icon

Svokra mi ide na nervy

16. feb 2022

Ahojte, píšem radšej anonymne. No k problému. Pred dvoma týždňami sa mne a priateľovi narodilo prvé bábätko. Všetko by bolo perfektne až na svokru. Od kedy sa maly narodil každý deň mi vyvoláva videochaty a musím jej aj polhodiny ukazovať malého, vyvoláva mi do dňa 300 krát že čo malicky robí, ráno ledva vstanem a už mám od nej správy že čo je s malým, keď jej do dňa neposlem na Messenger aspoň 40 fotiek je problém že prečo jej ho nechcem ukázať a furt na neohlásene návštevy chodí. Ja chápem že sa z neho teší ale aj my potrebujeme svoj klud s malickym. Priateľovi som nič nepovedala- jemu sa to zdá normálne a ja nemám to srdce jej povedať nech nám dá kus “pokoja”. Ako sa mám zachovať ?

Strana
z2
autor
17. feb 2022

Ďakujem za nazory 🙏🏻❤️ Samozrejme ráno sme vstali s malým a už som mala od nej správy ale ignorujem ich.

zuzzuzi909
17. feb 2022

Chapem ju, ze chce byt s vnucatom, ale tiez musi nechat vam nejaky ten priestor, ked jej to nepovies, tak sama na to nepride, to za to dam ruku do ohna, treba otvorene, aby jej to bolo jasne, nemyslis to zle, robis to pre svoje dobro.

janetinka27
17. feb 2022

mozno by si jej aspon jednu spravu mohla napisat 🙂 pretoze ak spravis razny sek, tak sa moze zlaknut, ze sa nieco stalo a pride k vam osobne.

whistler
17. feb 2022

Toto je úplne bežné. Musíš si dupnúť už teraz a stanoviť limity, lebo potom to bude pokračovať tým že ti bude kecať komplet do výchovy. Treba jej dať jasne najavo že je to v prvom rade tvoje dieťa a že ty si tam neni na to aby si jej robila priamy prenos a znášala jej návštevy.

dejna_
17. feb 2022

Popravde moja svokra je úplná pohodacka ale keď som otehotnela doslova jej preplo ako keby fungovala na nejakom inom mode 🙈 dospelo to až k tomu že som ju asi rok nezniesla a potom som jej tak naložila čo sa do nej zmestilo ..vtedy mi už vadilo aj to že dýcha 😬

Teraz som znova tehotná a zase pozorujem že to začína 🤦 neviem čím to je ale fakt im prepína a nie som jediná čo to registruje ..moje kamošky to tiež registrujú .. každopádne povedz si svoj názor a nenechaj si srat na hlavu a mobil vypni veď sa musia venovať bábätku 😊 a dvere zamkni a neotvaraj

autor
18. feb 2022

@dejna_ presne toto. Kým som nebola tehotná ona bola tak fajn žena ako kamarátky sme boli doslova. Hocikedy sme na víno zašli a pokecali. Ale akonáhle vyšla najavo že čakám malého konečná. Úplne iný človek je z nej a vo mne to vrie a mnohokrát som na ňu už veľmi protivná. Veď pri malom som rada že sebe stíham ráno a večer zuby umyť nie to s ňou vyvolávať

luccija
18. feb 2022

Moc si si ju pripustila k telu.Cim skôr to daj do normálnych medzi

dejna_
18. feb 2022

Osobne si myslím že im jednoducho začne šibať asi sa v nich pohnú hormóny alebo čo 🤫🤷...príklad tento týždeň záhada bola u nás dva krát 😅 a sama iniciatívna inokedy má k nám naplánované len raz za týždeň 🙈 a občas aj to nestihne ..a chystá sa k nám aj zajtra, ale do mi vyhovuje zajtra mám veľa roboty že zoberie malého von ...

Strana
z2