Svokra ma zablokovala na Facebooku. Mám ísť na návštevu?
Ahojte mám otázočku. Keď ma svokra na Facebooku zablokovala? Mám ísť k nej na návštevu? 🤣
@anonym_autor jasné 😀 a tvár sa že nič nevieš, príď v dobrej nálade, vysmiata.. možno ju roztrhá
@anonym_autor presne tak by som to spravila ako ti tu radia, chod a tvar sa ako keby sa nic nestalo a uvidis, ci nieco bude hovorit alebo sa tiez tak bude tvarit
@anonym_autor haha mňa si moja tiež vyhodila z priateľov už pred rokmi lebo môj muž sa asi na mňa moc sťažuje s jeho verziami 🤣🤣🤣 ja to beriem tak že smeti sa vyniesli samé 🤣🤣🤣
Nieje to len omylom?niekedy človek preklikne a nevie čo
@anonym_d8d1c1 tam ti mám pocit ešte naskočí upozornenie či naozaj chces zablokovať tak neviem či je to omylom
Daj jej zlu recenziu !
Jasne. Nabehni tam ako zúrivý býk.. rozkopni dvere a začni kričať na ňu - TY KOHO BLOKUJEŠ ?? 😂😀
@anonym_autor neviem nakoľko je svokra počítačovo zdatna ale napr. moja mama si nás pravidelne blokuje na fb a s telefónom co robí to ani nejdem písať 🙄 takže ak máte inak dobré vzťahy, normálne by som sa jej opýtala...
Myslis ze ta blokne aj vo dverach?
Kazdopadne ved aj dobre nie? Nemusi ta sledovat este aj tam 😉
Ja by som nešla radšej by som si našla nejakú výhovorku 😀 načo chodiť tam kde niesi vítaná?
wau, tak toto dnes riešia dospelý ľudia..............
@anonym_autor mňa napríklad frajer zablokoval, hovory a bolo to omylom
Ak máte nejaké nezhody, tak by som tam nešla. Ak sa tvári že je všetko ok a napriek tomu bez vysvetlenia zablokovala účet, tak choď, možno sa to vysvetlí.
wau, tak toto dnes riešia dospelý ľudia..............
@anonym_d22f43 vidíš, niektorí dospelí riešia toto a iní dospelí nevedia aké i/y sa píše v prídavných menách v množnom čísle.
@anonym_d22f43 vidíš, niektorí dospelí riešia toto a iní dospelí nevedia aké i/y sa píše v prídavných menách v množnom čísle.
@muzula au
@anonym_d8d1c1 🤣no neviem to je taký omyl že
@anonym_autor a trápi ťa to? Choď normálne na návštevu. Aspoň môžeš zdieľať čo chceš a nebude ťa sledovať. Ja mám podobný prípad, švagriná mi poslala žiadosť o priateľstvo a hneď ako som ho potvrdila, ma zablokovala 😅. Trošku nechápem, stačilo mi neposielať žiadosť, prípadne rovno zablokovať, ak mala pocit, že sledujem jej profil 🫢.
Ak máte nejaké nezhody, tak by som tam nešla. Ak sa tvári že je všetko ok a napriek tomu bez vysvetlenia zablokovala účet, tak choď, možno sa to vysvetlí.
@anonym_1a7a50 a nie je trošku odveci porovnávať reálne vzťahy a nejakú sociálnu sieť? Veď je to len FB, nie kronika rodiny 🤦.
Tak ale keď ťa pozvala na návštevu,tak asi to tak vážne z jej strany nebude
Nebrala by som to nejak osobne lebo starší ľudia fakt klikajú na tom Facebooku také veci že človek nechápe… možno že ani netuší že ťa dala preč z priateľov chcela niečo kliknúť na tvojom profile… mojej babky tak pridávajú kadekoho do priateľov atď. čiže je to fakt masaker. Čo by z toho mala že ťa vyhodí z Facebooku keď ťa bude vidieť do konca života naživo😁
@anonym_autor mňa napríklad frajer zablokoval, hovory a bolo to omylom
@anonym_416414 mna vlastny manzel a prisli sme na to az vecer doma,ked som sa mu cely den nevedela dovolat🙈😁
@anonym_416414 mna vlastny manzel a prisli sme na to az vecer doma,ked som sa mu cely den nevedela dovolat🙈😁
@mamaaja82 toto som aj ja mala že som ho ja blokla ale n a telefóne som nebola m normálne rozmýšľam či niekto nebol mi na Facebooku

Jasné. Tvárim sa že o ničom neviem.