Svokra ma neprijala do rodiny
Dievčatá aký máte vzťah ??? Mňa vôbec do rodiny neprijala... 😖
@valeriap ... proti takým ako si ty nemám nič 🙂 len mi je jedno ľúto a to to, že takých Romov ako si ty berú tak isto ako tých ktorí nerobia nič len využívajú ostatných.
Ja neviem, preco tie svokry neustale niekomu strpcuju zivot a stale maju pocit, ze vsetko vedia lepsie ako manzelky, manzelia. Chapem, ze vlastne deti si najlepsie pozna matka, ale tak, co na to vlastne napisat...
Urcite maju voci Romom ludia este stale predsudky a kedze drviva vacsina sa nedokaze zaradit do nasej spolocnosti, su odsudzovani. Aj mnou, ani ja nie som vynimkou. Ale....ked si predstavim, ze moj syn mi raz oznami, ze sa zeni a jeho vyvolena je Romka, urcite budem na pochybach. Tak isto, ako keby nam oznamila dcera, ze sa bude vydavat za Araba. Predsa len...ina kultura, ine zvyky, ine zakony. No keby sa sa nam nieco take prihodilo, navstivila by som tu rodinu a nazor by som si utvorila sama. A podla toho by som sa aj zachovala.
A koniec koncov, kolke tu nie sme Romky a tiez by sme tie nase svokry najradsej do teplych krajin poslali. Ja teda tu moju ano. Nie preto, lebo o kazdom prde musi vediet, ale preto ze to co ona ako matka svojho syna nenaucila, musim to teraz robit ja. To je ta dokonalost.
Co na zaver dodat...povinnost si si spravila, o svadbe vedela, zrejme bola aj pozvana. Odmietla. Skoda. Ty a tvoj manzel tvorite rodinu, o svokre sa o takom niecom nikde na uradoch nezmienuju. Vidim, ze sa snazite otehotniet. Zelam vam, nech vam to coskoro vyjde a ty ako matka nespravis tu istu chybu, ked ti tvoja buduca nevesta alebo zat nebudu po voli. Ked budete mat deticky, budu sice ukratene o jednu babku ak by neodpuchla a ty im das vsetku tvoju lasku v spolocnej, stastnej a fungujucej rodine.
@maznacik007 Prepacim ti......mna by to zlozilo a poriadne. Ale nie pred svadbou.....ani po svadbe. Mna by to prekvapilo, keby mi to moj syn oznamli, ze chodi s dievcatom, ktore je romka. V prvom rade by ma napadlo, kde sa s nou tak mohol spoznat, v druhom rade by ma zaujimalo z akej rodiny pochadza- lebo nie je rom ako rom (co si budeme lizat med na usta), chcela by som sa dozviediet v akom okoli byva, co su zac jej rodicia, co robia....proste vsetko o jej rodine, lebo clovek, kde si nieho berie, tak si BOHUZIAL neberie iba partnera ( co tu vacsina mylne tvrdi), ale berie si celu partnerovu rodinu. Proste s tymi ludmi sa bude stykat na vsetkych sviatkoch, ci rodinnych udalostiach.
Vyhadzovat syna z domu az po svadbe je uz neskoro. 😒
@eliska31 moll bude asi spominana svokra haha 🙂
@jojajojinka snaaad len to nie 😅
@digysa ano ide aj o okolitu rodinu.Matka tohto mojho"zatka",byva na akejsi dieceze,plati si 30 eur na mesiac.No ten sohajko byva v noclaharni pre bezdomovcov.Ked mal pijanske obdobie,tak spaval vonku,kade tade...dcera doma kradlapeniaze,jedlo,nechodila do skoly,lubila vypit.
On ma cca 22 rokov a este nikdy nepracoval.Mojmu synovi povedal,ze sa mu nechce a basta.Zamestnat sa nemoze,lebo nema obciansky,takze sa mu tvori dlh na zdravotke.
Ja pracujem 200 km od domu,na tyzdnovky,a napriek vzdelaniu pri pase.Cez vianocne sviatky dcera vynasala jedlo z domu,stedrovecernu veceru si tiez nabalila a utekala mu dat...Obcas si vypytala aj drobne,le bo uz nemal na ubytovanie/50 centov na noc/.
Takze ja stara krava beham s batohom,aby som zivila aj jej priatela,lebo on nema pracu.
Je toho vela,ale nech by bol akokolvek farebny,toto podporovat nabudem.Zhodou okolnosti je rom.Ma smolu.
@anatalia77 Nerozumiem tvojej dcere...ako si predstavuje, ze bude zit, ked TY povies DOST a seknes jej zo vsetkymi prijmami a vydavkami. Co je tupa? CO chce porodit deti na ulici? 😨 😨 😨
@anatalia77 fuuu tak toto je silna kava... a dcera si neda povedat? och to si ani neviem predstavit to musi byt hrozne pre matku ked sa toto deje s jej dietatom ... len nech s nim neostane tehotna .. 😝
@anatalia77 a dcera ma kolko rokov ona pracuje ci studuje ?
@digysa cochvila ma 18 rokov,a uz chce byvat s nim,a samozrejme spekuluju,tam kde byva jeho mama,ved by platili len 2x30 eur...proste miesto toho,aby ona chcela viac,tak pada na jeho "uroven".
Nad alternativnymi detmi som nerozmyslala,dufam,ze sa vzpamata.
Chcela som tym vsetkym povedat,ze som zla svokra,a neprijmem ho do rodiny.
@maznacik007 dcera bola v diagnostaku,opakuje triedu a este studuje...
@anatalia77 Gratulujem.....a dceru vyhod na urcity cas aby pochopila, ze "z peknych oci" sa asi nenajedia. DOlezite je, aby si jej ukazala, ze nema ziadne prostriedky na zivot.
Pises, ze mas este syna........ten je ako stary? Co hovori na sestru?
@digysa syn je starsi a nechape.Nie je jediny.
@anatalia77 nič si z toho nerob, aj ja by som bola zlá svokra, keby mi dcéra priniesla takýto výkvet.
Viem že mnohé mi tu budete považovať za rasistku , ale synovi vravím hlavne si dones domov inteligentu a vzdelanu ženu a pokial možno bielu. Ja na rovinu priznávam, že by som nadšená nebola keby mi priniesol domov romku alebo černošku , nebudem sa tu schovávať alebo hrať na niečo čo si nemyslím len aby som nevybočila z radu tolerantnosti . 😅. Nie som za miešanie rás ani etník.
U dcéry keby mi povedala že chodí s moslimom asi by ma piclo 😠.
Ale .... zas na svadbu by som išla , a snažila by som sa nejak ju / jeho prijať, bolo by to však pre mňa sakra ťažké.
nuz tak asi si vzajomne vyhovuju .... 😝 ja by som to netolerovala ... ak chce nech sa stara sama o seba.... len teda aby si na seba nenabrala nejake uvery a pod ked uz bude plnoleta... 😖
@anatalia77 Nemoze sa s nou porozpravat on? Jej jej brat. Ona nevidi, ako svet funguje? Ja by som jej povedala, ze ak s nim bude pokracovat, tak si musi najst pracu a odist z domu. Ona asi potrebuje terapiu SOKOM....tvrdym.....realnym.....
Rozmyslam, co sa jej na nom paci.........urcite nemoze byt atraktiviny, urcite nie je vzdelany, urcite nie je zrucny, urcite nie je romantik, ktory ju obdaruva kvetmi, ....bohatstvom to nebolo, co jej moze taky clovek ponuknut? Sex ? Ja by som sa aj toho bala...hygiena a pod nie su u bezdomovcov nejaka priorita, nie to este u opilcov.......kokos, az mi zle zostalo 😝 😝 ☹
Mas to tazke....
@maznacik007 to som sa minule rozpravala s muzom,ze ak poberu uvery,tak sa zacne kolotoc..
ale teda popravde ja by som za nevestu neprijala pre mojho romskeho syna dceru ako ma
@anatalia77 brrr diagnostak a taha sa s takymito individuami ... ako je ten bezdak .... uff asi budem tiez zla svokra... 😀
@anatalia77 Preco neurobite CELA RODINA intervenciu? Dedkovia, babky, otec,syn, stryko, tetka...... dohodnete sa na jednom stretnuti a tajne ju zavolas v tom case aby prisla domov a vsetci jej poviete rovanky nazor. ROdinna intervencia. ( tiez sme mali jednu intervenciu s mojim krstniatkom, ale zdaleka to nebolo nic take vazne....) 😔
@digysa dcera ma najnovsie helicobactera...je vecne chora,lebo teraz v zime su len vonku,on moze ist na vecierku az okolo 20:00,nastastie nie je az taka zima ako minuly rok.
A skaredy je ako noc...
@maznacik007 ano to su tie vedlajsie veci,co si dcera neuvedomuje,ze je odpisana,tazko najde chlapa,co nad jej minulostou kyvne rukou
@anatalia77 co je to diagnostak???
@digysa skusali sme vsetko,proste ona ho miluje,chce ho zachranit...kto zachrani ju,ked bude v tom bahne po krk?
@digysa diagnosticke centrum pre problematicke deti
@anatalia77 no mas to tazke .... ale tak niekedy si proste ten clovek tym musi prejst sam padnut na hubu a tak ...
hlavne urob opatrenia aby to nezasiahlo vas ... myslim uvery exekucie a pod...
@anatalia77 Spytala si sa CO na nom miluje? CO jej na nom imponuje?
Ja by som ju bez mihnutia oka po 18-ke vyhodila. Tu uz jej nic nepomoze.
@digysa cosi ako polepsovna .... v podstate casto predstupen basy... 😔
@anatalia77 A preco tam bola? Koli nemu, lebo nechodila do skoly? Kolko s nim chodi?
Podla mna tvoja dcera ma strasne slabe sebavedomie. Urcite si mysli, ze lepsieho nenajde. A sebavedomie sa kupit neda....to sa buduje cely zivot.
@maznacik007 zasiahlo to celu rodinu,ja som uz psychicky nestihala,ruply mi nervy,lebo muz velmi nepodporoval moje radikalne riesenia,tak som sa rozviedla...

@maznacik007 s poslednym odsekom suhlasim.niet co dodat