icon

Svokra ma zablokovala na Facebooku. Mám ísť na návštevu?

5. aug 2026

Ahojte mám otázočku. Keď ma svokra na Facebooku zablokovala? Mám ísť k nej na návštevu? 🤣

Strana
z2
anonym_5ee10d
5. aug 2026

Jasné. Tvárim sa že o ničom neviem.

anonym_d440c4
5. aug 2026

@anonym_autor jasné 😀 a tvár sa že nič nevieš, príď v dobrej nálade, vysmiata.. možno ju roztrhá

kammik
5. aug 2026

@anonym_autor presne tak by som to spravila ako ti tu radia, chod a tvar sa ako keby sa nic nestalo a uvidis, ci nieco bude hovorit alebo sa tiez tak bude tvarit

nika_nika4495
5. aug 2026

@anonym_autor haha mňa si moja tiež vyhodila z priateľov už pred rokmi lebo môj muž sa asi na mňa moc sťažuje s jeho verziami 🤣🤣🤣 ja to beriem tak že smeti sa vyniesli samé 🤣🤣🤣

anonym_d8d1c1
5. aug 2026

Nieje to len omylom?niekedy človek preklikne a nevie čo

nika_nika4495
5. aug 2026

Alebo jej neodpovedaj veď si bloknuta 🤣🤣🤣🥳

nika_nika4495
5. aug 2026
@anonym_d8d1c1

@anonym_d8d1c1 tam ti mám pocit ešte naskočí upozornenie či naozaj chces zablokovať tak neviem či je to omylom

biba_18
5. aug 2026

bože 😲 normálne tam choď a normálne sa ako človek spýtaj prečo to urobila…

ivik4
5. aug 2026

Vieš dôvod ?
Teda mas aspon tusenie preco?

anonym_66bca5
5. aug 2026

Daj jej zlu recenziu !

jblheart
5. aug 2026

Jasne. Nabehni tam ako zúrivý býk.. rozkopni dvere a začni kričať na ňu - TY KOHO BLOKUJEŠ ?? 😂😀

bomba36
5. aug 2026

Podľa toho či ju chceš nasrať 😂

anonym_579d84
5. aug 2026

@anonym_autor neviem nakoľko je svokra počítačovo zdatna ale napr. moja mama si nás pravidelne blokuje na fb a s telefónom co robí to ani nejdem písať 🙄 takže ak máte inak dobré vzťahy, normálne by som sa jej opýtala...

anonym_b5b5ea
Odpoveď bola odstránená
anonym_b31a67
5. aug 2026

Myslis ze ta blokne aj vo dverach?
Kazdopadne ved aj dobre nie? Nemusi ta sledovat este aj tam 😉

anonym_af1350
5. aug 2026

Ja by som nešla radšej by som si našla nejakú výhovorku 😀 načo chodiť tam kde niesi vítaná?

anonym_d22f43
5. aug 2026

wau, tak toto dnes riešia dospelý ľudia..............

anonym_416414
5. aug 2026

@anonym_autor mňa napríklad frajer zablokoval, hovory a bolo to omylom

anonym_1a7a50
5. aug 2026

Ak máte nejaké nezhody, tak by som tam nešla. Ak sa tvári že je všetko ok a napriek tomu bez vysvetlenia zablokovala účet, tak choď, možno sa to vysvetlí.

muzula
5. aug 2026
@anonym_d22f43

wau, tak toto dnes riešia dospelý ľudia..............

@anonym_d22f43 vidíš, niektorí dospelí riešia toto a iní dospelí nevedia aké i/y sa píše v prídavných menách v množnom čísle.

anonym_d22f43
5. aug 2026
@muzula

@anonym_d22f43 vidíš, niektorí dospelí riešia toto a iní dospelí nevedia aké i/y sa píše v prídavných menách v množnom čísle.

@muzula au

autor
5. aug 2026
@anonym_d8d1c1

@anonym_d8d1c1 🤣no neviem to je taký omyl že

autor
5. aug 2026
@bomba36

Podľa toho či ju chceš nasrať 😂

@bomba36 chcem 🤣

ekira1
5. aug 2026

@anonym_autor a trápi ťa to? Choď normálne na návštevu. Aspoň môžeš zdieľať čo chceš a nebude ťa sledovať. Ja mám podobný prípad, švagriná mi poslala žiadosť o priateľstvo a hneď ako som ho potvrdila, ma zablokovala 😅. Trošku nechápem, stačilo mi neposielať žiadosť, prípadne rovno zablokovať, ak mala pocit, že sledujem jej profil 🫢.

ekira1
5. aug 2026
@anonym_1a7a50

Ak máte nejaké nezhody, tak by som tam nešla. Ak sa tvári že je všetko ok a napriek tomu bez vysvetlenia zablokovala účet, tak choď, možno sa to vysvetlí.

@anonym_1a7a50 a nie je trošku odveci porovnávať reálne vzťahy a nejakú sociálnu sieť? Veď je to len FB, nie kronika rodiny 🤦.

anonym_d8d1c1
5. aug 2026

Tak ale keď ťa pozvala na návštevu,tak asi to tak vážne z jej strany nebude

anonym_67eaa6
5. aug 2026

Nebrala by som to nejak osobne lebo starší ľudia fakt klikajú na tom Facebooku také veci že človek nechápe… možno že ani netuší že ťa dala preč z priateľov chcela niečo kliknúť na tvojom profile… mojej babky tak pridávajú kadekoho do priateľov atď. čiže je to fakt masaker. Čo by z toho mala že ťa vyhodí z Facebooku keď ťa bude vidieť do konca života naživo😁

mamaaja82
5. aug 2026
@anonym_416414

@anonym_autor mňa napríklad frajer zablokoval, hovory a bolo to omylom

@anonym_416414 mna vlastny manzel a prisli sme na to az vecer doma,ked som sa mu cely den nevedela dovolat🙈😁

jaond19
5. aug 2026

A predchadzalo tomu co? Mali ste nejake vymeny nazorov ci co

autor
5. aug 2026
@mamaaja82

@anonym_416414 mna vlastny manzel a prisli sme na to az vecer doma,ked som sa mu cely den nevedela dovolat🙈😁

@mamaaja82 toto som aj ja mala že som ho ja blokla ale n a telefóne som nebola m normálne rozmýšľam či niekto nebol mi na Facebooku

Strana
z2