Svokra ma neznáša
Ahojte baby,
chcem sa Vám zdôveriť s týmto problémom, pretože v podstate nemám nikoho, kto by ma vypočul a poradil mi.
Priateľa mama (slovo svokra som použila, lebo je kratšie a výstižné) ma od začiatku nášho vzťahu (cca 1 rok) neznáša. Vrcholom jej nenávisti je, že zakázala, aby som k nim chodila. Priateľ býva odo mňa 100 km, tak nech necestuje len on. Povedala to priateľovi veľmi sprosto: "Nebudeš si sem vodiť frajerky!" (Frajerky v množnom čísle, pritom ja som jeho prvá a pre zatiaľ aj posledná žena.) On sa s ňou pohádal, ale jej je to jedno. Keď mi to povedal, rozzúrila som sa, strašne ma to vytočilo. Nikdy som jej nič neurobila a ona sa ku mne takto chová. Ako som povedala, vždy o našom vzťahu pochybovala a vyjadrovala som o mne mierne negatívne - vraj som smutná a tichá. Predtým som jej občas poslala kávu alebo čokoládu (ona mne dala po... sprcháč na narodky, nič viac), ale teraz jej nepošlem nič.
"Svokra" len chodí do práce, nemá žiadne záľuby ani kamarátky, nestará sa o domácnosť, po práci len spí. Vymyslela si, že bude stavať dom (v 55 rokoch, v horizonte 5 rokov) a vyžiadala si od syna (môjho priateľa) peniaze na pozemok - dal jej ich. Takže jej dal peniaze na posr.... dvor, na ktorý ani nevliezie. Peňazí má ako šupiek, dobre zarobí. Je vdova asi 5 rokov, partnera nemá (no šak kto by ju chcel). S nikým sa nebaví, ani s jej synom, len fajčí a pozerá TV. Doteraz som ju brala s rezervou, veď ani ja nie som dokonalá, ale toto už je príliš!
Chcela by som jej niekedy niečo ostré povedať, ale aby to bolo v rámci slušnosti. Nechcem, aby mi to zničilo vzťah.
Teraz som sa dobre zasmiala,citam,citam,že chúďa dievča má to ťažké so svokrou a keď je taká tichá ani si to s ňou zrejme nikdy nevyjasni a zrazu bum....ty p...a j...a 🙂 skoro som z gauča spadla 😁😁
No poviem ti len toľko ktorá svokra ma rada svoju nevestu?Aspoň v tom máš jasno,bola by si radšej keby sa na teba falošné usmievala a poza chrbát pred synom ohovarala?
@velkezviera .. baby nado mnou si povedali len svoj nazor a maju pravdu, co si cakala ze sa tu spolcime a budeme nadavat tvojim slovnikom na zenu ktoru ani nepozname? Ani sa jej necudujem ta nema rada a priatelovi sa cudujem ze je s takou zenou ako ty? To ste sa zoznamili na krajnici D2? Nemas ziadnu uroven zena a to nie je urazka ale fakt..
chod si nadávať do maštale, tu na teba nikto nie je zvedaví, že to priatel s tebou rok vydržal, klobúk dolu pred ním
@moni244 Však sa pozri ako sa vyjadruje, klbko nervov, ktoré uráža baby kt. sa jej bud niečo pýtaju pripadne hodnotia- že sú zakomplexované.
Chce sa zdôveriť, no ked niekto napíše názor- je zakomplexovaný.
Jej svokre sa nečudujem, u mňa by nemala ani sprcháč, dokonca ani toaletný papier.
Neviem či je tak zufala, alebo na nervy.
Ale ak by to bolo o zufalstve zo svokry isto by sa neodhlasila ale vsetko by nam vysvetlila.... Ale vsak, zachvilku ju tu mame znovu... Pa
teraz zalozi svokra ma neznasa cast 2.🙂 pod novym nickom
Mne mama povedala stále. Môj dom tak ja poviem čo áno a čo nie. A keď sa ti nepáči môžeš ísť dvere máš otvorené. A jedine môžeš prísť na návštevu. K nám mohol prísť priateľ, aj to na hodku, dve a tiež spat u nás nie.
@diablikovci Myslím že si to už nečíta,aj ja som si neskor vsimla, ze uz tu nema ucet... Sla na ine diskusne forum. Dufam ze nejake pubertiacky ju podporia. Ja teda tiez niesom svata, ale vyjadrenia tohoto typu...
Verejne...
Urobte si nazor same 🙂
Tu ticha a smutna rozhodne nebola 🙂
@velkezviera citala som len prispevky od Teba. Tvoj uvodny prispevok je velmi chaby na informacie. Nevieme z neho vobec nic, kolko mas rokov, kolko priatel, atd... len to, aka je tvoja mozno buduca svokra na teba zla. Podla tvojho " inteligentneho", vulgarneho slovnika usudzujem, ze si nevyzreta a zakomplexovana slecna. Riesis tu svoj neadekvatny postoj k zene, ktoru si uz zrejme od zaciatku odpisala. Nechcem Ti radit, len prosim, zvaz svoje primitivne chovanie, snaz sa ovladat, trosku na sebe popracuj, povzdelavaj sa a potom mozes posudit ludi okolo seba. Ak priatela nechces stratit, tak sa nezhadzuj a nestrapnuj slovnikom a spravanim poulicnych slecien. Zacat treba od seba. Mozno ta zena nie je taka, ako si ju posudila v prvom momente.
@velkezviera nuž, aspoň nick si si dala vhodný, si naozaj VEĽKÁ chudera s VEĽKÝM NIČ v hlave namiesto mozgu a správaním ZVIERATKA ktoré má IQ zdochnutého hrocha. No, možno som tým urazila zvieratá.
Aby mi takéto nevychované NIČ rozkazovalo, ako ja mám tráviť svoj voľný čas a koho môžem a musím strpieť vo SVOJOM dome, no to by som sa teda pozrela na to. Možno to tvojim rodičom nevadí, ba dokonca tajne dúfajú, že ten chudák ťa čím nabúcha a zavesí si ťa na krk a preto im nevadí že u Vás spáva. Ani sa im nečudujem, ja by som sa tiež na ich mieste domnievala, že mi v pôrodnici vymenili dieťa za nejaké teľa.
@velkezviera mna by zaujimalo, ktore velke zviera si? Velka krava? Velke tela? Ci ako si sa sama pekne vyjadrila, velka p..a??? Sa tiez necudujem, ze sa nemas komu zdoverit, taka velka......... dopln podla uvazenia.......
Kristova noho, to je spln tento tyzden ci co????
@velkezviera ani sa jej nedivim....ja by som ta synovi tiez "neschvalila"...nevychovavam ho pre zenu s podobnym slovnikom
a inak,chcela som ti napisat,ze tiez som mala priatela z velkej dialky-a predsatv si,nebyvai sme u seba,ale stretavali sa na polceste....a po dvoch rokoch sa rozisli,nic to s tou dialku nemalo
nevidim dovod,aby si mladi ludia k sebe stahovali na vikendy frajerov hned po par mesiacoch "chodenia".
@velkezviera ...v dvoch riadkoch 5x nadavka....ty si fakt sen kazdej svokry, alebo skor nocna mora 😀 .....uz chapem preco si radsej ticho, lebo ked otvoris usta tak si ako pretečená žumpa 😂
Ja nemám nič proti tomu aby si syn vodil domov nejakú priateľku, ale prosím ťa Bože, nie takúto tichú a smutnú, lebo veru potom aj mna tu budete rozoberat na fore, a veru nechcem sa vyjadriť titulom aká svokra...
Moja svokra si pre svojho syna predstavovala urcite nieco ine... No a co ja s tym... Ma co ma 😂😂😂
@lilka5566 asi mam , a sice trocha smutne ale rozumiem si s nou lepsie ako vlastnou mamou....poradi, povie naxor ale nevnucuje ho , nepresadzije si svoje, neporusuje nase vychovne metody , dceru "rozmaznava " len tolko kolko my rodicia dovolime a keby moze aj modre z neba nam znesie
@zuzanadringus Vieš, nejde o predstavu svokry, ale určitú hranicu slušnosti. Aby mne, v mojom dome, nejaká šťanda diktovala ako mám žiť. Ved to je trochu od veci, či nie?
@zuzanadringus ....😀 vravíš, že tak mu treba 😀
ja neviem ..vecne svokry.. keby to bola tvoja mama nevadilo by ti keby spavala a nic nerobila.. a podobne veci..iba vychadzat lebo si dojebes vztah so svojim drahym..vsetko sa prenasa do vztahu ver alebo nie.
ako sa hovorí rodinu ani svokru si nevyberieš. Ale tak nejak sa to musí dať spraviť. Svokri ako matky sú háklivé na svojich synov tak ako otcovia na svoje dcéry ale to neznamená, že ti bude strpčovať život. Hlavné slovo by mal mať tvoj muž a pekne si ťa zastať. No musíš aj ty pre to spraviť maximum, aby to bolo dobré😉

@rebellefleur veru, posledne dni je tu celkom sranda. Boduju niektore ... ( uz som aj ja nakazena tymi bodkami🙂