icon

Svokra ma zablokovala na Facebooku. Mám ísť na návštevu?

5. aug 2026

Ahojte mám otázočku. Keď ma svokra na Facebooku zablokovala? Mám ísť k nej na návštevu? 🤣

Strana
z2
autor
5. aug 2026
@jaond19

A predchadzalo tomu co? Mali ste nejake vymeny nazorov ci co

@jaond19 jaj proste niesom podľa predstavy. A ukradla som jej syna . Nechápem prečo je na mojom mužovi teda jej synovi tak závislá keď ma ešte iného a ten býva s ňou . Čo vidí konkurenciu?

anonym_c522a6
5. aug 2026
@muzula

@anonym_d22f43 vidíš, niektorí dospelí riešia toto a iní dospelí nevedia aké i/y sa píše v prídavných menách v množnom čísle.

@muzula Moja kolegyňa pravidelne píše klientom - v tomto termíne sme obsadenýýýýý... Oči mi to ide vypichnúť.

monika07142019
6. aug 2026

@anonym_autor mňa si raz manžel vyhodil z priateľov 🤣🤣 a tiež nevedel ako sa mu to podarilo 😅😅

mamaaja82
6. aug 2026
@anonym_autor

@mamaaja82 toto som aj ja mala že som ho ja blokla ale n a telefóne som nebola m normálne rozmýšľam či niekto nebol mi na Facebooku

@anonym_autor mojmu brachovi jeho ex zaplatila nejakemu cloveku nech sa mu nabura do fb,chora zena na hlavu nacisto.

laila22
Včera o 03:20
@anonym_416414

@anonym_autor mňa napríklad frajer zablokoval, hovory a bolo to omylom

@anonym_416414 ako sa dajú omylom zablokovať hovory?

anos18
Včera o 15:38
@laila22

@anonym_416414 ako sa dajú omylom zablokovať hovory?

@laila22 niečo niekto náhodne postláča. Mne sa tiež stáva, ak mám telefón na uchu, že si uchom postláčam všetko možné

anonym_4e3e79
Včera o 15:45

Ja by som sa jej na navsteve s usmevom spytala, ze "vsimla som si, ze si ma zablokovala na fb, preco?" .. a pekne krasne ziarivy usmev.

Strana
z2