi a to najdôležitejšie🙂 A ďakujeme veľmi pekne budeme sa snažiť 🙂
bud rada aspon mas pokoj nikto ti nedava mudre rady, nikto sa ti do nicoho nestara a mas pokoj 😀
pridam aj ja svoju skusenost 🙂 aj ked to nieje svokra a asi ani nebude už ale zopar krat ma vedela pouražať ale v podstate mne to bolo jedno lebo ja som ju brala jednym uchom dnu druhym von 😠 nevie ze fajcim a skor nez ma pri navsteve pozdravila povedala FUJ TY SMRDIS, ja som sa pousmiala hovorim dik ..... neviem, ja som typ cloveka ze ma nemoze urazit nikto a už vobec nie ona, jednoducho mi to nic nerobi,a neriesim, naopak este sa zasmejem a pomyslim si svoje 🙂 volala s mojim priatelom cez skype, ja som bola v pozadi, tvarila som sa vzdy ze tam vlastne vobec nie som a mala som drdol strapaty na hlave a ona sa pyta?! ,, co to ma hlave? anananas? ,, no uznajte, nedalo sa mi nesmiat sa nahlas, prevratila som oci a odisla z izby. Mna proste clovek ako ona urazit nemoze. ,,Ukradla,, som je syna ! 🙂 takze viem ze ta to trapi
@valeriap ale ak ta neprime taku aka si tak nieje o com. Uzivaj si svoje stastie so svojim manzelom a nedaj si kazit zivot dementnymi ludmi. Teraz mam ,,priatela,, anglicana a nic ine nepocuvam len ,,anglicania su kokoSi,, nezacinaj si s nim, su bez hamby,, a bla bla bla ....... kazdy si zijeme svoj zivot, nestaram sa do druhych kto ako zije, s kym a co si o tom myslim ja.....kazdy sme iný 🙂 drzim ti palce 😉 🙂
Hii ja mam so svokou ,, super vzťah ,, 🙂 žijeme pod jednou strechou a už pol roka sme spolu neprehodili ani slovo ... je to super, aspoň sa nestará do toho do čoho ju je houby, nemusím počúvať tie jej neustále náreky, poučovania, osočovania, nemusím s ňou tráviť čas ani nič ... ja som spokojná, teraz máme vlastne dokonalý vzťah 🙂 🙂 🙂
@anina929 mne svokra sala krv,energiu a podkopavala nohy 2 roky,kym som jej nedala na javo ze ja som jeho manzelka a teda aj na 1mieste a ona uz nema nanho ziadny vplyv, my sme rodina a pocuvat sa budeme navzajom,a ona je uz len pani s tym istym priezviskom tak nech mam da pokoj a stara sa uz len o seba, pretoze o jej syna sa staram ja a tym mi aj patri....
Tie svokry su celkom zaujimave....si predstavte co robila moja ex-svokra ked som zahlasila ze si chcem nechat dievcenske meno po svadbe..to hurikan El Nino bol k tomu suviks 😀 😀 😀 😀
@eliska31 hurikan EL NINO .... odpadavam 😀 😀 😀
vzhladom k tomu,ze svokra je ku kazdemu nevludna a ako casovana bomba,tak aj nas vztah vyzera.respektujem ju,formalnosti preberieme,ale nic viac.nikde nie je napisane,ze z nas musia byt najlepsie kamosky.nech si hovori o mne,co chce.na svete je kopa neprajnych a ohovarajucich ludi,tak preco by nas mala jedna svokra rozhadzat.kazdy rozumny clovek si nazor urobi a hlupakovi mozes vysvetlovat kolko chces aj tak ta bude brat tak ako mu svokra narozpravala
@eliska31 nechapem co tie svorky stale riesia co sy myslia ze ich synacikovia sa nedozu bez nich vykakat, alebo zaviazat snurky na topankach..... ja sama mam troch synov ale aby som im vyberala partnerky do zivota, alebo urcovala farbu pleti,nedaj boh financne zazemie--to nech ma hned porazi, predsa mlady sa sami rozhoduju kde as kym chcu stravit zivot,ci uz v manzelstve alebo len tak v partnerskom zvezku, vsak tie partnerky znasaju vsetky trapenia a neduhy svojich poloviciek co sa tam maju matky, svokry co motat. Nie nadarmo je napisane ,,ZE SYN SA ODPUTA OD SVOJEJ MATKY A BUDE ZDIELAT SO SVOJOU MANZELKOU,PARTNERKOU VSETKY NASTRAHY ZIVOTA,,, vsak v dobrom aj zlom no nieje to tak baby.....
@valeriap ja by som jej dala cas, podla mna sa to zmeni, ked ta lepsie spozna...bohuzial, ked sa na to pozries z druhej strany, stale ludia maju romov zafixovanych ako lenivych spinavych povalacov, co okradaju stat... cest vynimkam, ktorym teda nezavidim, lebo vytiahnut sa z tohto ramca v pohlade ludi nie je jednoduche...pravdepodobne by som ani ja nebola nadsena, keby si Sofi doviedla domov roma, cernocha a pod. , ale keby som videla casom , ze ju ma fakt rad, ze sa vie postarat o rodinu a ze si ziju pekne, tak by som bola stastna, ze ma dobreho muza🙂 Radsej ,, iny" ako nejaky debil ,, biely" o ktorych tu citam posledne dni na forume...
Drzim silno prsty, bud sama sebou, uzivaj si svojho muza, rodinu a vztahy sa mozno casom upravia same.. ked nie, tak naco ti je taky obmedzeny a ohraniceny clovek v tvojom zivote..
@anina929 v idealnom pripade by to malo byt tak 🙂 Myslim si, ze kym tak vystraja svokra a manzel stoji pri manzelke tak sa to da este prekusnut...najhorsie je ked sa chalanisko nedokaze odputat od mamicky. Jak moj ex zapotil perlicku "mamicka bude stale na prvom mieste"....ojoj, varuuuuuuuuuj od takeho chlapa
@lucinocka tak to mu ver že je to ťažké ...snažím sa aby ma brali inak ako len romku:/ možno ani sama už nechcem aby to bolo iné :/ už som si zvykla a nemám už dosť síl ďalej sa snažiť ... Keď manžel prišiel k nám len vtedy vedel čo je normálne teplé jedlo. .A hlavne čisto nevravím že bol špinavý ale smrdel:D ale nevedel čo je to doma mať čisto ...
@eliska31 no tak nech sedi pri jej sukni,zrejme si neuvedomil ze si omnoho mladsia,atraktivnejsia a ze ta jeho maminka nebude zit vecne, to si neuvedomoval ani moj kym som mu nedala na vyber bud ja a synovia alebo matka, spametal sa pomerne rychlo kedze svokra ma 80 a lezi na smrtelnej posteli-HURAAAAA mame BOZSKY POKOJ, ani si len neuvedomuje ako mi ublizovala ale nech ju sudi BOH........

@blahowoman tak je aj u nás 🙂 moju mamu má rád veľmi 🙂 vo všetkom sa dohodnú🙂 A hlavne keď ide o mna :D